Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 26 Decembrie 2025 sunt:
Cine stie un joc multiplayer la care trebuie sa alegi daca este fata sau baiat sa imbraci ai masina?
Ce inseamna "problema orientala"? Cine stie?
Stau si ma gandesc care era oare populatia a Romaniei si a Dobrogei in secolul al 17?
Care stie o alta opera studiata in gimnaziu pe care o considera a fi mai puternic inrudita tematic cu "Roadele unei diplomatii chibzuite" de Ov.S.Crohomalniceanu? Help me pls:x. Fuditaaaaaaaaa!:x
as vrea sa va rog sa imi spuneti tot ce stiti despre overcloking la procesor daca asa pot strica alte componente cum ar fi sursa etc!*fundita*!
Care stie ce inseamna fitch? si rock'n roll?
cum as putea sa-mi pun si eu pe blog un oracol ca acesta http://h3llknight.blogspot.com/2009/04/oracol-online_298.htm daca stiti spuneti-mi si mie ca vreau sa-mi pun pe blog dar nu stiu cum :(( va...? (mai mult)
as vrea sa va rog sa imi spuneti tot ce stiti despre overcloking la procesor daca asa pot strica alte componente cum ar fi sursa etc!
Unde as putea gasi de descarcat programe pentru desktop? cum ar fi pisicuta de merge pe ecran, caine sau chestii din astea.Imi plac foarte mult.
am si eu o rugaminte.peste 2 saptamani am un casting la teatru.si trebuie sa joc un rol dintr`o piesa. m`am gandit la un monolg si am inteles ca potrivit ar fi monologul lui zita din o noapte furtunoasa.problema...? (mai mult)
Stiti cumva daca as putea gasi un nr de tel al unei persoane pe vreun site? gen pagini aurii(cartea aceea de pe vremuri)?
Cum fac un document făcut in power point 2007 să meargă in power point 2003? Îi trebuie o extensie? Fundiţă.
Hellou TPU!:X Va rog imi spuneti si mia cum pot sa fac misunii sau parole orice la gta vice city burn?; ; )[da stiu o sa ziceti ca gasesc pe google am cautat si nu gasesc (pentru verisori; ; ):o3 )Va rog[-o...? (mai mult)
Cum vi se pare telefonul nokia N63?
Am auzit azi la radio, Kiss parca o melodie care avea refrenul "I wanna Bing bang, bang with your buddy(baddy) eu! imi puteti spune numele? dau funda :(
Sunteti de acord cu ceea ce vor sa legifereze guvernantii vsv de echiparea masinilor cu cauciucuri si lanturi? daca ai o DACIA de 15 ani si nu ai bani sa ti iei alta si totusi te folosesti de ea fiind la...? (mai mult)
de ce tot primesc pe mail tot felul de mailuri gen dinacesta: Sorry, we were unable to deliver your message to the following address. : Remote host said: 550 5.1.1 : Recipient address rejected:...? (mai mult)
De ce tot primesc mailuri in prostie de la mailer-daemon-failure notice?
Stie cineva un site unde pot citi "Poeti Vacaresti" de Al. Piru?
Cati ani poate functiona normal o sursa de alimentare de pc?
Buna :) cum imi pot creea un aspect pentru hi5? Am incercat odata dar nu am stiut ce sa pun unde scria culoare sau altceva ma puteti ajuta? daca se poate as vrea informatii clare adica unde sa intru ce...? (mai mult)
Cum se calculeaza audienta unui post de televiziune? Cum isi dau seama anumite posturi ca au audienta mare?
Cum fac inregistrez dupa un site?
Cine imi da si mie niste bloguri cu poezii scrise de tineri? Please...
de cateva zile nu merge sa raspund la intrebarile de pe site? dc?:(
Cine stie ce melodie a fost folosita in acest clip http://www.youtube.com/watch?v=OON3ugO3xUI&feature=related.Va rog mult sa ma ajutati...
