Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 22 Decembrie 2025 sunt:
Va pun o intrebare din numerologie, pura curiozitate de altfel.Sunt nascut pe 18 07 1996. oare acel 8, 7, 6 semnifica ceva?:D
ro: Care stie in ce format se bag video-urile pe telefonul Motorola WX395. La filmare el arata avi. dar cand bag alt avi. fata de ce a filmat el nu merge. Dau fundita care stie...
Se intampla ceva daca pun detergent universal la masina de spalat automata? L-am trimis pe tata sa ia detergent automat si a luat universal din greseala, are ceva? Nu o sa il folosesc mai mult de doua...? (mai mult)
Spuneti-mi un scurt text care sa contina cuvinetele: l-a primit, ia cofrigii, s-au adunat, meresau nuci, s-a bucurat, sora sa! Va rog frumos sa ma ajutati! Stiu ca unele raspunsuri vor fi: nu-ti...? (mai mult)
Hei! stie cinevs vreun site in care poti sa-ti faci o lume virtuala?
Hi TPU! Are cineva sau stie de unde sa iau niste siteuri cu posturi de radio engleze care pot fi ascultate live de pe calculator?
Stie cineva cum se scoate protectia de la camera la un n95 8gb?, ca am un praf in camera de numa numa, si nici nu m-as duce la un service pentru doar atat ca e criza;)) mersi anticipat
Unde pot sa ma joc ONLINE in jocuri cu detectivi?
Deciii...am facut comanda p itgalaxy.ro si ca sa confirm comanda trebuia sa ma sune un reprezentant sa i confirm! bun pana aici... dar nu am reusit sa raspund la tal cand m au sunat si mi ai tr e-amil cum? (mai mult)
Funda:P Dati. mi si mie o licenta pentru windows 7 ca windows 7 al meu este pentru 30 de zile
Sunt noua pe TPU si as vrea sa ma ajutati cu ceva. Am tot auzit de aceste funde. Cum pot sa dau si eu? Multumesc!
Buna TPU. Mi-am cumparat un modem de la RDS [DIGI NET MOBILE 7, 2] dar nu stiu cum se instaleaza!>Fundita
Am avut un vis si nu stiu cum sa-l interpretez, poate ma ajutati voi. Am visat o fata care o facea cu toti, si doream si eu sa o fac cu ea, dar ne-am indragostit unul de celalalt, iar pana la finalul...? (mai mult)
Va rog spuneti'mi si mie cum se da funda! Va rog mult! Daca imi spuneti calumea si inteleg primiti funda:))
Pe ce site pot sa urc un scam page, care trimite pe mail!
Cum vand plantele sau legumele culese la jocul Green Farm de pe hi5?
Stiti cumva cum pot scoate un antet de pe o pagina de word? Am niste cursuri care au antet si eu as vrea sa le modific si sa le scot si antetul. Va rog ajutati-ma daca stiti. Mersi!
Buna am o problema cu mesengeru nu pot sa sun si nici sa fiu sunat pe mess imi scrie ca nu sunt conectat la voice sau ca am activat un firewall cum as putea rezolva problema va multumesc
Intrebare pentru cei care joaca Metin2 : am cal de incepator, n-am mai jucat o perioada de cateva luni si cand am intrat iar, calul nu mai traia. Am auzit de iarba maimutei. Am cautat iarba maimutei...? (mai mult)
De cativa ani mi-au iesit ceva negi urati pe mana, ceva tratament :naturist sa altfel? Sunt inestetici!:D
Mi-am spart display-ul la telefon.Telefonul e nokia 5130 xpress music.De unde l-as putea cumpara si cine mi l-ar monta in judetul suceava? Cat m-ar costa totul? cine da cele mai bune informatii ii dau funda....? (mai mult)
Cum se numeste siteul sau programul care transforma o informatie intr-un "desen " alb-negru; desenul este un patrat si are in interior mai multe patratele pozitionate in functie de informatie; stiu ca...? (mai mult)
De ce nr de raspunsuri ramane acelasi desi eu am raspuns la mai multe intrebari? de ce nu se schimba?
