Intrebare pentru cei care joaca smallworlds si au ceva experienta(Am 900 de gold si vreau sa imi iau casa de 2100 cum sa mai fac gold? 500 gold i-am facut ca am invitat un prieten si a facut 1000 xp dar...? (mai mult)
Cand se deschide patinoarul din Braila?
M-am uitat la vizualizare profil si am vazut la punctaj "raspuns considerat amuzant" cum pot vedea ce intrebare a fost?
Unde pot gasi un referat cu Pestera Muieri, da nu vreau chesti de pe wikipedia
Care stie un mt in care cresti repede nu ca pe ro? Va rog ziceti-mi, dau fundita.
Imi zice si mie cineva niste jocuri mai deosebite(de fete)? Nu conteaza daca trebuie sa imi fac cont. Cele mai multe si mai frumaose jocuri vor fi rasplatite cu o fundita:*:*
Cine e din Galati la liceele LMC, Cuza sau Pedagogic spuneti-mi si mie va rog cum e ca eu sunt a 8a si vreau la unul din astea 3. In ce consta uniforma? E greu? Profesorii sunt rai? FUnda.
La scoala stiu bine engleza cat, de cat. Dar vreau sa stiu mai bine engleza, mult mai bine.Si vreau sa-mi dati ceva un site sau ceva de genu ca sa o pot invata bine :D.Nu vreau ceva de genu "...? (mai mult)
Cum pot achita factura de la Avon? Unde trebuie sa ma duc?
Pentru cei ce au jucat prototype pe ce apasam ca sa dezactivez detectoarele alea ca am uitat? va rog
Cum bag subtitrare la mv2 player...fiti foarte expliciti pls...ms anticipat
Cine stie cum sa editeze o melodie?
Buna TPU.am o intrebare pentru voi. voi ce ati face daca lumea, vecinii va barfeste sau va vorbeste de rau de ceea ce nu ati facut niciodata. cedati in fata lor? sfatuitima si pe mine va rogggggg! voi...? (mai mult)
Cam cat ar costa un cablu de date de sony ericsoon nou?:)
Ma doare capu` foarte tare, ma ia ameteala si am tari de greata:-ss Ce patila sa iau help. De 2 zile sunt asa
Unde pot gasi aparatele pe care le-a prezentat d-lul EMIL STREINUL la emisiunea lui Oreste?(26nov)
Cine a iesit de la dansez pentru tine?
Am instalat win 7 si nu-mi merge upload-ul. nu pot sa trimit fisiere pe mess( nici macar poze, pdf-uri, documente, nimic) ca-mi da eroare, si pe e-mail se incarca f greu, uneori incomplet! cu sp2...? (mai mult)
Buna:) cine citeste ziarul cancan...imi zice si mie cineva codul din hiar dar nu conteaza de cat timp este...cine imi da cateva coduri primeste 3 funda de la mine mai pun 3 intrebari si va dau la cine dau? (mai mult)
Salutare! Cum pot descarca Virtual-PC de pe acest LINK? Mai detaliat PLZ http://www.microsoft.com/windows/virtual-pc/
Pe ce data se deschide patinoarul din braila?
Pentru reprezentantii lady's: pot da comanda si mai mica de 1 milion(lei vechi)?
Cine are dubluri la vanatoarea de vampiri( usturoi, oglinda, tulpina de trandafir, puterea vrajitorului)? Da-ti msj privat cu codurile plz
E bine sa spun in acvariu la peste bile care cresc in apa? Daca nu, de ce?
La voi ninge? eu sunt din arad si inca nu a nist am auzit ca a nins la arad dar nu in zona unde stau eu
HY! As vrea si eu sa fac niste desene anmate ceva gen tom and jery sau scooby doo. Ce programe as putea sa folosesc?
Ce parere aveti despre trupa Slipknot:)?
