Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 23 Decembrie 2025 sunt:
Salut Am o problema la pc folosesc windows xp si cand incerc sa instalez orice joc imi da urmatoarea eroare"The cabinet file. cab required for this installation is corrupt and cannot be used.This could...? (mai mult)
A folosit cinve aparatul acela "Ab rocket"? Vroiam sa stiu daca este intr'adevar asa de bun pe cat se face reclama...
Salutare la toti, sunt membru nou pe TPU...si as avea o intrebare care nu pot sa imi raspund... Deci, eu peste cateva saptamani, adica in 5 Ianuarie fac 15 ani si deci e ziua mea...si mama mi-a spus? (mai mult)
am citit multe intrebari si raspunsuri, dar am o problema penisul meu are 4 cm normal si in erectie 5cm-6cm e normal la 13 ani dabea impliniti? Mama zice ca e prea mic si sunt un pic cam gras...? (mai mult)
Http://www.emag.ro/hard-disk-uri-notebook/hard-disk-notebook-western-digital-scorpio-black-wd2500bekt-250gb-7200rpm-16mb-sata-2–pWD2500BEKT vreau pareri despre acest hard -de ce e bun/de ce e slab?...? (mai mult)
Ce marime ar trebui sa aiba penisul unui copil de 13 ani abia impliniti?
Buna seara, care stie, cat costa telefonul nokia 5228 la liber la vodafone ARSIS! am fost in carrefour la vodafone-Arsis, acum 2 saptamana insa am uitat pretul si acum sunt in provincie, numai sunt...? (mai mult)
o intrebare simpla pentru funda. spuneti-mi la ce sa apelez in reteaua vodafone sa aflu creditu? primul ia funda
Cine sunt primii10 in rank? cine zice primul corect are rasp castigator!
Aveti idee dupa cat timp expira un cod de reincarcare de 5 euro de la Orange? Mi-am cumparat credit dar nu vreau sa incarc chiar acum...si sa stiu pana cand pot sa-l tin. Dau FUNDA:)
Voi cum preparati samanta de canepa pentru Julfa ( Pelincile Domnului )?
De unde pot lua yahoo mesenger nou sa il downloadez?
Dau funda: repede pls cum vad istoricul din ie9 numai nu gasesc
Va rog, dati o nota.:( (hi5-ul nu este privat si poti da note) http://fluturasyou.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=5412656943&ownerId=562884443&albumId=436979652 Va multumesc.
Vreau s-a cumpara si eu o geaca de pe internet. si am o intrebare. Este diferenta mare dintre marimea S si M? Am 1.75 si 55 kg. ast rasp. multumesc
Cine imi zice si mie niste filme de actiune si comedie faine adica acum aprtue din 2005 pana in 2010.
Am vazut pe net un laptop nu prea scump de vreo 10 milioane sau ceva de genu... ce sa fac sa o conving pe maicamea sa mi-l ia? de ce? ce sa ii zic? dc? multumesc, anticipat, dau funda
Cum poti sa pui de la hi5 layot in profilul de hi5 unde trebuie sa scrie codul pentru asta?: . text_header { color: #ffcc00; font-weight: bold; font: 18px Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;...? (mai mult)
Stiti cumva la ce magazin din Galati se pot gasi acest tip de medalioane?:) http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://www.silverzone.ro/images/T/medalion-argint-care-se-deschide-mc.jpg&...? (mai mult)
Cum mereg netul la curte de la rcs pe fibra? si ce se monteaza in casa? eu am facut abonament de 100mb stau in zona piata 1 mai sau se pune o cutie in curte si din ia se pleaca cu fir in casa in curte mai...? (mai mult)
Cum pun caciulita la a si virbulita la s, t pe messenger? Cel mai bun raspuns primeste funda!
