Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 25 Decembrie 2025 sunt:
Ce sa ma fac? Prietena mea cea mai buna se drogheaza...adica vrea... cu joint si o sa incerce maine. si imi zice sa merg si eu cu ea.:-@ Sincer mi`e cam frica:)) Ce sa fac? help :o3
Vreau urgent coduri de la vanatoareadevampiri.Am nevoie de puterea vreajitorului si oglinda. Daca vreti la schimb, am usturoi
Unde gasesc melodia asta si in portugheza? http://www.youtube.com/watch?v=OGsSsUb35r8 sau macar negativu sa fie acelasi si in portugheza nu ma intereseaza ce zice:o3 Fundaaa>:D
Cand a aparut statul roman? care sunt primele state aparute?
Dati-mi si mie 10 materiale conductoare va rog! funda :x
Cumpar cont pe mt2 ro lvl 45+ sa aiba iteme +9 sa aiba iteme cu 1500-2000pv sa fie pe server lupus regat galben ma puteti contacta la id:mnb753@yahoo.com
Unde pot gasi si eu tigari la pret redus. nu ma intereseaza daca sunt de contrabanda sau nu. vreau sa cumpar cateva cartuse. cine are sau stie vreun prieten care se ocupa cu vanzarea tigarilor sa-mi lase...? (mai mult)
Pe ce program este el clasico barca-real.ms
Daca cineva iti da ignore trebuie sa iti apara si tie ca ti-a dat ignore? Si inca ceva daca cineva e pe invisible numa la cineva din lista poate sa vada ce ai la status?
Va rog ajutati-ma ...de cateva zile tot incerc sa dau raspunsuri la intrebari dar nu reusesc. am inteles ca dupa ce dai click pe raspunde ti se deschide o noua pagina cu raspuns tau si alte reguli, dar? (mai mult)
Cum se trece ultima misiune la Shrek 2? aceia cu vrajitoarea, cand da in mine cu vraja eu dau cu sabia si merge inpoi in ea, licorile nu functioneaza nu stiu cum so trec, ma puteti ajuta? un video ceva?...? (mai mult)
Fundatia cultural stiintifica din constanta este acreditat?(liceul concord) dau funda
Cine face schimb de insigne pe vanatoarea de vamp?
Buletinul prietenului meu este la mine si el este plecat la Bucuresti si m-a rugat sa-i fac un abonament la cosmote dar nu stiu daca am voie sa fac in lipsa lui (zice lumea cai furat buletinu:)) ) se poate...? (mai mult)
Hey salut TPU, am am o itrebare urgenta, ofre fundita :) pentru cine imi zice cel mai bun translator online, care traduce fiecare propozitie si cojuga verbele, exact asa cum sint ele. Ajutoor! ofer...? (mai mult)
Cand s-a creat TPU si cum i-a venit ideea celui care l-a creat? (As prefera sa-mi raspunda Raluka, deoarece cred ca ea e aceea);))
Ce inseamna a.ca.a? Funda
Cum pun si eu o textura peste un text in photoshop cs3, daca puteti sa ma ajutati cu un tutorial (de preferat video) sau sa imi explicati. sa fie cat mai clar ca sunt incepator. mersi anticipat :d
Buna mi-am facut cont pe karaoke party si nu stiu ce s afac microfonul meu nu merge... l-am bagat in spate la unitate si tot nu merge ce sa fac?
Daca te suna cu anonim de pe o cartela pe o alta cartela se poate afla? sau daca te suna cu anonim de pe o cartele pe un abonament?
Maine ma duc cu o fata... vrea sa incerce un join [prima data] si vrea sa o filmez. Care o sa fie efectele dupa ce trage...ca sa stiu la ce sa ma astept:) ?
Cum sa cresc masa musculara a antebratelor mele? rog pe toti cei cu experienta in domeniu, practicanti de culturism care pot veni cu un program de antrenament sa imi dea cat mai multe sfaturi.multumesc...? (mai mult)
Cum se foloseste programul AutoClick la Barn Buddy? Dau funda :x.
Curiozitate. De ce a fost necesara aparitia scrierii? :-? Oamenii nu se multumeau numai cu vorbit?
Am si eu o imprimanta Hp F380 si de cateva zile imi scoate foile cu randurile taiate, aproape sterse. Ma poate ajuta si pe mine cineva in privinta asta?
