Cine ma ajuta sai compun fratelui mai mare (care este acum peste hotare) o uratura buna. ofer funda. mersi anticipat si va rog mult :*
Sall. cum se adauga o poza la comentari va rog frumos sa imi spuneti si mie.
Caut Vecini Farmerama Numele meu este MihaiMsr
am o rugaminte! am un id de mess si nu ii mai stiu parolasi nici intrebarile secrete cum fac ca sa o aflu? va rog frumos! dau fundtza!
Care-i faza cu persoanele care arata mai tinere, decat is de fapt, ma refer la fizic. Un exemplu : soramea, are 31, desi fumeaza de 10 ani + altele, arata de 19. In schimb eu, nu stiu ma observ...? (mai mult)
Am nevoie de ajutorul baietzilor... Ce ar trebui sa aiba o fata, dupa care v-ati intoarce capul pe strada(sa zicem). Dupa ce ati cunoaste-o ce calitatzi ar trebui ea sa aiba(morale ma refer)?? (mai mult)
As vrea niste trenuri sau locomotive romanesti pentru trainz simulator 2010 engineers edition (mai multe )
Cum fac dns la un server fara no-ip adica de ex. cs.magiccs.ro
Care e numele tau preferat?
Va rog sa ma ajutati, am o problema nu mai pot vedea pe youtube videoclipuri se incarca foarte greu, se intrerup si se vad sacadat la fel si pe trilulilu sau alte site-uri asemanatoare, pana acum nu...? (mai mult)
Am creat acest meniu http://football-hd-tv-live.blogspot.com/, toate bune si frumoase, dar cand am dat sa intru cu Internet Explorer am sesizat ca meniul nu este optimizat pentru acest browser. Exista...? (mai mult)
As dori si eu sa stiu care e sfarsitul filmului inuyasha sau unde as putea sa-l vad:)? dau funda
De unde pot sa descarc si eu Microsoft Office 2003 sau 2007? Am mare nevoie de el.
unde sa intru sa vad daca sunt disponibile bilete de avion din italia in romania incepand cu data 03.01.2011? pls help
Dau invitatii gratis pe lockerz si pe greenzoner(asemanator cu lockerz). Cine vrea dati-mi Id-ul vostru de mess.
Stie cineva cum se dezactiveaza P-ul acela intors de la Word care arata cat spatiu ai lasat intre randuri?
Magazinul construit de parintii mei in curtea mea, este proprietate publica sau privata?
Cine canta melodia care se auzea pe fundal, la nora pentru mama5, cand au venit familiile concurentilor in seara de Craciun?
Cum sa fiu blogar
Voua va place sa dansati sau sa cantati? Simtiti ca le aveti in sange? Argumentati raspunsul!
nu demult ma joc imvu si am auzit de faza cu creditele facute prin conturi.stiu sa fac totul. dar cans ajung la faza cu dai de doua ori yes daca dau yes imi intra automat pe pagina de creeat cont...? (mai mult)
Buna, cum as putea sa-mi parolez internetul(modem huawei echolife hg520s - clicknet) ca sa nu mai fie accesat si de vecini? Multumesc.
Nu pot sa dau mai multe fundite? De exemplu vreau sa dau fundita la doua raspunsuri.Cum fac? Si de ce numai la unii imi apare sa dau fundita?
periuta asta de dinti, are in spate niste perii moi, cu ăia se curăţa limba? Sau limba se curata tot cu perii aia din fata, care is pentru dinti : http://www.clubafaceri.ro/director/stand/10337/1426589/Periuta+...? (mai mult)
Stiti vreun site ca sa aflu parola de la id?
Bunaa :-s sunt foarte suparata din cauza ca serban huidu este pe patul de la spital[probabil toti stiti de ce]. Si a mai revenit vreun pic de dimineata. Dumnezeu sa ii dea sanatate si putere sa lupte....? (mai mult)
Cum se da funda? Cine imi explica i dau funda.
Am mai multe avatare si cum le pun pe toate intr-o poza? adica am vreo 5 poze care incape in una normala da cum le pun una langa alta >?< cu ce program dau funda
→♥→Cum pot sterge o intrebare pe TPU? Dau funda←♥←
Vreau si eu niste site-uri in care sa-mi pun numele ...si sa-mi apara cu tot feluri de chestii inimioare sau altceva... dau fondita promit.
Vreau si eu niste site-uri ...in care pot sa imi scriu numele si sa-mi apara diferite scrisuri... dau fondita:-*
Ce rasa de caini sunt dresati pentru a cauta trufe? Porcii mistreti se hranesc cu trufe?
Care e vedeta voastra preferata? ":)"
Eu acum ma plictisesc pentru ca stau prea mult pe TPU! Voi ce faceti cand va plictisiti?
Sal TPU o problema cu gta san andreas deci am intrat pe gta san andreas si cand era sa intru in meniu ma da afara de ce?
Voua va place sa fiti lingusiti, alintati, intreb pentru ca sunt unele persoane care nu le plac sa fie alintati, voua va place?
Dati-mi si mie niste adrese cu uraturi. ofer funda mersi
Am o problema.Toate conexiunile la internet nu mai merg. Daca vreau sa joc un joc in retea nu se poate, pe messenger nu pot sa intru, nu mai pot intra pe net decat cu Mozzila Firefox, cu alte browsere...? (mai mult)
eu am o problema la windowsul meu care e windows 7, cu processor AMD Athlon(tm) 64 processor 3000+ , deci eu ma jucam metin2 si deodata mi s-a blocat si nu puteam sa fac altceva decat sa-i dau...? (mai mult)
Hey! se poate sa faci statusuri colorate? in afara de alea albastre cu www., alte idei mai aveti? Funda sigur :x
Am o intrebare! Atunci cand intru in C. S 1.6 si dau FIND SERVER(gaseste servare) nu-mi gaseste si zice ceva de genu The master game not...Ma poate ajuta cineva sau i se mai intampla cuiva? P.? (mai mult)
Salut.am descarcat SA CAMERA HACK V1.2 pentru gta sanandreas ca sa mi se vada in masini cand merg volanul. dar canf intru in joc si activez programul mi se face stramta. de abi se mai vede omul si masina.cimne...? (mai mult)
Bunaa.:X Cum imi pot download 'a sims 2 pe pc? :d Dau fundaA :X
Buna am o problema. La hi5 cand dadeam la mesaje imi aparea sa dau la vizitatori recenti. acma nu imi apare ce sa fac? funda la ce merge
Unde pot gasi photofiltre in romana am auzit ca exista... fundita
Cum sterg o intrebare de pe TPU?:-?
Salut, joc counter strike source si cand vreau sa intru in joc imi scrie :Engine Error, No permissions to run 'cstrike', ce sa fac? dau funda
Spuneti-mi va rog un program de Idle si Situl de unde il pot deskarka
De unde pot descarca jocuri gen Serios Sam 2 sau League of heores S4 league jocuri gen acestea maxime de 1 gb. cele mai multe jocuri fundita.
Cum pot sa salvez poza facuta in photofiltre? mise salveaza ca proiect si nu stiu sa salvez ca poza.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
oceanoflove întreabă:
Izacloud întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Seria Divergent
Ai urmarit povestea lui Tris si a lui Four? Cate multe stii despre ei?