Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 23 Decembrie 2025 sunt:
Este prima data cand comand prin "comanda cu plata ramburs prin posta romana". Stiu doar ca imi trebuie buletinul cand voi ridica coletul de la posta. Am facut comanda si imi spunea asa " Vei primi...? (mai mult)
Salut, am instalat virtual deamon manager v2.0 si cand am vreut sa instalez deamon tools mi-a spus ca alta versiune este in calculator, ce sa fac? alta versiune nu am instalat ce sa fac? dau funda id:...? (mai mult)
Este acceptat in fata lui Dumnezeu canonul in gand sau spus incet?
Pe un produs apare Z140110. e data expirarii?
Am fifa 10, si am o problema: nu se baga in bara. Apas butonul Winows de pe tastatura si nu intra in bara, nu se minimalizeaza, ceea ce este o problema deoarece nu prea pot sa joc cu prieteni. Va rog...? (mai mult)
Daca se face o comanda online si alegi ca modalitate de plata, plata online cu cardul, se poate livra comanda inainte sa platesti, daca nici macar nu ai dat datele cardului? dau funda, la care ma ajuta....? (mai mult)
Am un pc care de la o vreme se misca foarte greu. Am reinstalat windows-ul, l`am reformatat...nimic Ce sa-i mai fac? Placa de baza: Asus Procesor:Intel D915 2.8 GHz Memorie:2x 512 MB DDR2 HDD:200GB? (mai mult)
De ce nu mai imi arata pe desktop nimic si pot lucra decat in Ctrl+Alt+Delete doar acolo pot sa intru pe internet sau altceva? va rog ajutati-ma
Buna cine stie cum poti csa faci scheme la gta romania 2(roata, sarituri etc)! PLZZ dau fundita
Cum pot redirecta mai multi playeri atunci cand tin redirecte pentru un sv de cs? fara sa tin mai multe redirecte
Nu stiu ce cadou sa cer de Craciun.aratati-mi niste poze cu jucarii(am 10 ani). imi plac masinile
Sall! cum pot baga poze pe un aparat foto"kodak easy share c613"de pe calculator?! funda!
Acu de vreo 2 saptamani am dat comanda la un pc pe piese, desigur ca cei de la magazin au facut montarea. Dar am o problema cu procesorul, cand ascult muzica merge cu 50% m-am uitat la gadgetul,...? (mai mult)
Ceva moduri pentru san andreas aveti? sau stiti, ma refer la mod de masine noi faine nu gasesc pe net,, XfundaX
La ce foloseste acumulatorul pentru baterii? Mai multe informatii daca stiti. Multumesc anticipat!
Oameni buni, stie careva cum se numeste persoana care poate face mai multe lucruri simultan?
Ceau. am si eu o problema sunt pe clicknet si printr-un tutorial sa intru la http://speedtouch/ sa setez counter strike 1.6 etc. am facut asa si am sperat sa-mi mearga serverul de cs 1.6. mi-am facut server...? (mai mult)
Oameni buni, cum se mai numeste persoana care poate face mai multe actiuni simultan?
Dece nu se aude cum trebuie sunetul la videoclip prelucrat cu video maker
Care stie cand apare Fifa Manager 11 si Test Drive Unlimited 2?
Mi-am facut un server de counter-strike 1, 6...nu cred ca este facut bine deoarece nu pot sa intru doar eu si am aflat ca trebuie sa il inscriu pe nu stiu ce site si sa platesc 4 euro lunar... Dc trebuie? (mai mult)
Eu mi-am rupt mana de 3 ori si nu prea mai sunt in stare sa fac sportu. obosesc repede si incepe sa ma doara mana groaznic. raman mereu in urma la ora. O sa ne puna in curand sa ridicam banca cu mainile...? (mai mult)
Daca sunt minor, este vreo problema sa fac o "comanda cu plata rambus prin posta romana"?
