Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 27 Decembrie 2025 sunt:
Am gasit un programel de animatii 2D Stickman 5.5 si am gasit numai trial, are cineva idee de un program alternativ care face cam acelasi lucru? Dau fundita
Ce metode mai sunt de a fura recolta vecinilor care au caine in barn buddy? ( in afara la cea cu Tab - care se pare ca nu mai functioneaza :( )
Hey salut:) m`am uitat si eu de cateva ori pe acest site si mi se pare interesant.Asa ca m-am gandit sa imi fac si eu un cont:) in fine:D Am si eu o mica problema:D Tot incerc de cateva zile sa intru...? (mai mult)
Cum pot afla cand e luna plina (in romania)?
De citeva zile PCul merge tot mai lent, paginile se incarca foartee greu. Am antivirus NOD32. Am scanat discul C, D si nu a gasit nici un virus. Stiti care ar putea fi problema, sau cum sa fac...? (mai mult)
Ce inseamna sv_gravity la cs 1, 6
Am o problema.netu' merge foarte bine dar messengerul nu merge deloc imi scrie ca nu am net.Si as vrea sa stiu cum sa fac sa imi mearga...
Cand imi fac cont pe google imi cere nr de telefon si dac il dau ce primesc primesc pe el?
Telefonul LG gw300 este simbian. sau cum se-o zice adica poti sa deschis mai multe aplicatii de odata. net/game/muzica/mesaje... etc.
Am luat call of duty 5. (world at war) si nu-mi merge decat multiplayeru.cand dau click pe single player nu se deschide nimic. dau funda
Cum se face sex pe imvu?
Care imi spune si mie toate filmele cu harry potter are funda!:*
Buna TPU va rog ma ajuta cineva si pe mine? deci cum intru pe mess imi da eroare si vreau sa-l instalez din nou doar ca inainte de a-l instala trebuie sa il dezinstalez pe actualul Y! Messinger pe care...? (mai mult)
~Baah, am o prblema... Teme :)). Sormee` are o intrebare : Cum reusesk orbii sa scrie?
Stie cineva vreun dex compatibil cu telefonul Samsung S5230? va rog. pina acum nu am gasit nici unul care sa mearga!
Ziarul de luni 4 oct de la Jurnalul National cu ce carte de buzunar a aparut? Ultima a fost Manastirea din Parma vol II?
Am o mare nelamurire, ce reprezinta Lbs., cum se poate transforma? Ca e vorba de greutate. Daca m-ati putea ajuta a-si foarte bucuroasa. Multumesc!
Sunt in Italia si incerc sa caut ceva de munca dar nu ma descurc foarte bine cu limba italiana. POATE sa ma ajute cineva sa-mi spuna cum pot invata mai repede? Multumesc mult!
Exista ochelari cu raze x? se gasesc sa cumperi?:))
Recent am achizitionat un Nokia N73. Telefonul merge foarte bine... dar astazi, dupa ce am dat slide-ul de la camera in jos nu a mai aparut meniul de la camera principala. Stie cineva cum? (mai mult)
Bună :) Caut o gazdă în Iaşi. Vă rog mult să mă ajutaţi. olgamicleusanu@yahoo.com
Eu i george49 pun intrebari raspund la ele dar nu ma gasesc nicaeri.
Cum pot sa-mi instalez get adobe flash* player? dau fundita va rooog...
Deciii;;) Pun o melodie pe winamp sh vreau sa imi apare un fel de video cu toto felul de imagini. Care se misca! Nustiu daca intelegeti...Deci am cautat pe la visualization...am winamp`ul mai nou;)
Dau funda celui care imi zice de unde pot downloada photoshop cs 3 sau 4 sau 5! :* Ms anticipat :*
Aveti cumva un referat cu conditile copiilor din anglia in timpul revolutiei industriale [la istorie], sau site-uri ceva, urgent imi trebuie azi, FUNDOI:))
In legatura cu un site de jonglat (www.passepasse.com). Doresc sa-mi comand un diabolo si as vrea sa stiu daca cineva a mai comandat de pe acest site si doresc sa stiu daca este o firma serioasa...? (mai mult)
Deci...Am un ps2 adus din danemarca si este codat...Intrebarea este urmatoarea Pot face jocuri pe cd de ps2? plizzzz raspuns urgent
Buna seara TPU am si eu o intrebare este cineva de aici dispus sa ma ajute sa-mi fac un site va multumesc.
