Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 22 Decembrie 2025 sunt:
Salutare tuturor! Am nevoie de o scrisoare de recomandare de la ultimul loc de munca. Acest tip de scrisoare o poate da doar patronul sau e valabila si de la alte persoane, de ex fostii colegi? Multumesc...? (mai mult)
Cand instalez Windows 7 se blocheaza la "completing installation" si asa ramane 2 ore si nu se intampla nimic.Am incercat cu 2 versiuni dar degeaba. PC meu are:2 Ghz 3000+ Amd Athlon, 1 Gb ram, 250...? (mai mult)
Deci. am un cfg la jocul counter strike, si as vrea sa va intreb ce trebuie sa mai adaug in el sa se schimbe arma singura de pe o mana pe alta,? dau funda.
Cum schimb adresa de la hi5 ca o am asa: http://andu-veve.hi5.com.si vreau s-o schimb.cum se face?:-s
Mai stiti cum era vechiu fun. extream catchmod? de ce s-a inchis? sau mai exista alte servere ca el? http://www.youtube.com/watch?v=MP8-dO_vpxc uitati un video asa era decat ca navea trail era suuupeer...? (mai mult)
Buna TPU. :) Ieri mi-am facut cont pe facebook... :) E foarte diferit de hi5. Ce ar trebui sa stiu despre acest site. :| Ce e cu pozele de genu: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=106522876086129& set=a.105879126150504.10284.100001852522271#!/photo.php?fbid=183891414965934&? (mai mult)
Se va termina filmul narcisa salbatica?
Pe 24 este; ober la scoala?
Modalitati de a face bani pe internet! www.bani.haipa.ro
Unde gasesc un program gratuit pentru. prezentare tip pps?
Pentru toti amatorii de metin2! Care vrea sa devina mai puternic, mai respectat pe un server, cu cele mai bune iteme, etc. contactati-ma: andrei_steff89
Care este importanta albinelor?
Stie cineva unde se afla un magazin care vinde PaySafeCard-uri in zona statiei de metrou Unirii 2? Unde este mai exact un magazin cu asa ceva? Multumesc anticipat.
Fundita :) Cum sa dezactivez tonul de asteptare de la Orange, am incercat sa sun la nr 3000 dar nu gasesc instructiuni ce trebuie sa fac mai departe?
Cum se elibereaza un permis de conducere pentru profesionisti? Acest "statut" se acorda daca respectivul are categoriile B si C? Daca nu, va rog sa ma lamuriti. Multumesc.
Hey, deci, intrebarea mea e urmatoarea: Care sunt cauzele care determina directia de scurgere a raurilor si a bogatiilor in apa?
Am iconita de pe desktopca un dreptunghi.Cum fac sa apara la un format normal
Daca am media la un obiect 5 ce se intampla?
Ce Windows imi trebuie pentru laptopul emachines E727? Si de unde il pot descarca. Funda
Buna TPU. Cine stie cum poti sa intorci foaia pe orizontala la Microsoft Word Office 2007? Adica vreau sa scriu invers pe foaie si nu stiu cum. Ajutati-ma va roog.
Cum e mai bine sa fi in viata : tupeist sau mai cu bun simt, mai retras? Argumentati`va raspunsul!
Si 2 mari oameni de cultura plzz...nu din zilele noastre. dau funda ca la intrebarea aialanta. uitati'va la aia din inainte :)
plz imi spuneti cat mai repede 2 mari descoperiri stintifice din stramosi? plz dau funda la primul.mersi
Este adevarat ca in America poti conduce la 16 ani?
Buna! Spuneti-mi si mie despre Capitala Frantei "Paris" :D Multumesc
Dragoste si drogurile pacalesc ratiunea. Este adevarat?:>
Ce fac daca nu mai merge sunetul?
TpU ce site-uri de poze abstracte stiti va rog help me! funda garantata!;)
Cum se zice 2011 in franceza? funda la primul' raspuns :X
Vreau si eu niste jocuri 2d gen Shank sau Cave-man dar nu panarame! DAU FUNDA! P. S pentru PC (windows) vreau
Care imi da si mie niste poze cu Esteban Masturini si cu Giselle Bonafino? Dau fundoi!
Care este cea mai buna versiune de skype? cea mai usor de folosit.sa consume putine resurse.etc
Salutari tuturor... As dori si eu numar de telefon al Stirilor ProTv...
Pe un laptop dell n5010 merge crysis max settings?
Unde pot gasi un program gratuit pentru prezentari tip pps?
Unde gasesc rezumatul la "Harry Potter si Piatra Filozofala" capitolele 5 si 9?
Care sunt ideilie principale. La textul la ciresi de ion luca caragiale. Merci.
Nu avem liber pe 24 Ianuarie nu? :( ohhh` fundita`:*
am o problema.azi, au vrut mai multe persoane sa ma adauge in lista... a dat accept la toate, dar s-au "dus" toate id in "adress book", dar dc? nu am facut nicio schimbare.am si bifat casuta in? (mai mult)
Salut ajutati-ma va rog sa fac aceasta problema,, întro prismă triunghiulară dreaptă toate muchiile sînt egale. suprafața laterală este egală cu 12m2. aflați înălțimea?" va rog mult
Hello TPU. Am si eu un nokia 5230 din spania. Il pot decoda in Romania?
Sunt pensionar MAI si as dori sa intreb daca ma poate ajuta cineva, sa trimit adeverinta pentru recalcularea pensiei sau nu? Va multumesc!
ma numesc cosmin si nu prea reusesc sa invat chiar daca citesc de vreo 15-20 ori si repet...ma puteti ajuta spunand-umi daca aveti cateva metode de invatare repida.ma intereseaza mai mult la geografie!? (mai mult)
Ma poate ajuta si pe mine cu adeasta derivata: Q=K(patrat)L sa aflu intregrala in functie de K iar apoi integrala in functie de L?
Am lucrat in comert apartinand de OCL Resita.In timpul scolii profesionale am facut practica primind bursa.Va rog sa imi spuneti de unde pot procura actele privind practica mea in comert.Multumesc!
Buna! Va rog sa imi dati cateva sfaturi : Eu il plac pe un baiat de le mine din scola dar eu nu sunt sigura daca si el ma place, cand ne uitam unu in ochi celuilalt el ma face sa ma rad si atunci...? (mai mult)
Despre blog : Cand am un text foarte lung si vreau sa-l postez, nu vreau sa apara tot pe pagina, ci sa fie asa O BUCATA DE TEXT > vezi mai mult [ cu un click pe "vezi mai mult" sa il duca pe utilizator...? (mai mult)
Pe ce strada se afla palatul copiilor din baia mare si un numarul de telefon de acolo raspunsuri rapide va rog dau funda+vot
Pe 24 ianuarie e sau nu zi libera?
Cine imi spune si mie cateva asemanatori si deosebiri dintre crestinism si iudaism? Nu fisiere de 5 pagini!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
RainWind întreabă:
rhdjskdjjcjfjdjx întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istorie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Istorie pentru clasa a VI-a