Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 19 Decembrie 2025 sunt:
Cum se scrie corect "muatmuasel santevu"
Cum bag asta pe forum sa apara acolo?
Salutare Fac un referat la religie si as avea nevoie de ajutorul vostru:D Ziceti-mi si mie cand au aparut baptistii :D va rog
Am de facut un text pentru maine la romana in care sa realizez descrierea uni peisaj de munte va rog
Cum pot sa incetinesc cresterea parului dupa epilare? Nu este ceva solutie sau crema pentru asa ceva?
Salut tuturor! va rog mult sa ma ajutati cu un program, cu ajutorul caruia sa pot scoate sunetul dintr-un video. multumesc
Imi ajutati va rog am o problema la need for speed underground 2 bag codurile dupa aia imi zice sa aleg locatia si nu stiu unde sa il bag l-am bagat in c am facut si folder nou dau next dar nu merge imi...? (mai mult)
Puteti sa imi spuneti si mie din ce flime sunt pozele? mersi mult Dau fundita promit. :* prima http://postimage.org/image/yymktfl0/ a doua http://postimage.org/image/yy4dwm5g/
Bună, Mâine este ziua verișoarei mele de naștere și printre cadoul meu se numără și o culegere de clasa a 4-a de limba română de la editura paralela 45. Uita-ți link-ul cu culegerea. http://www.pro-librarie.ro/carte/limba-romana-foarte-bine-clasa-4-a--i24018 Vreau...? (mai mult)
Imi spuneti va rog codurile de la need for speed underground 2 disk 1 si disk 2 sau in ce foldere si unde gasesc codurile? dau funtzita di vot
Cum pot sa anulez o extraoptiune de pe cosmote pe care vreau s-o anulez si sa-mi bag alta?
De nu imi apare cand imi scrie cineva pe mess:((? Am reinstalat mesu de multe ori, am incercat 3 versiuni da la nici una:((
Vreau sa o injur pe o fata ziceti niste injuraturi da pentru fete nu pentru baieti Fundaa pentru cele mai porcoase:))))=)) :)):)):)):))
Stiti ca este aplicatia aia "Talking Tom" pentru telefoane cu touchscreen.Am un LG COOKIE KP500, aveti idee daca merge pe acest tel?
Emisiunea "In Puii Mei" se va mai difuza?
Ajutor! am facut acum o luna niste dvd-uri cu toate pozele mele din laptop si dupa ce l-am tras pe dvd am formatat laptopu, acum cand am vrut sa bag pozele in laptop introduc dvd-u in laptop mi-l citeste...? (mai mult)
Puteti sa imi spuneti si mie din ce flime sunt pozele? mersi mult Dau fundita promit. :* prima http://postimage.org/image/yymktfl0/ a doua http://postimage.org/image/yymktfl0/
Sall! cine imi poate da si mie o lista de fileme actiune-comedye sau muzical ori dragoste! cele mai tari primesc funda!;):D
Sall! stie cineva niste teme pentru telefonul: alcatel ot-708?
Cum se numeste melodia de la http://www.youtube.com/watch?v=DhMSWsTgqH4
De ce toţi cei care au blog pe blogger.com de la google sunt indexaţi în fiecare minut în motorul de căutare de la ei? nu că n-aş fi bucuros, dar întreb aşa.curios, acum câţiva ani nu era aşa.Veniţi...? (mai mult)
E adevarat ca lady gaga e barbat?
Stie cineva jocur new super mario bros. wii pe pc? pc-ul meu e pe 32 bit
Buna :* Am si eu o problema. Nu imi merge StrongDC+ + . Pana acum imi mergea foarte bine, insa de ceva vremenu reusesc sa ma conectez la nici un hub. Imi tot da * A connection attempt failed because the...? (mai mult)
Am auzit pe wrestlingfan.ro ca john cena a fost impuscat si ca a murit dar nu e ca acum este inca in wrestling imi spuneti cum s-a intamplat?
Stie cineva daca exista tastaturi pentru limba romana?
