Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 20 Decembrie 2025 sunt:
CD-ul cu driverele calculatorului nu mai merge.de unde pot sa le iau de pe net? Pe CD scrie asa ASSUS P5GZ-MX Series Intel 945GZ Chipset Support CD rEV.266.01 ...? (mai mult)
Cine stie, cat costa, o reincarcare de 5 euro pe o cartela de orange?
Salutare am si eu o problema cu Mouse Trap Example nu stiu cum l-am bagat dar am 2 useri unul pe care fac acum si unul Administrator, asa pe asta user pot sa dau clic pe chenarul ala mic si imi apare...? (mai mult)
Cum pot sa aflu un numar privat sau macar cum pot sa il apelez inapoi.Eu sunt pe Cosmote si ma tot suna un individ la 3-4 noaptea.Am auzit ca exista un program pentru Symbian, care este acela?
De curiozitate, cand Ilie Moromete ii ia de pe jos cartile lui Niculae si le scutura de praf arata ca lui chiar ii pasa de pasiune fiului pentru lectura? Nu de alta da' am auzit odara ceva si am uitat....? (mai mult)
Imprimanta HP 3050 Deskjet Deci. Mi-am luat imprimanta acum o luna.Totul a fost ca, pana ieri cand mi s-a terminat cartusul negru.Am aflat cu stupoare ca a scos doar 128 de pagini si s-a consumat. Buuun....? (mai mult)
Cum pot afla numarul de telefon de pe care am fost apelata daca, a fost numar privat?
Cum se numeşte efectul din poza asta? http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/37858_147564701927401_100000216163700_479820_5582354_n.jpg? Mersi.
Puteti sa-mi sugerati niste costume la un concurs la sarbatoarea valentine's day?
Stie cineva cum as putea sa fac rost de o cana de cafea ca cea din "two and a half men"? Se poate cumpara direct din magazin sau trebuie personalizata? Mentionez ca sunt din oradea.
Salutare, as vrea sa imi spuneti un program pentru creeat video-uri, promo-uri. Animatii care sa se plimbe tot felul de efecte, obiecte, scene. Bineinteles as dori sa fie si usor de utilizat acest program...? (mai mult)
Bai nu mai inteleg uitati-va aici http://kissunicum.bizoo.ro/vanzare/cat/33896/Indicatoare + De+ Obligare la indicatoarele 9 si 10.amandoua obliga la dreapta mi-a picat un chestionar acasa care ma intreba...? (mai mult)
Am luat ban pe un server, cica eram codat, fara poze fara nimic si acum cand intru in cs si apasa orice buton mor... dc? ce pot sa fac?
Hey Buna all, este careva pasionat de univers, fizica cuantica, timp, spatiu? scrieti id de mess sau skype si sa vorbim pe tema asta;) :)
Cum conectez camera fara CD?
Stie cineva daca se poate ca in Microsoft office (excel) Sa calculez de pe o fila pe alta... gen pe o fila sa am stocuri alta vanzari si alta total... ceva de genu daca se poate dati si o explicatie mersi:)? (mai mult)
am asa o problema sunt in clasa a IX-a si nu-s la ce sa ma duc sa invat mai departe, am atractie de medicina si de economie insa nu-s decis, la ce se mai poate de invatat? PLizz HELPE :(
Azi m-am trezit cu o durere insuportabila in gat, dar nu vreau sa iau medicamente. Ce sa fac?
Vreau sa ma apuc de scoala de soferi :d, Ce acte trebuie sa pun la dosar pentru inscriere?
De ce de fiecare data cand inchid calculatorul imi apare ceva de genu' "explorer. exe" End Now. Totusi cand dau turn off inchid toate programele din bara... Acu o saptamana mi-am schimbat windows-ul:P Help!? (mai mult)
Buna azi dimineata cand am deschis calculatorul ecranul juca(se misca in sus si in jos) i-am dat un restart dar tot asa l-am lasat cam 15 sau 30 de min si sia revenit, mai juca doar un pic, si in seara...? (mai mult)
O intrebare mai ciudata cred... Ce inseamna "spam"? Stiu cand se da dar nu stiu ce inseamna, de la ce vine vreau sa zic:D
Ce inseamna:Never Say Never? Plzzz, vreau sa stiu;;)
Sall all! costa bani daca imi fac cont pe fisierul meu? am mai vazut anunturi ca daca iti faci cont trebuie sa platesti 2 euro parca explicati-mi si mie
Buna :) Am si eu o intrebare mai serioasa Imi puteti zice niste site-uri unde pot gasi certificate de deces(sau date personale) despre un om (care vreau eu :D ) care a trait in Franta (deci trebuie sa...? (mai mult)
Cine imi poate da si mie o poveste cu titlul Povestea codrului?
