Vreau si eu sa aflu mersul trenurilor de la Galati! Va rog! Ajutati-ma, e o urgenta![-o
Am 12 ani si vreau sa citesc o carte ineresanta. Ce imi recomandati?
Pot sa ma joc gta 4 online (multyplayer)daca nul am cumparat?
Care are un cont pe un privat funtionabil sau pe ro lvl 30+ plz dau funda+vot
Acum o luna mi-am facut hi5 si cu id-u pe care m-am inregistrat la hi5 acel id l-am sters si acum nu pot intra pe hi5 deoarece id ala l-am sters. stie cineva? poate cineva sa ma ajute?
as vrea sa stiu cum imi protejez parola la yahoo messenger pentru am o prietena care vrea sa imi imvadeze autoritatea ea are un program de spart parole stressresddcer si as vrea sa stiu cum imi protejez...? (mai mult)
Steroizi chiar ajuta la cresterea masei musculare? ce efecte negative pot avea?:|funda
A luat cineva bani de la neoBux sau OnBux?
Cum imi bag net pe telefon? cica trebuie sa il decodez sau ceva. habar n'am sunt pe abonament dau funda:*
Salut tuturor. am un server de cs 1.6 si nu apare in lista publica. am ip stabil si tot nu apare... nu stiu carei cauza. poate stiti voi de ce nu apare? va rog frumos ajutati-ma!
Heii buna:)imi ziceti va rog niste moduri dragutse.de a zice i love you.sa zic unei prietene:)celei mai bune:x.:x:x
Sall...pentru cei care joaca barn buddy la ce lvl primesc trandafiri rosii?; ; )? si app ce primesc la level 39? dar ma intereseaza la ce lvl primesc tradafiri pls... dau funda + vot cine imi raspunde? (mai mult)
Salutare.Ca sa merg la Facultate de Turism si Servicii Hoteliere ce medie trebuie sa am? Mersi!
Ma gandesc si eu la ce materie sa invat din greu? Vreau sa imi fac o cariera dintr-o materie da nu stiu sigur dati-mi niste ideyy FUNDA+ VOTT!:*;;)
Care sunteti din Horezu si aveti poze cu fabrica de lapte de acolo? imi trebuie neaparat please. dau funda. care aveti trimiteti un msg sa va dau id meu de mess
Ce v-a placut cel mai mult la romanii au talent, acum cateva minute? :)
Stie cineva un link bun ( fara surveys ) ca sa downloadez it girl hack tool?
Maine am olimpiada la romana, faza judeteana si nu stiu ce sa fac ca sa fie cat mai bine. Poate sa imi dea cineva subiectele de anii trecuti, clasa a VIII-a! Va rog! Multumesc si dau funda!
Ziceti-mi jocuri tari pe net
.. Spune-timi si mie un program de creeat sildeswou-ri... (m-iar trebui pentru creearea unui LOVE STOOTY deci sa aiba foarte multe efecte cu inimioare.etc.)
Ziceti-mi si mie un joc MMORPG care sa fie fain
Cum se numeste melodia de la "Romanii au talent" din seara asta, 18.02.2011 de la Bucuresti, ceva cu It's my life...
Vreau si eu un instant server pentru metin2 cu arme noi implementate, npc de P/G, Judy, etc...
Pot modifica cu movie marker un video? Daca nu.cu ce program? Ofer fundita
Filmez la un joc cu hyper cam 2.Programul din pc.Si filmeaza ecranul cu susul in jos.Cum pot sa il indrept (filmarea). Ofer fundita
Ajutor vreau sa sterg un clip dupa youtube pls :((:((va rog mult :(
Cine ma ajuta cu niste setari PCSX2?
Cum se poate creea un site?
Tacamurile se invalmasisera, mesenii se ridicara speriati. Ceea ce se faceaa nu era bine, caci era praznic. Bogza avea intrucatva dreptate... Va rog din suflet s a ma ajutati sa analizes? (mai mult)
La 13 ani vechime poti iesi la pensie la varsta? Fundita!
Maine o sa ma duc la aniversarea unui fete. Ce idei aveti pentru un cadou?
Ceau.aseara am cinstit putin mai mult cu vecina.si din greseala am scapat un pahar de visinata pe telefon.allwiev.azi l-am desfacu.si l-am uscat cu feonul. touchscreen-ul mergea. dar cele 3 taste erau...? (mai mult)
Ajutor vreau sa sterg un clip dupa youtube pls repede:((
Fenomenele stranii sunt adevarate? dau fundita pentru un raspuns sincer si complet
De unde pot lua metin2 rival? va rog frumos sa-mi spuneti
Cam cat costa un telefon Samsung Corby la abonament de 5 euro cu prelungire de contract (Cosmote)?
Imi dati plizzz un site de unde sa descarc wwe ultimate impact 2011 sau smak down vs raw 2011? dau funtzita si vot
Imi spuneti si mie niste trucuri la poker?
Am reusit sa fac deocamdata video-urile sa mearga. deocamdata.Intrebarea mea acum e, cam ce programe trebuie sa fie instalate ca sa mearga video permanent.si nu doar unele dintre ele. Aseara a mers perfect.azi...? (mai mult)
în 28:45:23 h Data si ora sosirii: 20.02.2011 ora 20 -- pana pe --21.02 ora 16 este vorba sa trimit ceva si ajunge in 28 de ore da, sa ma incadrez cu trimiterea intre acea data, acele ore. dau funda...? (mai mult)
stie cineva vreun site cu competitii de fifa 07. in afara de competitii.ro(:|
Cam cat costa un telefon Samsung S3650 Corby?
Care credeti ca este mai eficient: neem face wash sau zineryt?
Ce parere aveti despre neem face wash?
Cand va incepe In puii mei?
Buna TPU as vreasa stiu daca pot sa descopar un numar de telefon de la care am primit un sms azi si pe care l-am sters din greseala. mersi
Hi TPU! ce inseamna arfe?[dau funda]
Peste 1 saptamana este ziua mea si as dori sa imi fac eu tortul, ca sa fiu sigura ca va fi asa cum vreau :D. Nu stiu de unde as putea sa cumpar blat pentru tort dreptunghiular.In supermarketuri am...? (mai mult)
Am o intrebare.Eu ma joc metin 2 united si de o saptamana la server scrie offline.As dorii sa aflu de ce nu functioneaza. Astept raspuns
Cine joaca silkroad? Pe ce server?(daca sunt mai multe) Lasati-mi un tutorial despre joc si un ghid bun de construire a unei clase de noob (adica sa fie buni si usor de utilizat) ! FUNDA!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Solane întreabă:
9PM întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Continua versul...
Daca esti un impatimit al muzicii, cu siguranta vei putea completa cu usurinta versurile urmatoare!