Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 25 Decembrie 2025 sunt:
Problema Facebook: Incerc sa trimit cateva solicitari unor cunoscuti, si la scurt timp ma delogheaza, cand ma loghez din nou, imi apare ca, numai pot trimite solicitari timp de 2 zile (s-au acumulat...? (mai mult)
Daca ai pierce in limba si te saruti cu alta fata e ceva mai special. de cat fara? ( mi-am bagat si nu am incercat ieri mi l-am bagat si nu pot. dabea mananc )
Ce semnificatie are "coada de topor" in religie? va rog ajutati-ma
Sal.Imi puteti spune siteuri ca club pinguin?
Fundita! da-ti-mi si mie expresii frumoase despre iarna:D cat mai rapid va rog.
Hey :) Cum pot aseza pe Facebook toate fotografiile intr-un singur album? La fiecare poza in care este tag cu mine, mi se face alt album... Acum am 15 albume de exemplu. Va multumesc (dau fundita)
Am programul gimp si nu stiu cum pot sa decupez o poza si s-o pun in alta poza va rog spuneti-mi unde trebuie sa dau si cum o pun si cum o pot salva. va rog frumos:(:X
Am si eu o intrebare: Cum sterg o intrebare dupa site? Adica, se poate? Daca Da, cum?
Imi dati va rog povestea,, Spargatorul de nuci" Scrisa de E. T. A Hoffman? Nu gasesc la magazine si nici pe internet! Funda!
am formatat telefonul si acum imi apare mereu pe ecran file error, restore default! si e stresant nu stiu ce sa fac sa nu mai imi apara ma puteti ajuta?! multumesc
Cat este 3 grame de aur de 18 karate? acum in decembrie
Am nevoie de de un program prin care pot sa imi copiez o poza si s-o pun in alta imagine am mai vazut la multe fete sai baaieti imi spuneti si mie cum se numeste programul dau fundita
Cum lipesc un geam de balcon? Rama este din metal de care vreau sa lipesc este din metal. Celelate geamuri sunt lipite cu chit dar am observat ca nu rezista in timp si nici nu lipeste cum trebuie. Ma...? (mai mult)
Am 2 euro în monede mai mici (20c, 5c, 50c si 1euro) si sunt curios unde îi pot schimba. :)
Poate sa imi trimita cineva ceva sit sa vad cum arata si ce functii are are HTP design 1. Dau fundita.
daca stie cineva jocul online LadyPopular, acum mie nu imi mai merge adica intru pe contsi nu pot sa vad orasul sa mananc si sa breau sa vad mesajele sa accept sau refuz provocarile sa dosr sa fac...? (mai mult)
Sall... spuneti-mi si mie va rog cum pot rezolva o eroare la Club Cooee.imi zice cam asa: Installer integrity check has failed. Common causes include incomplete download and damaged media. Contact the installer's? (mai mult)
Und dau pe windows 7 sa imi arate cati gb am pe RAM?
Vreau sa stiu totul despre fenomenele stranii.Va rog!
Ce puteti spune despre poezia Ploaie cu Soare de Nichifor Crainic? (mentionez :nu am gasit nimic pe google daca puteti da raspunsul chiar azi :D maine trebuie sa predau referatu' si nu am nici o inspiratie...? (mai mult)
Cum pot să fac să las Messengeru deschis Non-Stop? Sau o metodă să bag calculatorul în stand by, şi să rămână deschis. Mulţumesc anticipat. Fundă!
cum pot contacta administratorul site-lui messid.net deoarece acolo figureaza un id cu o poza de-a mea, iar id nu nu este al meu, multumesc.
cum pot contacta administratorul messid.net deoarece acolo este postata o poza de-a mea pe id altei persoane? Multumesc.
Salut ma poate cineva ajuta am o problema. Imi conectez placa video la pc si cind il aprind imi apare o eroare adica "conect your video card to power cable" ma poate ajuta cineva!
Am un cont de youtube de acum 2 ani si nu mai stiu adresa de mail cum o pot afla stima
Caut poze cu medalioane care au poze cu selena, demi lonato si emily ostmen si nu gasesc. Sa-mi spuneti si mie daca ati gasit.