>:D< am si eu 1 problema. am download`dat niste coduri pentru gm. da` nu stiu pentru c server sunt.pentru orice server sau doar pentru ro?
Cum pot salva o pagina dintr-un document pdf? Vreau sa salvez unele pagini dintr-o revista, dar sa le salvez in format jpg, dar nu reusesc...
Stie cineva cum se numeste modelul acesta de pijama: http://www.funz.eu/wp-content/uploads/2010/03/Robbie-Williams-Got-A-New-Pijama.jpg?
Buna TPU si ceilalti vreau sa dau la elevi mei " un rezumat de la lectura Mara de Ion Slavici va dau funda cine mi-l da.
Cum pregatesc popcornul la cuptorul cu microunde? La ce putere trebuie setat si cat timp? Mentionez ca in manualul de utilizare nu scrie:|.
Va rog particip la concursul cu vampiriu de la kubeti si va rog daca aveti dublura la orice in afara de cartea de vraji va rog dati-mi cod dau funda
Http://ro.pokernews.com/poker-tools/poker-odds-calculator.htm De unde il pot downloada?
As vrea si eu sa stiu cum pot in index.html sa zicem in loc de locatia a indexu-lui in pc sa fie www.etc.ro sau ceva d genu cu ce script pot face asta sau cum pot face?
Eu cred ca e ceva in neregula cu casa mea: se inchid usi singure si cand stau singura acasa ma trec fiori fara nici un motiv. atunci cand intru in baie incepe sa ma doara foarte rau capul ca si cum m-ar...? (mai mult)
Hello TPU. Unde gasesc si eu un multimess fra virusi si care sa functioneze?
Cum fac sa strg o intrebare pe care am pus-o?
Va rog sa ma ajutati nu stiu ce sa fac ca nu mi se mai vede scrisul la mess si am incerca cu video tutorial dar imi da eroare...va rog daca poate sa ma ajute cineva. dau fundite cate vreti... va rogggg? (mai mult)
Dati-mi si mie niste site-uri in care pot crea avatare personalizate. Funda la cele mai bune.
Particip la concursul Kubeti vanatoarea de vampiri si va rog daca cineva are dublura la orice insigna in afara de carte de vraji va rog trimitetimi codul am doar 10 ani si sunt in clasa a 4 si niciodata...? (mai mult)
cum sa fac browserul ca pagina de start sa fie mai multe pagini deschise tip thumbs?
Salut ma numesc marius si as vrea sa-mi fac un hi5 am deja unu dar emailuu este gresit si cand imi bag emailu meu bun nu imi merge deci cine ma ajuta id meu: marius_boss3598 help rapid
Am o problema...Am facut de curand un filmulet cu movie maker si nu merge sa il salvez nici cum imi zice:Windows movie maker cannot save the movie to the specified location.Verify that the original source? (mai mult)
Vreau si eu niste filme care v-au facut sa plangeti.Gen cu povesti frumoase si impresionante. Funda:).
Ce floare este aceasta? -> http://img577.imageshack.us/img577/772/img0006m.jpg
Care stie ce subiecte ne da la teza de la cls a 5a semestrul 1?
Ce inseamna xD ?
De obicei la Nokia cand intri pe net iti apare ceva de genu "Permiteti accesul la retea?, aplicatia nu provine de la un furnizor de incredere continuati? da / nu" cum fac sa nu mai apara chestia asta?...? (mai mult)
Cine imi spune si mie cum fac un CD cu Windows SP3 bootabil? dar mai explicit ca nu prea le am cu biosul daca este inclus. Dau Fundita. Multumesc Anticipat
cine stie pe ce site pot citi online legendele din "O sama de cuvinte" de Ion Neculce? va rog,
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
9PM întreabă:
Mocanu1234 întreabă:
giuliaaaV întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dulciuri de pe mapamond
Esti un fan infocat al dulciurilor? Vezi daca cat de multe stii despre ele!