Daca vreau sa ma apuc de un program acasa pentru muschii abdominali (cu abdomene) si pentru brate/pectorali (flotari), cum e mai bine: -sa fac in fiecare zi pentru ambele grupe de muschi, sau sa fac...? (mai mult)
Cine are sa imi dea si mie insigna apa sfintita, oglinda si carte de vraji la vanatoarea de vampiri? Merci mult :D
Cum te poti lasa de fumat fara nici un tratament?
Salutare! Cine ma poate ajuta sa fac un server metin2 pvm no-hamachi cu site... primeste gm, oameni care sa joace pe el am destui, am pc care sta aprins non-sop... Contact yo_romeo94
Care vi se pare cea mai buna firma de laptopuri?
Am o problema.Am intrat in Opera 10 ca de obicei fara nicio problema. N-am apucat sa intru pe vreun site ca mi-a aparut un program Smart Engine care imi zice ca am troieni in cele 2 discuri si in...? (mai mult)
Cum e mai bine/sigur, sa cumparam : online, sau direct de la magazin? Ce parere aveti de taxele De transport?>
Ma intrebam cum as putea si eu sa instalez asta? http://mrgrim01.deviantart.com/gallery/26188403#/d2alhuy De fiecare data cand incerc imi apare o intrebare care imi cere sa aleg un program cu...? (mai mult)
.. as vrea si eu un model de reclamatie impotriva primariei daca se poate. am sa va dau si subiectul in speranta ca o sa o redacteze cineva exact asa cum trebuie:) problema sta in felul urmator:? (mai mult)
Ce cadou as putea sa i iau unui prieten, o sa împlineasca 25 de ani. Rog idei de cadouri. bune( nu prostii gen parfum, bratari etc.) Cv de genul o sedinta la..., sau un sistem de., Voi ce cadouri? (mai mult)
Vreau sa va intreb daca un director de scoala are voie sa vina in clasa in timpul unei ore si sa asculte pe cineva si sa ii puna nota in catalog la ora respectiva?
Stie cineva cum pot face sa setez alarma la laptop sa sune la o ora stabilita? ca la telefon...ca neh, se tot termina bateria la telefon si mai uit sa o incarc, si nu ma trezesc dimineata cateodata din? (mai mult)
URGENT. Daca am depășit cantitatea de bani pe care pot sa o scot după un card într-o zi, pot sa plătesc în aceiași zi cu cardul sa zicem niște cumpărături? Ma înțelegeți ce vreau sa zic? Adică...? (mai mult)
TPU! am si eu o curiozitate!:D din cate incate zile dati cu aspiratorul?
Am o problema. In Local disk D si C, imi apar niste iconite :-? numite : De ex. : mbxi, abtsrr, aaum, abyhw, etc. Ce sunt? Virushi? :-? Nu`mi mai instalez windowsul pentru ca abia l`am...? (mai mult)
Salut, cine stie cum pot sa fac gp pe Tales Runner? Ma refer fara sa cumpar! Din cate am inteles sunt siteuri cu promotii... Daca mi le puteti da si sa-mi explicati cum le fac. P. S. stiu ca se poate? (mai mult)
Buna `! Imi puteti da si mie comparatia intre ochiul uman si aparatul fotografic[eseu]. Imi trebuie neaparat`! [fund`a]:x
Ce opere literare contin personificari? Va rog ajutati-ma
As vrea si eu niste site-uri de downloadat jocuri, in afara de "Gamehouse","Iwin" sau "Big fish games".
HEI TPU >:D...? (mai mult)
Folosesc mozilla firefox, dar mai am inca si internet explorer...si intrebara:CUM FAC SA SCAP DE RECLAMELE DE LA EXPLORER fara sa-mi afecteze IP-ul?
Sal am si eu o prb la messenger... nu im i merge statusul deloc... scriu acolo sus si jos la id meu( ma id meu in lista) nu apare nimic si i-am intrebare si pe altii si tot la fel nu le apare nimic la statusul? (mai mult)
Pai incepe cam asa...nu-mi merge scrisul la messenger, deci m-am documentat, am gasit "antidotul"dar problema e ca"in cazul in care aveti un antivirus sa il opriti mai ales daca aveti un antivirus sau? (mai mult)
Este un program cu care poti vedea de cate ori ai vizionat un site. De ex youtube. Stiti cumva numele programului?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
AndreiAdrian012 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
cipanella întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Minunile lumii moderne
Cat de multe stii despre Colosseum? Dar despre Machu Picchu ori despre Orasul Trandafiriu? Afla acum!