Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 19 Decembrie 2025 sunt:
Stiti actori/actrite care nu au voce? Daca da, care?
Care sunt cele mai bune huburi dein lume sau din romania la aplex dc?
Am un aparat foto NIKON L22 Coolpix.As vrea sa ii pun un card mai mare.Pana la ce capacitate poate suporta.Pana la, 4gb, 8 gb, 16gb.Va rog sa ma ajutati?!
Am un concurs miss/mister al primaverii si ultima proba este:convinge juriul ca tu esti cel care trebuie sa castige.Cum as putea sa o fac? Va rog frums dau fundita la cel mai rapid raspuns!
Cum se pune parola la un document word in office2003?
Am un concurs miss/mister al primaverii si ultima proba este:convinge juriul ca tu esti cel care trebuie sa castige.Cum as putea sa o fac? Va rog frums dau fundita la cel mai bun raspuns!
As vrea sa imi cumpar un hamster si doresc sa stiu cat costa talajul pe luna
Vreau sa imi cumpar un hamster pitic si as dori sa stiu: 1.cat costao cusca cu tot cu rotita 2.cat costa talajul pe luna 3. ce mananca FUNDITA
Cartela fre sim de la orange are credit pe ea?
Stiti cumva in ce program pot scrie asa cum scrie in acest video la inceput? http://www.youtube.com/watch?v=TrnwBJ4D70Q&feature=related
De unde fac rost de hexafluorida? dau Fundaa
Am un telefon LG COOKIE KP500 si ma intereseaza sa pun parola la mesaje, poze sau altele.Stie cineva daca se poate, si cum anume?
Am si eu o intrebare.Care antivirus ese mai bun avast sau avira(cel cu umbreluta). Ca sa stiu sa il downloadez si eu.
Bună! Ce părere aveți de produsele de toate tipurile din comerțul tării noastre? Argumentați răspunsul dat. Sunt curioasă de părerea fiecăruia așa că aștept multe răspunsuri. Dau fundă...? (mai mult)
Sall.TPU Am o intrebare : Deci am Am net de la UPC SI am internetu prin router sa dau net si la laptop Setarile sunt facute pe PC Si vreau sa reinstalez windows pe PC Daca il instalez mai merge netul...? (mai mult)
De unde fac rost de hexafluorida?
Buna! Am si eu o intrebare de fapt o nelamurire: Vreau sa fac un filmulet din poze si cu o melodie desigur care sa cante in timp ce vizualizez pozele :). Ce program trebuie sa iau? funda :x...? (mai mult)
Am avut o prietena si a fost cel mai frumos an din viata mea pot sa zic. dupa ce s-a terminat scoala ea a plecat la bunici. si a stat toata vara cand sa intors parca nu mai era ea, se purta ft urat cu...? (mai mult)
Cum pot sa creez pe imvu un Outfit challenge?
Vreau sa va inteb daca exista ceva GAZ care modifica vocea din vocea ta in mai groasa am vazut la un film ca a dat drumu la gaz si nu mai vorbea asa (Este film ii clar ca pe calculator s-a intamplat tot)...? (mai mult)
Cand vreau sa inchid pc-ul ii dau shut down si imi ramane blocat la "saving your settings" si trebuie sa il inchid din buton.si nici nu as vrea sa reinstalez windows-ul...Care ar putea fi cauza.sau rezolvarea?? (mai mult)
Vreau un program de filmat dekstopu da nu ZD soft recor si nici hyper cam 1/2 altele daca stiti ca hyper cam imi filmeaza invers imaginea si in chineza si ZD mia expirat licenta si oricum sacada la filmare...? (mai mult)
Sall. Dau funda+ vot. Mie la pc nu imi scrie extensiile la nimica. Ce as putea sa fac ca sa imi scrie din nou? Poate v-a intrebati ce e aia "extensiile". De exemplu avem un folder in care avem un document...? (mai mult)
Ce parere aveti despre AVG ca antivirus. cemi recomantati.
Vreau niste jocuri pentru tel samsung s3500 va rog care merg si care ia-ti incercat ca la unele jocuri dupa instalare imi da eror java.
