Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 20 Decembrie 2025 sunt:
Cum se foloseste keylogger pentru id de mess sau conturi de metin2 etc. P. S. daca nu vreti sa faceti publica aceasta informatie puteti sa imi lasati un mesaj privat;;)
Am apasat din greseala pe rotita de la mouse cand eram pe barn buddy si s-a facut mic, nu mai pot sa il fac mare.Imaginea este foarte mica si nu pot sa fac nimic.Cine stie cum pot sa il fac la...? (mai mult)
Acum cateva zile mi-a mai aparut inca o problema in legatura cu Pc-ul... Cand intru intr-un joc dupa cateva minute mi se albeste monitorul... Chiar nu stiu ce sa fac. Uni oameni (prieteni? (mai mult)
Sall, am pus un video pe youtube si nu mai stiu sa il sterg, ziceti-mi cum pls
Cine iumi poate zice si mie unde cresc cel mai repede pe metin2.ro intre nivelele 20-30 P. S Cine joaca pe Taurus lumea rosie ma cheama NebunuNo1 pe metin sa imi dea pm va rog sau trimitetimi un mesaj...? (mai mult)
Am o problema la counter strike.imi face figuri la harti.ma scoate si imi da eroare Bad Surface (coordonatele hartii) extens.nu stiu ce are. dar ma dispera.am sters si mapa si am descarcat-o.degeaba.ajutati-ma...? (mai mult)
Unde as putea gasi in Galati autocolant? Am nevoie de o bucata mare, 1, 80 pe 1, 20. Am auzit ca se gaseste la magazinul Reno. Stie cineva cam cat ar costa?
Cum aflu la ce oficiu postal apartin? sunt din Timisoara
Intrebare pentru baieti : ce parere aveti de Taylor Momsen (http://www.acasatv.ro/frumusete/taylor-momsen-super-provocatoare-desi-nu-are-nici-18-ani.html). Cum vi s-ar parea o fata cu aproximativ acelasi...? (mai mult)
am o intrebare la care caut raspuns si nu gasesc... ce intelegeti prin,, momente de vis "? scriu un articol si nu gasesc raspuns la asta! ajutor! dau funda
Ziceti-mi si mie cum repar windos XP ca am si CD si tot.Ma puteti ajuta?
Se poate intampla ceva cu calculatorul meu daca il am deschis si se opreste curentul?
Cine stie un program in care bagi o poza cu o vedeta, poza cu mine sau etc. si o imbraci, nu jocuri un program. funda
De ce nu imi apar intrebarile si raspunsurile? De poza nu mai vorbesc.
Hi! Buna m-ar interesa cateva raspunsuri sigure la intrebarea mea:Cum sa joc handball mai bine? Va rog...raspundeti...Mrs.Bye!
Vreau si eu sa stiu la un sv de cs cum adaug sunete precum ultra kill, mega kill, etc?
O intrebare pentru bucuresteni: Cu ce mijloc de transport pot ajunge de la autogara Double T de pe Calea Victoriei, la spitalul Filantropia? Va multumesc!
Cum sa-ti faci alt skype
Care stie sa faca un keylogger si poate sa-mi dea informatiile necesare dau 3 funda, adica pentru cel mai bun raspuns si care sa mearga, ii mai creez 2 intrebari pentru cellate 2 funda.; ; ); ; ). De...? (mai mult)
Ce statusuri de prietenie frumoase si vesele stiti? funda pentru cele mai multe si cele mai faine. app + vot
FUNDAAA! Cat mai repede posibil :D Puteti sa ma ajutati si pe mine.Imi trebuie o caracterizare pentru doina voiniceasca.
Inca de astazi dimineata, pe facebook nu mai pot incarca si eticheta fotografii. La voi merge? Stiti cum sa pot remedia aceasta situatie? Va rog frumos sa ma ajutati. Multumesc.
Ce se intampla cu un cal alb care intra in Marea Neagra? la final va zic raspunsul. dau funda si voturi
Ce porogram poate afisa fisierele din calculatorul altui user pe net?
