Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 19 Decembrie 2025 sunt:
Buna tuturor! Peste cateva zile o sa aiba loc carnavalul scolii. Vreau sa-mi fac un costum de buburuza, dar pentru asta trebuie sa imi atasez la bluza (de culoare rosie) niste buline, sau cel putin sa...? (mai mult)
Cine stie sigur daca Justin Biever va canta la WrestlingMania? Ar fi ceva groaznic... dar pe wrestlingfan.ro asta scrie am ramas socata dintre toate WrestlingMania care le-am vazut nu va fi una mai groaznica? (mai mult)
De 2-3 luni fac sala, si la piept (la impins) nu pot sa maresc greutatea mai mult de 15 pe fiecare parte (50kg in total) Care ar putea fi motivele? Am 18 ani, 1, 89 si 85 kg Ce sa fac sa imi maresc...? (mai mult)
, , Sorry, your system does not support 3D graphics, please check your hardware and sistem configuration then try again" asa imi da asta cand vreau sa deschid metin2...1.si sa nu va aud de virusi ca? (mai mult)
Buna ajutati-ma urgent dau funda:(( va rog ma suna cineva si vreau sa ii blochez n umarul am u ntelefon samsung S5230 va rog; ((:(( am incercat sa il dau la lista de respingere si tot merge sa ...? (mai mult)
Cand apare Yahoo! Messenger 11 Final?
Cum pot sa-mi fac un blog? dati-mi site-uri da facut bloguri. please!
De unde pot descarca ceva video pentru exercitii de educatie fizice pentru copii de gradinita sau cel mult pentru elevi de clasele 1-3 cine ma poate ajuta are multumirea mea + fundita
Are cineva un program cu intrebari din biologia vegetala si animala? Am auzit ca exista dar nu am gasit pe nicaieri
Cat la suta dintre utilizatorii TPU dau funda dupa ce primesc raspuns? Ca am observat ca sunt intrebari cu vreo 20 de raspunsuri(ca cea:"cum fac ou ochi") si nici o funda. Inteleg ca e si functia cu votul,...? (mai mult)
! Funda! Am un site si nu stiu cum sa il faca sa apara pe google cand il caut dar vreau sa fac in asa fel sa nu trebuiasca sa dau bani site: www.idealworldonline.tk
Va rog imi da careva un cont pe second life care nu va mai trebuie dar zicetim numele si parola pe privat dau funda+vot
Stie cineva cand apare al doilea numar din curs de pictura de la dreagostini?
Cum va imaginati viitorul?
Am imprimanta Canon Mp 210 si s-o golit tusul color.(tus negru mai am). Intrebarea mea este: Daca sa golit una atunci dc nu pot folosi pe cel negru? P. S Deci tusu color e gata...eu vreau sa folosesc? (mai mult)
cam cum este sa ai un blog? http://www.blogger.com/home adica ma refer la virusii, dat bani, problemele care pot aparea? careva sa-mi spuna si mie dau si funda daca sunt convinsa de ceva anume....? (mai mult)
De unde pot sa cumpar o baterie mica pentru ceas 377A cell+?
Salutare! Aveam acum cateva luni un server de samp v. 0.3b, acum vreau sa il patch-uiesc pentru 0.3c... Cum fac? Am firewall-ulu zonealarm activ (ip-ul meu este floodat), trebuie facuta o configuratie? (mai mult)
Intrebare pentru cei care sunteti pe clasa a-6 si buni la engleza! As vrea sa ma ajutati cu exercitiul 8 de la pagina 73 fiindca imi da maine nota si nu vreau sa iau una mica! Va rog, puteti pune...? (mai mult)
Hei! Cine imi poate spune si mie cum sa lucrez in Photoshop cat de cat de exemplu sa fac un banner asa mai simplu. Funda pentru cel mai bun raspuns
Am o problema la calculator. Cand vreau sa vizionez filmulete de pe youtube precum si programele tv online pe fullscrean mi se albeste ecranul si nu se mai vede nimic. Cum se poate rezolva problema?
Pe youtube...cand dau o melodie "add to queue" imi spune ca s-a salvat. dar cand intru apoi nu mai imi apare melodia. Ce sa fac sa ramana queue'le acolo tot timpu?
