Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 25 Decembrie 2025 sunt:
Cum fac un film 3d sa se vada 3d dupa ce l-am descarcat, ...stiu ca trebuie Stereoscopic Player (il am) dar nu stiu cum trebuie setat sau ce trebuie... cel mai explicit raspuns funda
Maine dau teza si vreau sa imi explicati cum e cu sintaxa si cu rapoartele de cordonare si subordonare!
Imi trimiteti si la mine un program de ediatat poze? Imi trebuie neaparat! Va rog frumos!
cine stie site-uri cu esee in limba engleza, imi trebuie urgent.Va rog mult sa ma ajutati.
Se pot crea si dvd-uri bootabile cu Windows sau doar cd-urile pot fi bootabile?
PASAPORTUL La ce varsta ai ne voie de pasaport? a)10 ani b)12 ani c)14 ani d)18 ani Cand ai nevoie de pasaportul tau? a)Cand plec la verisoara...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta si pe mine? Am nevoie si eu (daca aveti)niste linkuri pentru jocuri format java pentru telefon Vodafone 541? va rog, raspunsuri cat mai multe! (de preferinta FREE)
Puteti sa imi spune-ti cum sa downloadez Word?
Care este numarul de telefon l-a emisiunea "Mos Craciun exista" la protv?
Sall, voi ce ati alege intre un subwoofer cu compresie si unul cu bass reflex? eu am unul cu compresie si se aude mai puternic bassu.
Am un procesor AMD Athlon II X2 245 de 2.9 Ghz. Cooleru-l este stock. Placa de baza ASRock N68S-UCC. DUpa ce deschid calculatorul si ruleaza din juma in juma de ora coolerul se opreste si se aude sunetul...? (mai mult)
in galati se gasesc mighty beans? daca da cat costa si unde le gasesc mai exact.si mai am o intrebare.se mai gasesc carti yugioh prin romania
Buna TPU ce idei de decorat clasa aveti de craciun? vaa rog cat mai repede pana vineri astept cine da raspunsul pentru vineri sau mai devreme ia funda si voturi
Cum erau imaginile artstice olfactive, cromatice si tactile?
:). Cum imi adaug poze pe facebook ca numai stiu:)). Multumesc anticipat:).
Pentru cele care va pricepeti la construirea unghiilor tehnice as vrea sa stiu mai multe lucruri despre constuirea unghiilor cu gel. Ce geluri folositi si pasii pe care ii urmati in constructia unghiilor...? (mai mult)
Am un laptop Olidata procesor Intel celeron 1.73Hz 900mb ram. Desi are si DVD RW si CD ROM numi citeste dvd-urile dc imi poate spune candva. ROG mult
Vreau sa-mi retrag dosarul de la fac dar am platit deja prima rata. care e procedura pentru acest lucru? se plateste vreo taxa pentru retragere? trebuie sa lasi vreun document la ei?
Buna TPU va rog mi s-a stricat telefonul si imi trebuie urgent altul nu prea scump ca este criza si vreau sa ma ajutati voi sa aleg dintre Lg kp501, lg gm360 sau lg gd510(cam spre asta m-am orientat eu)...? (mai mult)
Salut TPU: as vera sa stiu cum invat repede ca pe 10 dau teza la romana si as vera sa stiu cum sa invat repede va rog pls mult mult mult dau funda+fod+credit pe cosmote
Cum credeti ceva fi cu lumea, poluarea in genere cu toate ceva fi in anul 2050? Rog frumos cit mai repede raspundeti
Cum fac server cs? id octy_yo sa ma ajutati prin team viewear dau funda mersi
Imi dati va rog un cont fain te imvu da sa fie fain! Daca imi dati id-ul meu e ixarina2000.Nu uitati sa fie fain cu multe haine si accesorii.Va rog! Mersi :*
Am auzit ca au fost o serie de cutremure mici in Romania. Asta inseamna ca nu va mai urma un cutremur de intensitate mare?
