Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 26 Decembrie 2025 sunt:
La ce folosesc tastele " Scroll Lock" si " Pause Break"? Ms!
Cum pot sa dau mesaj cu necunoscut? Cat mai repede, va rog
Dati-mi si mie cateva nume misto de caracter de metin, fata si baiat, si cateva nume de bresle misto tot pentru metin: pls
BUNA TPU ati comandat pana acum de pe miniprix? am vazut o reducere de zile mari acolo si vreau sa stiu daca chiar e pe bune?
Mi-am scos Windows Movie Maker, dar cind il instalez imi apare o tablita : "This product only runs for Windows vista", ce inseamna asta si cum sa-i instalez normal? help, dau funda
Fundita! Cine stie o optiune gen PrePay Suporter? Asta e la 321 alta stiti.Cum fac rost de mesaje gratis si net gratis pe telefon?
cine ma ajuta sa gasesc comentariu la poezia lauda zapezii Fundita
Salult, am o problema cu hard disk-ul meu, cand vreau sa instalez windowsul imi spune ca nu se pote formata partitia, alte ori nu-l gaseste, pana sa nu am probleme cu el mi-a parea de cateva ori screenul...? (mai mult)
Cum pot sa redactez un video, adica sa-l tai si sa-l fac mai scurt... cu ce programa si de unde sa o scot? va rog mult, dau FUNDA neaparat
TPU cenzureaza mai rau decat comunistii :| La intrebarea anterioara am observat ca mi s-a scris, din cauza robotelului evident, in loc de t. i. g. a. n, cuvantul "rrom ". Ce e atat de ostentativ...? (mai mult)
Bai cum fac sa setez pc-ul(la Windows 7)sa se opreasca dupa un anumit timp? de ex daca vad un film si adorm sa nu mearga dageaba:D
De unde pot sa downloadez autocad 2008 ca nu il gsesc sau dati-mil la id vaidoscosmin
Mi-am sters de pe hi5 jurnalul, si acum nul mai gasesc (scuzati exprimarea) Unde il pot gasi sa mi-l reactivez? Fundoaie; x
Pe facebook.se poate vedea daca cineva ti-a vizualizat profilul? :D
Acum aproximativ 5 minute eram pe idul meu. Mi s-a blocat si am iesit. (ceva normal...). Am bagat parola si idul de cateva ori si dupa am vazut ca imi zicea ca The Messenger ID is blocked sau ceva de genu`.;? (mai mult)
Vreau sa-mi iau un telefon: samsung s3370(camera 1.3), samsung s5230(camera 3), lg gm360, lg gs290 spice. Intrebarea mea este: are vreo importanta daca telefonul samsung s3370 are rezolutia de 1.3? Si...? (mai mult)
Hey. am tema la dirigentie "politetea, haina de sarbatoare?" ce m-ati sfatui sa scriu?:d
De pe ce site pot downloada lectiile ael pentru clasa a 7-a?
Am descarcat ZSZC Silkorad ( sroinfo.com) am facut tot ce trebuia, imi merge jocul dar cand vreau sa bag contul si sa intru, imi zice ca nu merge contul, nici pe water, nici pe fire. Am facut cont...? (mai mult)
Cine imi spune si mie un program GRATUIT de editat poze? ceva de genul lui paint...:D fara photoshop...am cautat pe google si apar numai porcarii,,,:P
Hei; x cine ma poate ajuta si pe mine sa fac apartenenta la genul liric pentru poezia IN GRADINA -DIMITRIE ANGHEL. dau fundita:* primului care raspunde
Va rog ajutati-ma cu informatii despre oxigenul lichid ( culoare, utilizari). Ofer funda!
Raspuns urgent! Nu stiu ce mi se intampla cu id-ul! Azi de vreo 5 ori mi-a dat ca cineva mi-a intrat pe id de pe alt pc; dar eu nu am dat parola la nimeni; chiar azi mi-am schimbat-o de vreo 3 ori da'...? (mai mult)
cine ma ajuta la biologie ne-o dat de facut o poezie la tema,, structura adaptate pentru locomotie la animalele acvatice cu termenii temei funda
Cine imi poate oferi informatii despre plesea petre laurentiu? Are 22 de ani, blond, cu ochii albastri si locuieste in telesti, langa orasul costesti.Cine il cunoaste, va rog, spuneti-mi.
Vreau si eu un program cu care sa tai si sa lipesc melodii in asa fel incat sa fac o melodie combinata din mai multe :-*
In ce m-as putea deghiza de Halloween? fundha"X
Daca am 14 ani nu pot face abonament la orange, nu? :-s
Care este intrebarea pusa de voi iar membri site. ului au zis ca este o intrebare stupida? [lipsa de ocupatie:)):)), ce face plictiseala asta din om, deci scuze de intrebare;;)] :P
Buna! Sunt confuza, unii oameni spun ca duminica viitoare ceasul se da cu o ora inapoi altii ca se da cu o ora inainte... Care este adevarul?
Care stie cum se numeste jocul acela in care hranesti pestele...ai grija de el, ii cumperi planta... dar nu vreau jocuri on-line. e unul pe calculator dar nu stiu cum se numeste.stie cineva?
Era un desen animat pe minimax acum ceva ani si nu imi aduc aminte cum se chema.Era cu o pasare roz (parca albert) dar nu sunt singur.Calatorea in timp si ne explica cum functioneaza diferite mecanisme,...? (mai mult)
Tourner este verb de miscare sau nu?
La engleza am un exercitiu si am o intrebare : numarul ordinal la thirteen este thirtieth? la twenty-twentieth? si care este la thirty-nine?
Salutare!:D cine imi spune si mie pas cu pas cum imi pot instala programul PAINT?:D am windows Xp
Buna :) Cum pot pune o melodie la hi5 dar nu la profil in album la o poza?
Azi se da ceasul cu o ora inapoi?
Cine are un acc lvl 75 + pe uk? si nul mai foloseste? dau fundita :X:X :)):))
Ia sa va vad...care stiti mai multe chestii pentru windows 7 ai fundita... pup.:)
------------------------------Wrong Question------------
Sall all! Am o problema, joc Metin2Fun si am intrat in Grota Exilului si mi s-a blocat jocul, iar acum cand intru pe acel caracter nici 2 sec nu dureaza sa se incarce si ma delogheaza, iar pe restul...? (mai mult)
Unde pot gasi comentariul,, toiagul pastoriei" de (Ion Druta)
Cine se descurca bine la informatika ajutati-ma va rog, trebuie sa fac un program unde se utilizeaza proceduri
am o intrebare stupida! voi ce faceti cand va plictisiti in afara sa chemati prieteni la voi.nu merge la mine ca toti stau departe de mine(ma refer la case) ceva care sa fac singura. DAU FUNDA! ...? (mai mult)
Ce sa-mi fac de mancare acum?
Ce va place cel mai mult?
Cu ce pot lua urmele de vopsea sau acuarele de pe pantaloni negri? Helpppp
Era un joc in care conduceai o bila cu un soricel in ea. Ave niste nivele frumoase. Imi puteti spune numele jocului?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
homosapiens întreabă:
9PM întreabă:
Mocanu1234 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Drop Dead Diva
Cunosti povestea fotomodelului ce s-a trezit peste noapte in corpul unei avocate super inteligente, insa cu cateva kilograme in plus? Hai sa vedem cat de bine iti mai amintesti de Drop Dead Diva!