Inainte aveam Windows XP professional acum 2 zile mi-am instalat o tema de windows 7 ultimate iar acum nu imi mai apar programele si icoanele de pe desktop si tot ecranul e negru si mi se mai deschide doar...? (mai mult)
Unde pot gasi spray-uri pentru colorat parul(verde, mov, albastru care se duc la prima spalare) in Bucuresti. Am fost in Cora in Carrefour dar nu am gasit.
Pot juca cu orice cfg pe steam? am un cfg cu alliasuri si scripturi.am voie cu el pe steam? adica daca il bag cand joc pe steam risc sa imi baneze contul de steam?
Hey tup... Ce inseamna "request-uri"? :D Funda pentru primul care imi EXPLICA ce inseamna
Hotspot-uri in cartierul aparatorii patriei stiti?
Cati jouli are 1 kWh? :P
! Important! Cum se poate sterge un cont pe TPU?
Rapid! Spune`ti`mi va rog cum se numeste revista aceea noua cu pictura de la deagostini profesor de pictura sau cum se numeste?
Salut cand vreau sa cumpar un puffle imi apare o eroare si isi da reflesh ce pot sa fac?
Cine doreste lucru acasa la calculator cu 75-100$ saptaminal? mai multe detalii si pentru inregistrare conectati buboshica@yahoo.com
Va rog informatii despre Fratii Grimm.
Va rog informatii despre Vasile Romanciuc.
Cati xp iau pentru vaca normala la barn buddy? ca acolo scrye ca iau 80 si ei imi dai 10 cand o ating si cand iau laptele tot 10 xp.cum vine asta?
Unde pot gasi carantina de la Avast 5.1.889? Ca dau la scuturi>log scurt si imi apar elementele bagate in carantina, dar as vrea sa la pot administra(sterge, scoate din carantina) dar nu pot caci nu gasesc...? (mai mult)
De unde stiu daca am ureche muzicala? Plase funda+vot
Buna prieteni! Am nevoie de un mic ajutor. Ptr un interviu la care urmeaza sa particip am nevoie si de autocaracterizare scrisa. As avea nevoie de un model cat de cat, adica ce trebuie scris in ea. Multumesc...? (mai mult)
Voi ce note luati la scoala? Fiti sinceri.
Ziceti-mi programul cu care pot vedea ce vorbesc alte persoane pe YM in afara de keylogger...si explicati-mi cum trebuie folosit
Care vrea sa fim vecini sa ma bage si pe mine pe barn buddy ca ma cont [mihai cool95]-ista, dar nu stiu cum sa imi bag vecini care vreti bagtima si pe mine Si intrebarea este cum imi bag vecini...? (mai mult)
Cum iau credit pe barn buddy? adica ce vand?
Va dau aceasta rugaciune pentru ca este foarte puternica, si multa lume a obtinut ajutor in necazuri apeland la ea.Se spune noua zile de marti, si pe timpul cat se recita se aprinde o lumanare sfintita. SF.Marta,...? (mai mult)
Cum adaug un prieten pe care il stiu pe hi5?
De ce cind deschid un film pe care il am pe disc merge iar pe net la youtube dispare imaginea si imi apare totul in albastru cu niste coduri?
Mi-a cazut telefonul in apa si nu mai merge. Am Lg Kg810, cand il aprind imi apare ecranul alb... Se mai poate repara?:D
Cum pot face sa ma concectez la chat-ul de la facebook prin windows live adica sa imi intre direct ce-mis crie pe chat pe facebook sa-mi apara la windows live si sa pot vorbi cu el
Cum activez bluetooth-ul in pc. Mi-am luat un adaptor bluetooth si incerc sa il instalez si nu reusesc. Dau funda celui care ma ajuta.
Am fost suspendat pe timp de 30 de zile. Dupa ce s-a terminat suspendarea, am observat ca nu pot vota. Am trimis 2 mesaje Stelei, dar nimic. Ce pot sa inteleg de aici? N-am votat niciodata abuziv.
Cum filmez cu fraps? nu vreau de pe youtube, in catev cuvinte sa imi ziceti voi.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
9PM întreabă:
Solane întreabă:
Gabriel010 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gilmore Girls
Te consideri un fan adevarat al fetelor Gilmore? Hai sa vedem cat de multe stii despre ele!