Imi poate explica si mie cineva cum este sa fi reprezentant avon? ce primesti, etc tot ce se poate afla.
Unde este asistenta sociala sectorului 6?
Unui prieten de-al meu i miroase gura destul de urat :D. Eu i-am zis sa se spele pe dinti. Voi cei recomandata? :D
Neata(:|. Cine ma poate ajuta si pe mine? Am sa construiesc o fraza in care propozitia atributisa sa aiba ca termen regent: 1. un pronume posesiv 2. un numeral cardinal 3. o locutiune substantivala va...? (mai mult)
Hei. sunt o fata ok, am prieteni, invat relativ bine si sunt cativa tipi care mi-au zis ca ma plac. dar sunt prietena buna cu ei de 6-7 ani de zile si nu vreau sa ii ranesc. nu imi place de ei. deloc....? (mai mult)
Ce inseamna descriere subiectiva si obiectiva?
am 14 ani si am 1.75 peste un an cat o sa am? dau funda?
De ce nu pot instala driverul de la placa de sunet? mereu a facut figuri... am nevoie de ajutor urgent :( va rog
Care este cel mai bun dvd player free si de unde sa il iau? Va multumesc anticipat la toti.
Imi puteti da si mie va rog un cod webkinz nefolosit...nu stiu cum e sa ai unul...plssssss?
De ce nu pot instala driverul de sunet? mereu face figuri... si nici sal itegrez pe un cd bootabil nu ma lasa :| va rog am nevoie urgenta de ajutor!
Un baiat mi-a trimis prin ym un link care scria asa Foto http://ibe.am/9FCQ5 si marea majoritate a lumii mi-a zis ca e virus. El se trimire singur la toata lista la fiecare 2-3 min de cate 2-3ori. Daca...? (mai mult)
Eu am un avatar pe messenger numai ca nimeni nu mi-l vede :(. Cum sa fac sa mi se vada ca am incercat toate modalitatile posibile si tot nu se vede :((
Vreau sa fac rost de un numar cu tarif special. Ma poate ajuta si pe mine cineva in aces sens?
Cand incerc sa sun de pe numar meu vodafone imi spune ca :momentan nu poti apela de pe acest numar" de la ce e? cum pot sa scap de asta? cartela nu este expirata
Ma ajuta si pe mine cineva cu un exercitiu la fizica ca nu-l stiu face decu sa se intomneasca formula si sa se calculeze masa moleculara pentru oxid de aluminiu carbonat de calciu fosfat de calciu FunDA!...? (mai mult)
Cine este in clasa a 6 a si a facut la istorie lectia de la Capitolul 9 RENASTEREA SI UMANISMUL? Puteti sa mi-o dati si mie? sau macar sa imi ziceti si mie conspectul ei daca nu ati facut. Lectia...? (mai mult)
Mai exista alte programe ca windows sau linux?
Buna:) doua intrebari:D : 1: ce rasa de caine este REX din reclama aceea cu mancare pentru caini? 2: niste metafore pentru "luna" daca se poate, va rog funda
Buna TPU...stiti cumva daca s-au dat rezultatele la olimpiada de religie 2011 din calarasi si unde pot gasi rezultatele. fundoi daca imi da-ti raspunsul corect
Spuneti-mi si mie unde pot gasi pe net scris din ala ingrosat :-? nu stiu cum sa va explic cum deseneaza emo astia scrisuri din alea va rog :X sau cum sunt in orase pe blocuri:)) dati-mi un ssite...? (mai mult)
am ai eu o intrebare pentru voi. la o intrebare pot alege mai multe raspunsuri castigatoare?
Care e cea mai vizitata categorie?
Cum se numea melodia aceea care avea la sfarsit cred "acum va tineti de mana sunteti bine sunteti impreuna in fiecare noapte va spuneti unul altuia "noapte buna":D mersi
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Gabriel010 întreabă:
9PM întreabă:
LisaJulie întreabă:
vladutzumuresan1996 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bucataria italiana
Ti se face pofta doar cand auzi de pizza, paste ori tiramisu? Atunci testul asta e pentru tine!