Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 24 Decembrie 2025 sunt:
Am un LG GB210! As dori sa bag jocuri si melodii pe el! Am cablu de date! Dar tot nu pot! imi apare:Nesuportat! De ce? nu pot? sa bag jocuri si melodii pe telefon? Multumesc!
Unde pot sa-mi fac si eu un site gratuit? si dati-mi si informati cu sa fac un site(ca si cum ar fi TPU.ro)dar eu vreau cu alt nume si alte chiestii. puteti sa-mi ziceti(funda pe cel mai bun raspuns)
Ce e ala un ' Root'?
Hey.Cum pot sa-mi fac o adresa ca si cum ar fi:www.TPU.ro sau goodgamecafe.com...as vrea un raspuns cat mai bun si mai pe inteles...multumesc(funda)
Va rog ma ajutati am o problema cu imprimanta nu stiu ce sa ii fac ca nu imi salveaza pozele pe care le scanez... mi le salveaza da ca fisier necunoscut(imi zice ca sunt ceva de genu PDF)si cand dau? (mai mult)
Am pierdut un Nokia E71. Pot sa il gasesc intr-un fel, prin politie sau altcumva?
Dau admin pe un sv super misto, no lag dau admin la id balu_neeboonu
Am şi eu o problemă. Am un stick de 4 Gb.Am luat niste filme pe el, cu subtitrari de pe regielive (sper sa nu fac publicitate). Atunci când bag stick-ul în DVD, imi citeşte doar filmele...? (mai mult)
Am un n70 si bag cablu dar nu gaseste telefonul am curatat acolo unde se introduce cablu dar nu.are vreo importanta ca e cablu cumparat din magazin nu ala care mi l-a dat la telefon cand l-am cumparat?...? (mai mult)
Buna! am de facut o compunere si sa demonstrez ca balada pasa hassa apartine genului liric da am cautat si nu-mi da decat la genul epic deci asta inseamna ca nu se poate...? (mai mult)
Care este diferenta dintre horusul sci-fi si extreme la jocul luxor 3 si care este diferenta daca le ai? Ofer funda!
Ce inseamna automutila
Ma joc Prizee Jackpot si sunt niste joculetze mici ce trebuie sa le joci pentru niste centi, jocurile imi merg in reluare si nu pot sa le joc, stiti cumva cum pot rezolva sa nu se mai miste in realuare...? (mai mult)
Cum poti scoate un ban de pe xat?
Ceau.care stie cum imi pot face un ip dinamic? am auzit ca se poate. vreau sa imi fac ip dinamic pentru ca sa il folosesc la mai multe chestii.[creez server cs 1.6. s. a...]] :P care ma ajuta? dau si bani? (mai mult)
Buna imi ziceti cea mai faina pensiune turistica din Transilvania?
Buna TPU peste 4 zile avem srebare un mic program de Craciun am afcut o coregrafie pe melodia Bompy rider si e draguta dar en mai trebuie acte ceva va rog niste ideei? fundita?
Ce este nou/diferit la messenger 11 fata de messenger 10?
De ce nu imi merg toate mapele la cs? la unele imi zice ca difera de cea a serverului. o sterg. mi se descarca cea a sv.si tot nu merge:|. ce pot face? dau funda
este un joc cu masini si nu mai stiu cum se numea~! era cu masini si niste dubite parca si puteai sa mergi pe un lac inghetat...prin desert sau prin jurul unui vulcan! oricum daca pueti sa imi spuneti? (mai mult)
Unde pot sa gasesc ochelari de tocilari prin Braila ca acestia? http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1174.snc4/154677_112152195521945_100001814949025_91618_6223413_n.jpg Sau macar un site...? (mai mult)
Care este treaba aceea cu "dau fundita"? Ce este? pupici pentru cei care raspund.
Se merita sa cumperi steam la counter strike? explicati-mi care sunt advantajele.cum sa fac sa nu imi fie furat contul.etc dau fundita;)
cum ce program pot pune pe o poza "cercuri de lumina", daca pot sa le zic asa, ca in poza urmatoare, in afara de photoshop? http://browse.deviantart.com/photography/?cu=christmas& order=9& offset=24#/d1ncanda...? (mai mult)
UPS se poate baga si la tara? sau numai la oras? este prin cablu sau antena parabolica televiziunea?
stie cineva id lui miley cyrus dar vreau sa imi dovedeasaca ca este ea adica microfon si web.please! Ms pentru raspunsURI!
Cum se activeaza microfonul la laptop? dau fundita la cel mai concret raspuns
am de prezentat un asa zis, , referat, , la TIC 8-| si trebuie sa prezint BS Player'ul, gen, , primul buton din dreapta de sus duce la subtitrari, , sau primul din dreapta iese din Bs, , Bine,...? (mai mult)
Care este (sunt) codul (codurile) la Call of Duty 1?
Ajutor! Nu stiu ce se intampla! Azi dimineata am pus o intrebare pe TPU si acum nu-mi apare la 'intrebarile mele'. Tot asa, am postat mai devreme un raspuns si nu-l pot vedea :( Fundita
Unde pot face asigurarea obligatorie pentru locuinta?
Voi credeti in acele "farmece". Daca da, de ce? Daca nu, de ce? Justificati:).
Sunt interzise petardele? am 12 ani
Miam descarcat mess 11 si mi-am pus un status iar acum daca nu pun altul imi apare cel vechi la yahoo pulse dar si pe mess. Ce sa fc sa scap de el? ps:am sters ce aveam la yahoo pulse si updates.
Cum imi fac un chat care sa aiba si radio Kiss FM sau sa il pot pune eu dau funda :D
Sunt in gimnaziu, iar astazi am aflat ca vom termina cursurile si vom lua vacanta marti, 20 decembrie. Intrebarea mea este daca aceasta schimbare e facuta de guvern, pentru toate scolile din Romania,...? (mai mult)
:x Va rog sa imi spuneti care este maximul unui card suportat de un telefon Samsung SGH E250 si unul Samsung SGH E900. multumesc:x
Cum salvez sau descarc o melodie de pe net? dau funda.
Este o tehnica in ninjustu care iti rasuceste incheietura. Eu am probleme cu incheieturile, daca se aplica tehnica asta pe mine de mai multe ori o sa mi se faca mai puternice sau o sa mi le uzez?
Hei buna ma numesc Stefy... Vreau si eu un nume emo va rog...
Http://www.youtube.com/watch?v=ogyLT7xjKqk cum se numeste melodia ast? imi place foarte mult!
Ce înseamnă Rank-ul de pe profil?
Pot da mai multe funde la aceeași întrebare?
Care sunteti din Galati? Stiti cumva pe unde este Casa Armatei? Puteti sa-mi explicati si mie?
Facem o serata de Anul Nou si imi mai trebuie citeva idei interesante, ce imi recomandati?
Cine ma ajuta si pe mine cu niste idei care sa corespunde cu eseul meu "Locurile copilariei sint repere sau modele universale pentru intelegerea lumii" neaparat dau funda...mersi
Cum dau funda?
-FUNDA-Buna TPU as vrea sa-mi spuneti / sa-mi dai ti mie ceva hackuri, smecheri pentru hi5 barn buddy multumesc dau FUNDA xD Multumesc! Anticipat
Dau funda Ce este Ip-ul si Mac-ul va rog cat mai detaliat please?
Exista o versiune mai noua a yahoo messenger in afara de 10 (mai mare)?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Neagracaceara întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tres metros sobre el cielo
Ai fost partas la povestea de dragoste incredibila a lui H si Babi? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!