Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 26 Decembrie 2025 sunt:
am si eu nevoie de ajutor. Am abonament pe cosmote, dar as vrea sa imi dezactivez casuta vocala si nu stiu cum. Va rog sa ma ajutati. multumesc anticipat.
Buna cine imi da si mie windows movie movie marker pls? ajutor :) funda.
Vreau un driver pentru aceasta placa audio : AC'97 Audio For Via (R) Audio Controller Mersi dau funda :)
Cum sa dezinstalez Movie Makeru?
Pot sa conectez un N97 la internetul de pe PC folosind doar USB-ul? Daca da, cum?
Deci am si eu o intrebare am internet cu fratele meu amandoi prin router eu am un pc si el unu nu stiu dc eu am lag, adica imi merge si netu mai greu si la el nici nu se observe ca umblu eu pe net As...? (mai mult)
Aveam un Ram de 512 MB si am adaugat o placa de 2GB. Cineva m-i-a spus ca nu e bine, practic calculatorul mergea la fel. Am scos placa de 512MB si nu se vede diferenta... Imi puteti da un sfat? Dau? (mai mult)
Imi spune si mie cineva cum se face asezarea corecta a scrisului in pagina *(adica cati cm trebuie sa las pana incep un alineat si pe verso ) ş. a Ma scuzati dar chiar nu mai stiu cum e corect.
Nu inteleg care este diferenta intre a intra la o facultate de stat, la buget, sau privat/ Cine are timp sa-mi explice. Multumesc
Cine are cele mai multe puncte pe TPU? Stie cineva cine are rankul 1? Dau funda :*
Hello! Aveti idee din ce as putea face o panglica din aceea de gimnaste? sau din ce e aceea confectionata? :*:*
Ati auzit ca cica poetul Adrian Paunescu a fost internat la spitalul Floreasca in stare grava astazi in jurul orei 2 dupa-amiaza. Pentru cei care nu stiu, el e foarte bolnav de ceva vreme si majoritatea...? (mai mult)
Cum se face un cd bootabil? Am un windows in calculator si vreau sa il fac bootabil pe cd dar nu stiu cum...stie cineva? am auzit de varianta la nero dai la (boot) mai multe nu stiu explicati-mi dau? (mai mult)
va rog ajutati-ma cine poate. vreau sa invat maghiara.cine stie maghiara poate sa imi zica si mie? spuneti-mi cevreti voi nu stiu,: buna-nb-...chestiii care le vorbesti intr-o zi. dau funda
Imi poate da careva un soft pentru sunet? ca eu am sunetul de la sistem adica cablul bagat in unitate in placa de baza, am avut un Cd original de la placa de baza de unde instalam sunetul da nu mai am...? (mai mult)
Uitati 2 poze cu mine: http://img29.imageshack.us/content_round.php?page=done& l=img29/4562/imagine0036.jpg& via=mupload si: http://img522.imageshack.us/content_round.php?page=done& l=img522/9430/imagine0035.jpg&...? (mai mult)
Buna vreau sa ma ajutati si pe mine cu o problema dar i-mi scrieti si rezolvarea ca proasta asta de profesoara de fizica ne pune 3 daca nu stim si nici nu ne explica : Un magazin livreaza cuburi pentru...? (mai mult)
Daca dai buletinul disparut trebuie sa il refaci dar am si eu o intrebare :-". Prenumele se poate schimba? [15 ani] :)) de exemplu Popescu Cristina in Popescu Maria :-?
Stiti cineva un program de screen record in jocuri? daca da va rog sa-l postati (in afara de fraps ca se opreste la 15 secunde si imi scade FPS dar nu cu mult, am mai vazut programe dar nu stiu cum se...? (mai mult)
Cara este cel mai accesat translator onlline? sau care credeti ca traduce aproape de varianta reala.Multumesc. fundita pentru cel mai bun :)
Bara de jos imi apare in partea dreapta. Cum o pun din nou jos? P. S Am facut o imagine: http://yfrog.com/ju78915964p. Care ma ajut sa o pun din nou jos are fundita :)
Cum imi fac server la cs? Ofer funda!
Cum devin admin la cs 1, 6? Ofer funda!
Cum pot deschite parasuta la server zombie in cs 1, 6? Ofer funda!