Care sunt melodiile voastre preferate? Trimiteti-mi linkul. fundita melodia care imi place
As dori sa stiu ce faceti voi ca sa invatati si sa retineti mai usor :D
Dunde pot downloada harti pentru gps igo 2006.As avea nevoie de (Cehia, Slvenia...)
Cum scap de windows genuine? tot imi arata sal instalez
De ce la anumite ocazi (nunti, botezuri, etc~) la intrare se ofera invitatilor un pahar de sampanie si un piscot? Are piscotu ceva special sau care-i faza?
Cum pun subtitrare la un film in Gom Player?;;)
Am un chat de la xat si nu stiu sa adaug unde este chat-ul jos bag niste imagini cum ar ar fi chatul asta sub el sunt niste imagini cum fac sa adaug si eu cine ma poate ajuta
De craciun vine preotul sa sfinteasca, nu? Eu asa stiu. Ce trebuie sa fac cand vine? trebuie sa fie ceva pe masa? prajituri? vin? ce? cum se iese inaintea lui? vin niste copii inainte? trebuie sa le...? (mai mult)
Nu stiti de ce nu merge cateodata skype, imi arata ca ma conectez apoi merge si se deconecteaza iar.Nu numai mie mi s-a intamplat.
Ce windows e potrivit pentu un Hp Compaq nc6320 1.32 gb ram 1.83 ghz 2 pcu
Poti castiga la concursul acesta SPAMpagina.php?id=1844? Colega mea idioata crede ca va castiga un laptop. Ce fraiera
Ce windows va merge la un laptop hp 1.26 gb ram 1.83 ghy 2pcs.
Care este cel mai performant procesor la ora actuala?
Imi poate spune si mie cineva de unde pot lua Sims 2 si 3? fundita celui mai bun raspuns`;):-*...multumesc!
Stie cineva daca este in oradea un salon unde se aplica pietre pe telefon?
intrebarea mea in legatura cu stikurile pentru internet:daca nu folosesti stiku ala 1 luna tot platesti, adica daca nu folosesti internetul 1 luuna tot trebuie sa platesti?(dar ma refer la celelante...? (mai mult)
Stiind ca a>3b+7 comparati a+2b+5 cu5 ori b+1 unde a si b sunt numere naturale. fundita :x
Salut imi puteti spune care sunt numere de la digi mobil de informati gen verificarea costului etc.
Fonda! Cine stie cu ce program se poate edita un fisier cu extensia: ". addr "? Lasati-mi un link de download pentru un program sau ce trebuie... Ms
Buna! a inceput sa ma tenteze meseria de stewardesa. pot sa fac orice facultate vreau si apoi scoala pentru a deveni stewardesa...sau imi trebuie o facultate anume? ce salarii se practica? multumesc? (mai mult)
Baietilor cum le place sa se imbrace fetele?
Credeti ca Miley Cyrus nu va mai face filme pana in sezonul 4? Este in stare buna cu tatal ei?
Ce inseamna FTW?:">. Am vazut si pe'aici pe TPU:)).
Am auzit niste zvonuri cum ca Miley Cyrus se drogheaza am vazut asta in ziar si pe un site. Credeti ca e adevarat?
Salut Tuturor! As dori sa imi da-ti nume de jocuri gen Racing si sa mearga pe 1gb ram, 512 video si procesor de 2.3! Dau fundita :X:X
Un termos vara pastreaza bautura rece, iarna calda. De unde stie termosul cand e vara si cand e iarna?
Cine are server pe mt 2 imi poate da si mie dau funda
Ce credeti despre Romania?
Hei TPU...la hi5 sunt niste oferte acolo unde zice ca le poti castiga gratis...am facut ceva odata si m-am trezit cu 68 de monede dar nu stiu cum sa fac iar va rog mult sa ma ajutati dau FUNDA!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ascorbius întreabă:
tonyc7 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pizza
Te numeri printre multitudinea de fani ai pizzei din intreaga lume? Hai sa vedem daca stii mai multe despre ea decat cum sa o mananci cu pofta! :-)