Vrei sa-ti pui 100 de minute gratuit cand ai contul activ si nu ai credit? trebuie sa fii doar pe reteaua orange Trimite SMS cu textul 100 min la 330 si-ti da 100 de minute in retea optiunea asta se reactiveaza...? (mai mult)
Am un căţel care are 3 ani. L`am ţinut 2 ani la bloc după care l`am dus la ţară deoarece făcea in casă, acum l`am adus din nou şi mi`e tare frică să nu revină la vechiul obicei de a`şi face...? (mai mult)
Hey, înălţimea se calculează aşa nu : Înãltimea tatalui + înãltimea mamei + 13 cm impărţit la 2? Mie îmi dă 1, 72 (tata are 1, 78, iar mama 1, 53) Îmi mai puteţi calcula voi o dată,...? (mai mult)
Hey, înălţimea se calculează aşa nu : Înãltimea tatalui + înãltimea mamei + 13 cm? Mie îmi dă 1, 72 (tata are 1, 78, iar mama 1, 53) Îmi mai puteţi calcula voi o dată, vă rog?:X
.. am pc ul deschis de 3 zile si astazi a inceput sa faca figuri il tin deschis cu un joc si cand mai intru pe mess si in acelasi timp si pe mai multe site-uri uneori isi da restart. sau cateodata? (mai mult)
Sal am si eu o prb la messenger... nu im i merge statusul deloc... scriu acolo sus si jos la id meu( ma id meu in lista) nu apare nimic si i-am intrebare si pe altii si tot la fel nu le apare nimic la statusul? (mai mult)
Maine as vrea sa-mi fac singura ceva de mancare pentru ca, chiar sunt singura acasa. M-am gandit la piure de cartofi.Care sunt,, pasii,,?
Ce fel de muzica va place?:)
Am auzit ca sunt ceva hackuri sau coduri ca sa cresti nivel mai mare la barn buddy da funda pentru cel mai bun raspuns
Draga TPU poti sa imi dai te rog un raspuns? Maine am concursul Lumina math si te-as ruga sa imi spui cum pot sa descarc in seara asta subiectele din anii precedenti sa mai exersez? Va rog mult am mare...? (mai mult)
Sal TPU, ziceti-mi si mi eun prog care inbunatateste placa video la pc va rog? funda... ...
Cine stie acel joc cu hugo de pe prima tv? dau funda
Salut all! hm:-? am si eu o curiozitate practic:)) Care a fost cel mai ingrozitor vis al vostru?:-?
Exista un program sau ceva care sa ajute sa imi citeasca CD-urile goale? CD-urile care au ceva pe ele le citeste fara probleme, dar pe astea noi deloc.nu citeste nici cu nero, cu nimic! o idee fara sa...? (mai mult)
Pentru lentile de contact ce anume trebuie? de exemplu verzi. Unde le pot gasi? Si cam cat costa perechea?
Pot sa fac un CD bootabil daca are pe el deja ceva pus?
Unde gasesc blugi cu turul lasat in bucurest va rog adrese sa fie sa baiat pantaloni
Am blocat trimiterea de mesaje un user de pe TPU. cum pot sa il deblochez?
Buna stie cineva daca mai pot sterge intrebarile pe TPU? dau funda
Ajutor TPU! Am nevoie urgent de o idee pentru. un desen facut pe un afis urias in legatura cu SIDA! Ajutor! fundita. Vreau ceva original!
De ce in gta san andreas, nu merge sa ma plimb cu mausul sau sa dau cu pumnul sau orice legat de maus, la optiuni la control este dat pe maus+ tastatura si mai este inca una tastatura. ma rog eu am dat...? (mai mult)
Buna TPU vreau sa o colorez asta http://www.desene-colorat.ro/images/files/000103/hana-mo ntana-cu-chitara.jpg si cum fac ca prin paint dureza mult plssss dau fundita cine ma ajuta :D
De ce nu imi mai gaseste bluetooth-ul bluesoleil telefonul? Imi zice "No device found". fundiţă.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Makeithappen întreabă:
AnutaLuiza întreabă:
angel6lust întreabă:
denis17dw întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Frozen
Ai urmarit cu drag aventurile Elsei si Annei prin Regatul de Gheata? Afla cat de bine le cunosti.