Stie cineva cum se instaleaza Macromedia Dreamweaver? E dificil? Si de unde il pot descarca?
:)Cum se ajunge din Militari-Lujerului cu orice mijloc de transport in comun in parcul Tineretului, in parcul Herastrau si pe strada Brezoianu? Multumesc mult...si app dau? (mai mult)
Cine imi spune cum se numeste melodia http://www.youtube.com/watch?v=1cZebUATpX8 imi place mult si vreau so downloadez
Ati observat ca mai mult fetele au hi5 fata de baieti, de ce oare? nu v-ati intrebat?;;):S
fostul meu prieten e invidios ca am un alt iubit... ce status mi-ati putea oferi? funda
Ce figuri plane se pot construi avnd 5 puncte nu toate coliniare?
Salut imi puteti spune de unde pot lua si eu 'rise of nation'? mersi!
BUN gasit prieteni! Stie cineva reteta Doamnei Irina Loghin de "TAIEREA MUSTULUI din STRUGURI cu ajutorul HREANULUI? Daca, DA, va rog sa mi-o dati si mie cat mai urgent! multumesc anticipat. Elena ...? (mai mult)
Care este cel mai avantajos tip de internet în România? (Sunt din R. M. şi vreau să vin în România la studii). Mulţumesc. :)
De ce cand ii rasp cuiva la intrebare imi cere sa confirm edresa de mail?
Care stie daca exista un cfg, cu care poti vedea si tero si ct pe radar, daca stiti dati'mi si mie si primul care este bun priemste fundita:D
As dori sa stiu care este salariul unui ECONOMIST! Va rog sa fiti seriosi! Dau funda daca imi dati si dovezi, vreau sa fiu sigur! Merci!
Ce trebuie sa fac cand arata errorlog la metin2?
Quick charger kit xbox 360 merge si cu bateria controllerului xbox 360 negru care vine odata cu xbox 360 slim 250 HDD?
Aratati. mi si mie regulamentul TPU:| va rog.
Am o imprimanta Canon (MP210) si mi s-a cam terminat tusul din cartuse.Am cumparat de la magazin tus negru si am incercat sa incarc cu seringa in cartusul negru prin acel orificiu.Eh problema e ca...? (mai mult)
Am nevoie de un sfat:am luat amenda in 43, tocmai ma urcasem si in aglomeratia aia infernala nu am putut ajunge la validator, in cele din urma vine o duduie la mine si imi cere biletul, cand sa il introduc...? (mai mult)
Mai am ceva referitor la [tot in limba engleza]: 1) Name of city: Liverpool 2) Location: 3)Type of city 4) Population 5) History: 17th and 18 th centurie: Trade with...in...19th century: 6) Tourist? (mai mult)
Deci, am o tema la engleza, cerinta este urmatoarea: Write similar notes about a big city in your country. Then tell the class about the city, adica inteleg ce vrea sa spuna, adica pot sa spun despre...? (mai mult)
am o tema la fizica si nu stiu ce sa scriu...va rog frumos ...am nevoie de ajutor Sa se caracteze lungimea ca marime fizica va rog nu stiu ce sa scriu dau fundita la cine ma ajuta:) MULTUMESC? (mai mult)
Cum ajung din Berceni in Sector 3 Str. Vulturilor 79-81? Multumesc.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
homosapiens întreabă:
badriel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vrajitorul din Oz
Ai calatorit alaturi de Dorothy si Toto in taramul de basm? Hai sa vedem cate iti mai amintesti!