Cine poate sa imi raspunda la ghicitoarea acesta? Mi-a dat-o la scoala la engleza si nu tiu ce este:what can fill a room but takes up no space? Ce este?
sunteti ultima mea speranta, trebuie sa fac o tema la franceza in care sa descriu un tablou, si nu gasesc pe net, si mai nasol e ca nu prea stiu franceza, ma ajutati?:D
Man, care e cunoscator de aicea sa ma ajute cu niste sfaturi, am luat doar 4 examene din 8, cele mai usoare bine inteles, sunt la poli anul 1 pe sectiunea MTC ( masuratori terestre si cadastru ) ce...? (mai mult)
Ziceti-mi si mie ce sa fac ca nu mi se vede status la mess si nici avatarul am schimbat deja 4 messuri :| ce sa fac dau funda;)
Test Logic > premi; funda si voturi : pe o balustrada sunt 5 porumbei, dau cu piatra intr-un porumbel si ricoseaza in alt porumbel si il loveste si pe el, cati porumbei au ramas?
Un test logic, cine raspunde primul, corect si intr-o maniera buna dau funda si la restul vot iteligent: > NASA a primit 3 mesaje intr-o limba ciudata. Oamenii de stiinta le-au analizat si au ajuns...? (mai mult)
Care este cel mai vizoalizat video de pe youtube (pe care il stiti) lasati aici numarul de vizualizari si linkul unde sa ma uit :d, tin sa zic ca eu am vazut WAKA WAKA (300.000.000 view) dau funda
Buna ~ Va rog sa imi dati si mie 2-3 versuri in rime despre nasu mare [ nasu de la nunta, botez] Va rog muuulttttt Multumesc anticipat Fundaa :x
Ce tel mobil aveti? dau funda cine are ca mine!
Cat poate trai o broasca raioasa fara sa stea in apa? Repede raspuns dau fundita.
Cine imi poate da un articol de pe net sau ceva care ma poate ajuta cat mai eficient si cat mai repede, chiar in cateva ore, sa stiu sa rezolv probleme de chimie din capitolul Solutii.pe cele mai simple...? (mai mult)
Cum pot sa pun la avatarul de la imvu poza animata?
Credeti ca e bine daca scriu cu roz in loc de albastru? imi fac probleme asa
Buna! Cum pot sa fac sa scot un Membru de pe Xat? Si mai exista si alte Comenzi? Dau
Care este denumirea ştinţifiică a "ariciului " (benzile care se lipesc). Sau mai bine zis, ştie cineva unde găsesc arici?:))
Mi-a dat cineva 2-3 cd-uri in format track si vreau si eu sa le copiez in pc (cu copy+ paste bine inteles ca nu merge) am inteles ca cu nero se poate dar nu stiu cum Cel mai bun raspuns...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie niste emoticons in afara de acelea de la yahoo.
Salut Am centrala gazeificata pe lemne si as vrea sa stiu care ar fi cauza greutatii cu care temperatura cazanului urca. Centrala are 1 an de zile si funcioneaza perfect dar uneori ma intampina problema...? (mai mult)
Cum bag pagini noi la most visited in google chrome?
URGEEEEEEEENT :( Unde gasesc asta in calculatorul meu : Internet Sharing/NAT/firewall/ISP cache! unde trebuie sa dau?
Cum cumpar pe lockerz de la redeem?
Cum se numea in antichitatea greaca un conucator autocrat?
Cum fac cartofi prajiti?
Buna TPU va rog ajutati-ma e urgent de cateva zile nu mai vad avatarele pe mess :( nu stiu de ce? mi-am reinstalat messengerul si nimic, mi-am luat y. m asta nou 2010-2011 nimic tot aceea e spuneti-mi...? (mai mult)
Am si eu o intrebare doina este acelasi lucru cu balada?
Buna:) exista vreun program ceva care inverseaza culorile intre ele? adica daca sunt doua culori, sa le inversezi intre ele:D funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Solane întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Drop Dead Diva
Cunosti povestea fotomodelului ce s-a trezit peste noapte in corpul unei avocate super inteligente, insa cu cateva kilograme in plus? Hai sa vedem cat de bine iti mai amintesti de Drop Dead Diva!