Buna![Ofer funda+ vot tuturor raspunsurilor folositoare]Am o intrebare: la un microfon de genul acesta http://www.esound.ro/EAGLETONE-DM48-CARDIOIDE-microfon-d inamic-vocal, p-3467.html, se aude tare?...? (mai mult)
am si eu o nelamurirea. am facut o comanda online(la misto) si am ales ca modalitate de plata, plata online cu cardul. Deoarece facusem comanda la misto, bineinteles ca nu am platit fiind convinsa...? (mai mult)
Am cont pe youtube si as vrea sa incarc un diapozitiv power point. Pot sa incarc fisier ppt sau numai avi? Astept raspuns urgent:*:* MS anticipat
Am si eu o problema cu GTA San Andreas. L-am instalat am pus craku si tot nu merge.Imi apare prezentarea aia dar dupa se stinge jocu si nu mai apare nimic. HELPP ME!
la you tube nu pot sa ask muz ca pe la jumatatea melodiei se intrerupe dar timpul este incarcat! si imi apare o imagine in care scrie :"SPATIU DE LUCRU INSUFICIENT" dar doar acum cateva zime am facut...? (mai mult)
Ma dispera jocul asta! http://fblike3.info/joaca/qwop.php Stie cineva cum se face?
cicetimi va rog si mie o fifa mai noua care are divizia A.pls...mersi :x
Cum pot sa imi fac o freza ca lu' Francezu' (de la trupa Simplu)? http://www.youtube.com/watch?v=grCIYtHwqf0&feature=related Uitati un video aici
Cum pot juca BattleField 2 in multiplayer am incercat si nu am putut vreau instructiuni va rog frumos! Dau fundita.
Am o intrebare: la un microfon de genul acesta http://www.esound.ro/EAGLETONE-DM48-CARDIOIDE-microfon-dinamic-vocal, p-3467.html, se aude tare? imi mai trebuie ceva pentru el? Multumesc anticipat...? (mai mult)
Nu se aude sunetul... am driverele instalate totul e in regula da tot nu se aude si nu stiu de ce:((...
Hey! cine vrea sa-mi fie vecin la farmerama?(de preferinta cu level mare!)daca da scrieti DyEnUtZyCk! va astept
Am si eu o problemuta la TPU, am pus o intrebare, adica ma rog nu e chiar o intrebare, aceea cu ziua de nastere cine stie cunoaste.Si nu stiu de ce dar nu imi mai apare, stiti voi de ce?
As vrea sa stiu de unde pot sa descarc Angry Birds pentru PC. Multumec. :)
De ce acolo unde am toate raspunsurile mele nu apar toate, apar cateva si restul' nu (se poate sa nu se fi inregistrat deloc?)... tin sa mentionez ca acele raspunsuri sunt de ieri...se poate sa fie din? (mai mult)
Poate sa-mi spuna cineva cand incepe sezonul 2 din state?:)(mostenirea)
Am auzit despre o gramada de sportivi, in special fotbalisti, ca fac o gramada de abdomene pe zi. spre ex se zice despre cristiano ronaldo ca face peste 3000. Vroiam sa va intreb pe cei care stiti.cum...? (mai mult)
Care este codul de deblocare Call of Duty 1?
Cum pot sa fac un video ca acesta?:http://www.youtube.com/watch?v=ZYH9ZOlnayQ&feature=rec-real_rn-3r-29-HM
Cum sa ii arat unei fete ca o iubesc? Cand eram impreuna si ii spuneam ca o iubesc, nu ma credea pentru ca i se pare ca ii spun prea devreme. Dupa ce ne-am despartit, eu am mai avut 2 relatii, pe care...? (mai mult)
Buna:-j. O noua deprimare de-a mea:|. Nuj frate ce e cu mine:-? Sunt trista mereu. N-am chef de nimic si de nimeni. A venit vacanta:(. Deja mi-e dor de prietenele mele, colegi.si de EL:X Baiatul care-mi...? (mai mult)
am un cuptor de facut paine electric marca selecLine, si am pierdut instructiunile de utilizare care are un cuptor asemanator, va rog dati-mi si mie instructiuni de utilizare pentru paine...? (mai mult)
Vreau sa fac cea mai mare farsa de 1 aprilie. vreau niste idei de farse.pls!
Cum se numeste jocul acela care trebuie sa unesti puncte? un fel de x si 0. FUNDAAA
Buna all. Stiti daca este Real Hypermarket in Iasi? Daca da, unde? Ms:-*
Am o intrebare pentru cei ce au telefon Alcatel ot 800 cu touch screen. Cum pot muta o melodie dintr-un folder in altul...pentru ca la optiuni nu am "Mutatzi"...
Buna:) Ok.so.mai joc pe un site in care apar niste haine editie limitata vinerea de la 6 la 6 jumate. ma rog nu are imp. si am si laptop si calculator.si prima oara am incercat pe laptop dar am aflat ca...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ascorbius întreabă:
tonyc7 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Personaje negative din filme
Antieroii raman intotdeauna in memoria noastra. Voi pe cati dintre ei vi-i mai amintiti?