Vreau sa stiu cat mai multe lucruri despre fenomenele stranii...Va rog!
Imi tot apar pete pe monitor, unde sunt culori inchise ( spre ex negru, ce as putea face? :D ) ca ma enerveaza, petele au culoarea albastrie -verziuie...
Salut.am un proiect la geografie si trebuie sa fac despre roma.si unde as putea gasi informatii despre asezarea geografica? cine imi poate spune?
Ce trebuie sa fac ca sa-mi mearga flash player pentru ca l-am downloadat sh l-am instalat dar tot nu merge sh cand intru pe net imi arata ca trebuie sa-l downloadez?
Ce inseamna sa fii ateu? Dau funda!
Cum fac server de cs? e bun netu de la clik net?
Buna seara all. mi-am tuns parul scurt pana la barbie pentru ca am primit paduchi de la scoala.imi puteti spune cu ce sa ma dau sa fac parul sa creasca mai repede? parul meu creste foarte greu. Dau fundita:*:X>:D...? (mai mult)
Jucati Black-naith metin2? Mie imi place sunt sura(fata) si am lv.43:D.
:x Stie cineva exista vreo modalitatea de a afla parola de la ID ul cuiva (a iubitei mai ales :D) daca stiti spuneti-mi si mie sau add yahoo ID: macrad_do
Cum sa suni pe nr necunoscut daca esti la moldcell
Buna all. stiti am o intrebare sper sa o intelegeti. e vorba despre yahoo! messenger. Atunci cand scriu ceva unei prietene apare ceva gen: Raluca: buna:) Raluca: ce mai faci? Raluca: :-/ Dar eu as vrea...? (mai mult)
Vreau sa trimit un COLET in Anglia prin Posta Romana. - am o intrebare... - adresa mea ar trebui sa fie: Expeditor (Sender) / [nume] / Adresă: [adresa]? - si adresa celui care ii trimit coletul:? (mai mult)
am si eu o prb... caut un film indian in care era o mama si avea doi fii si ei au murit si ea apoi s- rugat foarte mult timp si ei au inviiat ( nu stiu cum ) prb e ca nu stiu cum se numeste filmul...? (mai mult)
Ce inseamna (K) si (L)? :d.Tot intalnesc chestii de astea :-? Funda; d
Pot sa fac Judo daca nu's solid/gras?
Am nevoie urgent de poze cu ROBINSON CRUSOE pentru engleza plz dati-mi siteuri multe... logic dau funda...
La Tony Hawk American Wasteland ce trebuie sa fac ca pe sv creat de mine sa fie puncte? Dau
am si eu un telefon Nokia care nu mai merge sa imi pun muzica pe el dupa calculator mergea inainte cablul de date e bun merge si telefonul e setat la PC adica calculator dar nu imi apare pe calculator...? (mai mult)
Buna ati cumparat vreun produs de pe site-ul Electro Home? daca da, ati fost multumiti de serviciile lor? Vreau sa achizitionez un telefon mobil am vazut ca au preturi foarte scazute va rog. fundita?
Toate stickurile sunt capabile pentru toate windowsurile?
anul trecut de craciun am gasit un counter-strike in care Tero erau imbracati in mos craciun:)) si acum gasesc linkul dar nu ma lasa sa il descarc, se numea XGC Counter-Strike Winter 2.1, cine...? (mai mult)
dati-mi si mie un link de unde sa descarc un counter care sa gaseasca servere din toata lumea, DAU FUNDA
Am intrat pe mess si imi apareau in lista direct id-urile oamenilor pe care ii am in lista. Adica, fara nickname. Vi s a intamplat vreodata asta? SI dacada, cum ati rezolvat?:-?
cine imi poate oferi codul comercial 2010 sau 2009. ca pe net nu am gasit. plss.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian012 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
cipanella întreabă:
AlExAlEx2000Bz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mancare
Cat de multe stii despre obiceiuri culinare, originile alimentelor si nom nom nom?