Funda! care imi da un link sau pe mess un RLSP pentru fifa 2007 cu ehipele noi din 2010 ca am auzit ca este, eu am RLSP v2 pentru 2007 adica da echipele din 2007 da vr sa dea echipele din 2010 adica un...? (mai mult)
As dori si eu rezumatul unei schite de Ion Luca Caragiale. Multumesc anticipat:).
Cum pot dezactiva web camul? ziceti-mi si mie cum? dar sa il reactivez?
Cine a citit istoria ieroglifica imi trebuie portretul moral al inorogului(Dimitrie Cantemir)
Dupa un an si ceva-timp in care nu am mai incarcat/folosit niciunul din cele 2 cartuse. Mai exista vreo sansa sa nu se fi uscat?
Am ceva care imi merge FahCore_78 care imi face sa se miste caculatorul mai greu. E ceva normal sa functioneze acel proces sau trebuie sa fac ceva? Scuzati pentru termenii care i-am folosit dar sper sa...? (mai mult)
Cine stie cum se numeste puiul de curca? are o denumire nici curca nici curcan.cine stie are fundita.pls.
Am o problema cu windowsul, intru sa il instalez si nu ma lasa sa dau sa intru in setup, nu mere tastatura cum ar veni, dar in pc merge... ce ar trebui sa fac? la alte calculatoare windowsul merge dar? (mai mult)
Stiti cumva daca se poate vedea pe net canalul BET?
Sall tot eu sunt ce se intampla at cand visezi pe cineva care a murit aica iti apare in vis iti vorbeste...etc
Cum depasiti voi emotiile in situatii dificile? va rog mai explicit si literar...
Sall. Cum pot downloada fifa 2007? Dau fundita. Daca stiti id meu r_boss97
Cine imi poate un program sau nume de program prin care pot desena peste alta poza sa il fac tip anime (fara paint). Funda
astazi mi-am luat un telefon...si imi zice ca nu am bagata cartela SIM in telefon, dar imi este bagata si am tot incercat sa o scot sa o bag la loc si am si tinut de ea dar tot asa imi zice... ce? (mai mult)
Sunt plictisita... n-am ce face, afara ploua... si stau departe de toti colegii si prietenii mei:(( ce sa fac?:(
Ce inseamna "stenograme"? ex. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=457449239733&set=a.457430829733.259692.148021554733&pid=5272211&id=148021554733
Care imi poate spun pasii pentru a imi reformata calculatorul, si apoi sa-mi instalez driverele? ca nu ma prea pricep.Multumesc.Daca sunteti dispusi sa ajutati sau sa imi oferiti mai multe informatii adaugati...? (mai mult)
Cum pot sa descarc poze de pe hi5?
Salutare. Vreau sa va intreb daca aceste reclamatii: (De pe YouTube) Reclamaţia 1: Alessia - Boro na sou po (Official Video) - (MuzerAp) ID videoclip: byhve-1mfks Eliminat din cauza unei reclamaţii...? (mai mult)
In ce ar trebui sa ma imbrac de Haloween(ca m-am plictistit de vrajitoare)?
Am si eu un laptop Toshiba L 300 si mi s-a spart displa-ul... Cat costa reparatia sau daca stie cineva cat este un display nou?
Sondaj: fumati? va place sa fumati? sunteti dependent? in cat timp fumati un pachet?
Vreau un joc cu ninja ceva sa ai katana de alea in mod story stiti voi despre ce spun.sa ai katana suriken franghii de alea chestii trestii...
Aveam o memorie RAM de 512 si am mai adugat o placa de 2 gb. Totusi calculatorul merge greu. de ce?
Cum sa iti indrepti parul fara placa? ziceti solutii pe care le-ati incercath si au dath rezultathe bune;) pls:o3
Buna TPU am si eu o intrebare Cine ma ajuta sa imi instalez sam broadcaster sau cine stie de ce scrie cand vreau sa il instalez "no download URL specified" cine ma ajuta dau fundita! mersi:*
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
homosapiens întreabă:
9PM întreabă:
Mocanu1234 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Copiii de la 402
Ai copilarit alaturi de Jesse, Nancy si Polly in clasa 402? Hai sa vedem cat de multe stii despre ei!