Am un samsung s8000 dar cand mi se aprinde imi ramane blocat cu ecranul stins nu am semnal si trebuie sa scot bateria sa il opresc ce are?
Am un prieten de 16 ani care are sanul drept mai mare decat cel stang. Ce problema are la el? ii ceva grav? multumesc mult!
Ce fir este bun pentru spinning? monofilament sau multifilament si de ce marime? multumesc!
Este vreun program care iti defecteaza driverele si iti da de unde sal downloadezi ca parca era unu...
Puteti va rog sa-mi dati si mie un link sau ceva de unde sa pot lua jocul Call Of Duty 3?
Caut referat la engleza: un caz real, furt sau altele (poate fi si in romana, dar sa fie lung referatul)
De ce nu imi primesc credit'u la imvu cu invitatiile? eu cred ca am fc totul corect. am fc lucrul acesta si pe alte conturisi am primit (acum 1 an) dc nu ma lasaa si acum am incercat pe 2 conturi?:(((((((((((((((...? (mai mult)
De unde pot sa descarc Nero gratuit, pentru Windows 7?
Imi puteti da un driver pentru suunet tinand cond ca am laptop
Hey. Aveţi idee pe unde găsesc 2 lănţişoare asemănătoare cu http://s3prod.weheartit.netdna-cdn.com/images/6004815/tumblr_le5ur5N5oH1qf47gro1_500_large.jpg? 1294106451? Mulţumesc!
Imi puteti da un driver pentru placa video Ati Radeon 200M Xpress RS410
De ce cand se face o proba de microfon se zice "doi zece, doi zece"? De ce nu se zice 3, 15 sau 40, 70, sau 90 60 90? Sau nu neaparat cifre.
Salutare.De curand am deschis o noua comunitate http://www.all4dw.com! Aici veti gasi jocuri, filme, muzica, tutoriale, design website, softuri, sport etc.Momentan suntem la inceput si de accea cautam...? (mai mult)
Salut si la MULTI ANI! am o intrebare mi-ar merge Windows 7 pe un pc de 1gb ram?
Am o problema cu Yahoo! Messenger Vista. Nu imi merge avatarul...in rest este super.Cine stie de ce? Sau cum pot sa-l fac sa mearga?:D Mentionez ca l-am dezinstalat si instalat din nou:((
Cum se numesc gemenii care nu seamana? gemeni...
B O R a declarat ca : Duminica va fi prima zi a saptamanii, este de fapt revenirea la traditie! vin si intreb: TRADITIA CUI? http://www.trilulilu.ro/tigrulmanu/9058ab422d334f
Ce e ala revolver?
Am un laptop la care am placa video de 64 mb ati radeon integrata nu stiu modelu si nu am driver poate face cineva rost de el pe internet, mersi
Care e parola pentru bani la sims 1 si cum o aplic? funda:)
Sall, am si eu o intrebare pentru cei care au dat la medicina. Ce se cere la examen? Din cate am inteles la cluj pentru stomatologie se da si din Biologie si din Chimie. Se poate alege materia adica, ...? (mai mult)
Mi s-a stricat centrala. Am vrut sa fac dus si curgea numai apa rece, m-am dus la centrala totul era ok, dar era oprita, i-am dat restart, turn on, turn off, dar nimic. Ce credeti ca are? PS : am...? (mai mult)
>:d< Stie cineva cand e vacanta dintre semestre? Thx :)
Cum aflu locurile de munca disponibile an spania an agricultura!?
Cum pot sa bag teme pe lg kp260?
Care sun dupa parerea voastra cei mai buni actori?
Se poate schimba e-mailul de la hi5? daca da. niste instructiuni?:D
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
rhdjskdjjcjfjdjx întreabă:
Aurel100009 întreabă:
RainWind întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Numeste preparatul!
Rezolva quizul si afla daca si tu esti un foodie adevarat.