Am un video, care vreau sa il vad cu bsplayer si imi cere codec-ul TSCC. L-am downloadat si instalat, si tot nu merge in sens ca mi se blocheaza. Un nume de altfel de program?
Ce valoare in lei are acum 1 euro? :)
Am o mica mare problema. Si am nevoie de raspuns urgent. Dau fundita. Cu ce autobuz se poate ajunge de la Gara de Nord la Autogara Obor sau de la Spitalul Fundeni la Autogara Obor?
Hey :) Cum pot aseza pe Facebook toate fotografiile intr-un singur album? La fiecare poza in care este tag cu mine, mi se face alt album... Acum am 15 albume de exemplu. Merci (dau fundita)
cum fac sa sterg un folder, ca nu ma lasa? Cand dau sa il sterg imi spune "File name you specified not valid or too long", cum sa il sterg? Thx.
Imi scrieti va rog configuratia electronica la chimie? 1s2 2s2 2p6 etc. pana unde stiti cat mai departe. dau funda celui ce-mi scrie cel mai mult(va rog corect dau maine teza)
Cine imi pote spune o programa cu care pot sa fact filmilute din poze?
Stie careva unde pot gasi informatii referitoare la traficul de pe internet din romania. De ex m-ar interesa sa stiu ce a cautat lumea azi pe google, care au fost cele mai cautate cuvinte...etc
Am telefon Samsung Corby. Cum pot face rost de net? Prin RDS RCS daca se poate...
Problema Facebook: Incerc sa trimit cateva solicitari unor cunoscuti, si la scurt timp ma delogheaza, cand ma loghez din nou, imi apare ca, numai pot trimite solicitari timp de 2 zile (s-au acumulat...? (mai mult)
Salut tuturor, unde as putea gasi petarde/artificii/pocnitori in Bucuresti? :)
Ce jocuri imi propuneti pentru pc am2, 7ghz procesor, am 2gb ram si 256 mb video?
Am auzit de curand o melodie de la Jonas la Disney ceva de genul: Inside me, just a me... ceva de genu. imi spuneti va rog cum se numeste?
am si eu o intrebare din plictiseala m-am reapucat de metin2 si ma joc pe un server privat am un hack de pescuit care merge doar pe RO pot sa fac sa mearga si pe alte servere sau daca aveti unul...? (mai mult)
Salutare! Cine are un link download pentru clientul de la empiremt2 (hero)? Ca pe site nu merge downloadu. (FUNDA)
ma puteti ajuta? cum vad daca cine va mia vazut hi5
Ce credeti despre interzicerea telefoanelor in scoala.
Va place acest server? Daca iti place role-play`ul sigurat iti va place si servarul :) http://eagle.iftopic.com/forum.htm
Buna:). Am si eu o intrebare. La engleza am o cerinta gen: Guess the meaning of these words and phrases.:| scratch= Sunt mai multe cuvinte as vrea sa imi dati decat un exemplu.:-? Multumesc anticipat....? (mai mult)
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un antivirus free bun? eu am windows 7. dau funditza.ms mult
care imi poate da un site unde este rezumatul de la repausul dominical de ion luca caragiale? funditaaa:X
Hi everyone! Cine stie vreun convertor cu care pot sa fac din fisiere video fisiere mp3? Funda!
Salutare am si eu o problema cu mess-ul am mess 10 si cand intru in el dupa ce bag id si parola dau sing in si dupa imi apare eroare yahoomesenger bad image dll c:\WINDOWS\system32\quartz. dll is not...? (mai mult)
Imi dati va rog un cont myearbock.Mersi:*
Sall! Cu ce te ajuta Fundele?
Salut imi puteti spune si mie cum pot sa decupez o poza cu programul gimp am aflat cum sdar nu stiu cum o pot pune in alta poja cine ma ajuta va rog...:( :X
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian012 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
cipanella întreabă:
AlExAlEx2000Bz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Frozen
Ai urmarit cu drag aventurile Elsei si Annei prin Regatul de Gheata? Afla cat de bine le cunosti.