Cine imi spune unde gasesc infraros-ul la telefonul asta: LG C3310. Am nevoie urgent
Cand incerc sa sun de pe skype un anumit numar de telefon imi apare mesajul 'destinatia este temporar blocata'. Specific ca am credit skype suficient si alte numere de telefon pot suna, doar la acel...? (mai mult)
Aseara la Romanii au talent au cantat doua fete mai plinute o melodie la care a inceput toata lumea sa planga.stiti cum se numeste?
Am facut un server de cs 1.6. Sunt de la RDS am facut o adresa DNS dar nu apare in lista de la internet a jocului...am incercat sa il adaug in lista masterservers pe http://css.setti.info/ (in? (mai mult)
Eu, dupa cum stiti deja, sunt Wiccan! Parintii mei sunt crestini ortodocsi... Si nu as vrea sa ii atrag la religia mea dar vreau totusi sa stie de religia mea! Nu prea ma simt bine sa le-o zic dar? (mai mult)
Miine e ziua mamicei mele, ce cadou pot sa-i fac, daca am numai 90 de lei. dati-mi ceva exemple, rog mult...
Cat costa albirea dintilor?
As dori sa aflu de ce nu am sunet la calculator dupa reinstalarea windows-ului.Am instalat windows XP si setarile pentru blaca de baza, placa de baza este Biostar P4M900. Ce trebuie sa fac?...? (mai mult)
cum as putea sa-mi recuperez niste email-uri sterse din greseala? plz. dau funda
Cine stie evenimente importante din viata lui Charles de Gaulle in perioada 1958-1969 cind a fost presedinte al Frantei.Numai nu din wikipedia va rog. Dau fundita celui care ma ajuta.Va rog.
Spuneti-mi si mie un program prin care pot edita videouri.(sa le scurtez, sa le imbin cu altele, sa pot pune o altfel de melodie pe fundal). funda :*
Imi puteti da niste expresii frumoase care se pot folosi intr-o compunere despre martisor?
Cine stie cum faci pe wwe ultimate impact 2011 tombstone? schema aia lui undertaker care il da cu capu de genunchi dau funtzita
La scoala am un concurs miss/mister al primaverii martia asta: MISS/MISTER 2011 Prima proba: Fa-ti o prezentare in cateva cuvinte, juriul va lua in considerare modul de exprimare, atitudinea...? (mai mult)
Niste informatii despre iepuri pentru proiectul meu., Funda. :)
Ce inseamna boabele de porumb in vis?
La scoala am un concurs miss/mister al primaverii martia asta: MISS/MISTER 2011 Prima proba: Fa-ti o prezentare in cateva cuvinte, juriul va lua in considerare...? (mai mult)
Sall. Cine ma poate ajuta in legatura cu un forum? sa imi spuna cumsa il fac, ca pe forum gratuit nu reusesc nici cum :(...
Care stiti cum se numeste melodia cantata de miley cyrus in episodul de azi dimineata in "hannah montana" cand se urca pe scena la sfarsitul episodului:D. Ms mult
Vreau si eu vesti noi despre fetita lui Miyavi (link-uri, poze etc):D dau funda dar bine asta nu mai este o noutate!
Hei.Nu siti cumva in martie apare Camuflaj-Totul Pe Dos sau albumul lor?
Cum imi pot afla parola:D?
Salut, nu stiu ce se intampla de se vad videourile de pe youtube dublu, adica in fereastra clipului, clipul se vede dublu, despartit de o linie verde. Ce pot face? mS! FUNDaaa!
Sunt disperat! Cand intru in Yahoo messenger, imi apare ca trebuie sa scriu email-ul si parola. Cand le scriu, nu, merge. Imi zice : The password you entered is incorect, de ce? Sunt sigur...? (mai mult)
Daca stiu doar numele mic si judetul de unde este o persoana, am vreo sansa sa aflu daca are adresa de hi5 sau facebook? (se exclude varianata cu intrebatul personal)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Gabriel010 întreabă:
9PM întreabă:
AndreiAdrian013 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Smurfs
Te-a lovit si pe tine strumfomania? Hai sa vedem cat de bine cunosti povestea strumfilor dragalasi!