As vrea sa ma ajute cineva care stie un software pentru. Samsung S8000 jet si care sa aiba inclus si meniul in limba romana
Vreau sa pun un document text pe un dvd, intr-un anume format sa il citeasca un dvd-player... ce format e nevoie sa poata fi citit?
Azi citeam o carte interesantă și am dat peste o expresie care nu o pot înțelege. Am căutat și în mai multe cărți și nu am găsit. Mă puteți ajuta? Aștept cât mai multe păreri! Mulțumesc!...? (mai mult)
Buna Va rog daca ma puteti ajuta stiti cumva daca se mai poate recupera contul hi5 sters?
Cum se poate parola un site (nu am domeniu pe acest site) astefl incat cineva sa nu mai intre pe el?
La intrebarile mele nu-mi raspund si medici ca raspunsul ar fi mai bun?
Imi da o eroare cand vreau sa instalez framework 3.5 ca asta imi trebuie ca sa imi mearga o chestie stiu ca trebuie sa instalez versiunile anterioare dar la toate scrie "enable rollback" chiar si la framework...? (mai mult)
imi spuneti si mie cum e un puzzle sublimare/sublimat si ce ati recmanda un puzzle magnetic sau un puzzle sublimare?
stie cineva daca pentru LG ks 3650 exista husa din silicon ca la iphone? adica asa -> http://www.okazii.ro/catalog/40660034/husa-silicon-iphone-3g-3gs-orange-edition-2010-.html Please help :D...? (mai mult)
Imi ziceti si mie cateva example cu numele Night Wish.sa fie scris cu litere speciale pentru hi5.plz.am nevoie repede
Cum se numeste chestia aia de exemplu:daca daca tot iti spui ca te doare capu daca nu bei cafea, fix de aia te doare(asta e doar un exemplu) cred ca e ceva cu p. si stiu ca este si o trupa care se numeste...? (mai mult)
Inmi puteti spune si mie dac sunteti la liceu george emil palade din constanta cu e pe acolo si pe ce materi se bazeaza
Stie cineva daca la Gta 4 libery city story, sunt magazine de unde imi pot cumpara haine? mersi, funda
AM o intrebare! Stie cineva o extraoptiune COSMOTE foarte eficienta? pana in 4euro? Cine imi spune au FUNDA iar la restul VOT!
Cum sterg o melodie pe LG KP502 :S
Poate cineva sa imi dea un clip cu undertaker cand a iesit de sub pamant? ca nu este ca si acum mai este in wrestling
Am reinstalat windw xp si implicit si messenger 10, dar nu mai pot vedea fotografiile celor din lista de prieteni.ma puteti ajuta?
As avea o intrebare... Imi spune si mie cineva cum sa schimb finalul, sau ce mi-a placut din urmatoarele lecturi pe care vi le zic acum: Baltagul Monastirea Argesului 2 Loturi Craiasa? (mai mult)
Am o problema! plzz cat de repede puteti ziceti-mi de ce nu imi merge C. O. D modern wafware 2? cand vreau sa intru pe el apare cum ca ar incepe jocul dar apoi zice "steam must be runing to play this game...? (mai mult)
Stiti ceva servere private de Metin2? Nu conteaza in ce limba sunt...mor de plictiseala si nu am ce face deci ma reapuc de metin:((. Va rog postati linkul de unde il pot downloada si unde imi pot face? (mai mult)
Ce exercitii fizice imi propuneti pentru a alerga rapid la 100 metri?
Cand zici chestii cu "...naiba" e o injuratura?
Cand intru in "Total Overdrose" imi apare "in afar gamei" pe semne ca jocu e setat la o rezolutie pe care monitoru nu o suporta.Monitoru meu suporta maxim o rezolutie de "1280-1024". Am mai patit...? (mai mult)
Cum se trimite sms in cosmote gratuit cu "sunama":D? funda.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Solane întreabă:
IL0VEDINER0 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Test Romana Bacalaureat
Te-ai pregatit pentru BAC? Atunci te provocam sa raspunzi corect intrebarilor noastre si sa iei punctajul maxim!