Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 21 Decembrie 2025 sunt:
as vrea sa stii cat mai multe despre liceul economic, Piatra neamt profilul estetica si igiena corpului omenesc. sunt in clasa a 8 si vrea sa dau la acest profil dar nu stiu aproape nimic despre? (mai mult)
Care stie ce imi trebuie pentru a ma angaja la DIICOT? va rog daca ma poate ajuta cineva :)
Cum ar trebui sa arate rezultatele fisei medicale pentru inscrierea la liceul militar campulung moldovenesc, mai exact ce ar trebui sa scrie in dreptul rezultatului de la HIV si VDRL?
Ce placa video imi recomandati? Ati Radeon Sapphire 9200 SE 128/64 8x sau Nvidia MSI fx 5500 256/128 8x? funda
Teme pentru Nokia 6300
Spuneti-mi niste jocuri pe pc cu box... funda
As vrea si eu sa intru pe chat si nu merge. Am contul de cateva zile. Ma gandeam poate trebuie sa astept, am asteptam. Nu imi apare acolo sa scriu. De ce oare? Asa este chat-ul? Cum trebuie sa fac...? (mai mult)
Sall! cine imi poate spune de unde sa descarc gta4 gratis! dar sa mearga! dau fundaaaaaaa! va rog muuuuuult!
Cine e in xenopol daca se poate sa mi spuneti si mie cum e acolo cum sunt profesorii colegii salile de cls etc...
Care este ultimul driver pentru nvidia gtx 260 windows 7 limba romana? dati-mi si mie linkul de unde il pot lua plzzzzzzzzz dau funda
Stiti cum se dezarhiveaza un film descarcat de pe internet?
TPU. Imi place de un baiat care e in clasa cu mine... si lui ii place de mine.ieri am iesit prin oras si m-a luat de mana...si a vrut sa ma sarute :"> dar:-? eu nu ma simt pregatita sa fac pasul asta :? (mai mult)
Salut.Am sa va intreb ceva:Cand vreau sa intru intr-o arhiva sau ce o fi imi scrie astfel:Winrar nu este un softwer liber, dupa o perioada de 40 zile trebuie sa cumparati licenta...etc.Ce sa fac, vreau? (mai mult)
Găsesc prin Braşov pe undeva ceaiuri de la Twinings?
As dori sa aflu daca trebuie sa ma ingrijorez sau nu. Fetita mea cea mare la 1 an si 10 luni cantareste doar 10 kg. Sunt constienta de faptul ca, fiecare copil se dezvolta in ritmul lui, insa totusi mi...? (mai mult)
As dori sa fac o comanda de un palton de pe ebay...cam in cat timp ajunge?
Care este prenumele vostru? Al meu este Diana Emanuela, dar numele de la nastere este Diana.
Ce zodie sunteti? Primul raspuns primeste funda!:D Eu sunt zodia pesti si nascuta pe data de 11-03-1999.
Caut server de metin 2 care cauta Game Master...Precizez am experienta in joc si ca player si ca Game Master...Ama vur proriu server care l-am inchis dupa o perioada.Care vrea sa ma contacteze pentru Game? (mai mult)
Cum rezolvi eroarea aparuta la scriere in yahoo.messenger? INTRI IN start APOI run scrie in run regsvr32 jscript. dll DAI enter apoi ok in fereastra deschisa IARASI start/run SCRII regsvr32 vbscript....? (mai mult)
Pentru cei din București... Trebuie să fac o radiografie pulmonară (am nevoie de ea pentru că plec în Noua Zeelandă) problema este alta...trebuie ca doctorul să completeze un formular în limba? (mai mult)
Am un compaq 610 si numai merge webu, ce pot sa ii fac?
Multumesc tuturor pentru tot ajutorul acordat pana acum. Apreciez foarte mult tot ce ati facut pentru mine, m-ati ajutat de multe ori.Multumesc. Acum revin cu alta intrebare:Am si eu un stick Kingston...? (mai mult)
Cum transform un document DAT in WORD? fundita!:x
Buna TPU.As dori si eu un hack pentru clubpenguin.as vrea sa fiu membru dar sa nu platesc, ma ajuta cineva?
De ce in 2002 populatia romaniei a fost atat de crescuta
Vreau un program care sa faca poze la dekstop, nu sa filmeze, poze ci sa fie pentru windows 7 mersi
Este urgent! Dau funda, trebuie sa alcatuiesc in total 8 propozitii in care verbul sa indeplineasca functia sintactica de predicat, subiect, atribut, complement(circumstantial de timp, mod si loc)!{URGENT}...? (mai mult)
cum pot pune idle la status yahoo mesenger?
Vreau sa fac jocuri pentru ps2, cu ce program le-as putea face? gasesc sa descarc jocurile dar nu am facut niciodata jocuri pentru ps2, careva?
Mai este in seara asta Nini? Ca acum e 9:42 si nu a incept.De ce? Dau fundoi!
Nu stiti in ce aplicatie trebuie sa intru la telefon ca sa blochez apelurile cu numar ascuns, sa nu ma poata suna cei cu numar privat?
Cine stie sa`mi spuna cateva detalii legate de soba cu serpentina ce se vinde la ora actuala in magazin? Care este modul de legare(turul si returul)? Am montat una asemanatoare si mi se incalzeste returul...? (mai mult)
Unu, unu si cu altul si c 2 legat de 4 si cu 7 cap in cap la un loc cu 8 cit fac urgent
Buna! Am mari probleme cu messengerul, nu se mai vede nici ce scriu eu, nici ce scrie persoana cu care conversez. Am instalat messengerul din nou de vreo 3-4 ori, si nimic. Prima data cand am vazut...? (mai mult)
Sall mai intai vreau sa imi cer scuze pentru ca intreb asta aici! Acum cateva zile am intrat intr-o sala de sport unde era cald acolo am stat putin mai imbracat sa zic asa si ma durea spatele din ce cauza...? (mai mult)
Hey! Aş dori să-mi achiziţionez un iPod Shuffle 2GB (http://www.pdashop.ro/prodimages/ipod_shuffle.jpg ). Ce părere aveţi de el? Aţi avut probleme cu el? :D Mulţumesc. :)
Este mai daunatoare narghileaua decat tigara?:O
Ce credeti :-ss:-ss:-ss...Link-uri: http://stirileprotv.ro/exclusiv/revista-presei/revista-presei-stratul-de-ozon-al-terrei-ar-putea-fi-distrus-de-un-asteroid.html si http://stirileprotv.ro/video/un-asteroid-urias-ar-putea-lovi-pamantul-cum-facem-sa-ne-ferim/60436942? (mai mult)
Se face bine Pizza la tigaia elecrica Hot Pan? spuneti care stiti si ati incercat, Multumesc
stiti nume de fantome, adica cu legende de exemplu bloody mary.
De unde pot face rost de nitrat de potasiu? se gaseste in magazine?
Cum pot sa scriu la tastatura ă...ca acum am dat copy paste. funda
cum pot vinde ceva pe okazii? eu vreau sa vand ceva cu 35 de lei dar cand dau continua vanzarea imi spune ca "Pretul minim pentru care se negociaza trebuie sa fie mai mic decat pretul de start!" ma...? (mai mult)
Folosesc Google Chrome si cand vreau sa descarc muzica de pe anumite site-uri nu imi descarca melodia, ci imi apare un player si incepe sa se auda melodia. Stiu ca era un add-on care facea asta iar cand...? (mai mult)
Stiti cum sa schimb numele de la mail?
Top 10 – Cele mai murdare lucruri pe care le atingi zilnic : http://annitu.blogspot.com/2011/01/top-10-cele-mai-murdare-lucruri-pe-care.html :-?
sunt jucator de counter si uneori mi se mai strica si trebuie sa il reinstalez... dar cand il reinstalez pierd toate serverele de la favorite... ce pot face sa le pastrez pe cele care le am acolo fara? (mai mult)
Ce inseamna,, ai sictil sau ai sictir" ca am auzit la vanghelie la in puii mei si nu stiu ce inseamna Taci din gura sau ce?
Mi-am luat si eu ca toata lumea metin 2 si nu stiuj cum sal instalez... e si in italiana... ajutati-ma ca nu stiuj ce sa-i fac:(:(:(
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
AndreiDaniel1107 întreabă:
AndreiDuta21 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Singur acasa
Te consideri fan al seriei de filme Singur acasa? Testeaza-ti chiar cum cunostiintele! :-)