Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 29 Decembrie 2025 sunt:
A mai citit cineva cartea "PEPLUM" de Amelie Nothomb, poate ma ajuta un pic, ca nu prea am inteles multe, are um mesaj foarte complicat? Va rog mult...
Boona :X! Of course, metin :))! So, am o samanca lvl 51, in crestere, magii zmeu, M4 binecuv, M2 forta si 9 pct raget. Problema este STATUSUL. nu stiu cum sa il cresc :))! Am full VIT, 31 pct INT,...? (mai mult)
Mama e plecata in Spania si a venit acasa in Romania si mi-a dat un telefon din spania cu cartela de spania, apoi ea a plecat inapoi(bine ca a mai stat cateva saptamani), si imi zice ca nu ma poate suna...? (mai mult)
Stiti vreun site unde imi pot comanda un echipament de fotbal complet si personalizat, si unde comanda se face prin posta? Mi-ati fi de ajutor! Aaa si funda raspuns bun;)
Hei...am net prin modem de la zapp, am facut contractul pe 2 ani, mai am pana in decembrie, insa vrea sa scap de el pentru ca nu mai merge deloc, se misca ingrozitor de greu. ce pot face?;;)
De ce elefantul este mai mare comparativ cu soricelul?
Cand vreau sa-mi fac un id nou nu merge sa pun parola zice cevade genu ca nupot baganume sau cuv parola ce ar trebui sa fac? da fundiza! :X
Buna TPU, cine imi explica si mie cum sa scot parola la windows xp? primeste fundita
Hey, TPU!:) As vrea niste idei de modele de genti handmade!:) Cele mai multe si interesante primesc fundita(mai ales daca nu le-am mai vazut pana acum:D)!:)
Cine stie niste cd-r educationale pentru o fetita de 3 ani de preferat ceva care poate fi urmarit pe dvd fara sa fie nevoie de un computer.Multumesc pentru raspuns
Cum pot sa scp de virusi? va rog spuneti-mi si mie dau funda promitt
Imi puteti spune si mie cu fac diamante pe dolidoli.com?
Am si eu o nelamurire. In legatura cu meciul divelor de la Night Of Champions : Melina vs. LayCool ( Michelle McCool & Layla ). LayCool au spus ca vor un Unification Match. Iar Melina a acceptat spunand...? (mai mult)
Este ceva site pe care intri de pe telefon ca sa descarci melodii gratis? Eu am mai incercat dar pe la jumatate cand se descarca imi da"eroare retea" sau e de la telefon (samsung E250)?
Salut din nou! Scuzati ca vin cu asa intrebari, dar totusi, vreau si eu sa stiu istoria cartii, urmarind evolutia ei de la inceputuri si pina in prezent. Daca sa fiu sincera, am nevoie de asta pentru...? (mai mult)
Stie careva cam pe unde gasesc ovaz? Si cam cat costa?
Am si eu nevoie de ajutor pana la sfarsitul acestei zile va rog daca stiti un sitei sau ceva de unde pot sa descarc "World Pad 2007"; ; ). Va rog mult am p tema de casa si imi trebuie 2007 nu...? (mai mult)
As avea si eu o intrebare. De un an nu mai am servici deci nu mai beneficiez nici de asigurare medicala. Pot obtine un card international de sanatate pe asigurarea medicala a sotului care este pensionar?...? (mai mult)
Cum se calculeaza comisionul de vanzare cumparare a unui apartament la notar?
Cum pot sterge intrebarile pe care vreau sa fie sterse in mod sigur? Am incercat sa sterg trimitand mesaj la contact acolo dar nu merge faza! Este cineva care ma poate ajuta cu adevarat?
La hi5 cum fac ca atunci cand imi vede cineva profilul sa inceapa AUTOMAT sa cante o melodie?
Cine ma ajuta si pe mine vreau sa-mi formez si eu o comunitate pe http://r8x-vibe.tk/ si am si eu nevoie de membri si de oameni care imi pot oferi o mana de ajutor cand este nevoie.Va rog eu mult ca nu...? (mai mult)
Buna! ma poti ajuta si pe mine? as vrea sa am si eu windows vista sau 7 nu exagerez deloc am cautat 5 ore vreau un site de pe net de unde pot sa trag windows-urile(amandoua sau cel putin unu) va rog...? (mai mult)
Stie cineva ce se intampla cu TPU? Astazi, cand am intrat in cont, am putut accesa toate obtiunile [ ex : --> Intrebari favorite ] dar obtiunea "--> Vizualizare profil " nu pot s-o accesez. De fiecare...? (mai mult)
Unde pot gasi online cartea "PEPLUM" de Amelie Nothomb, sau ceva critici literare, comentarii, analize, rezumat?
Cine a absolvit cursurile de la http://www.it-academia.com/? Vreau niste pareri despre ei :D Multumesc
Buna tuturor!:) Eu si o prietena dorim sa inchiriem un teren pentru un stand intr-un parc (Herastrau, Cismigiu, nu conteaza) timp de 3 zile. Stiti vreo data de contact? Ne puteti pune la curent cu vreun...? (mai mult)
FUNDITA! Cum as putea sa fac lampi de acest gen : http://lorette.ro/lustre-si-lampi-reciclate/ Din prima ilustratie cea din dreapta sunt niste lampi in forma de cerc colorate:x. Cum...? (mai mult)
Am o intrebare:D.Camera mea va fi zugravita peste 3-4 saptamani si vreau sa-i dau o culoare ffff frumoasa, un "baby pink :x" si as vrea sa va intreb cu ce as putea sa o fac mai speciala? Pe...? (mai mult)
Cum o fi să te beşi, să râgâi, să sughiţi şi să strănuţi simultan?
Stie cineva un detector invisibile de hotmail? daca stiti va-s fi foarte recunsacator.adresa mea de email este mattiamattia44@yahoo.com
Stie cineva pe ce data incepe emisiunea "French Kiss" de pe Kiss FM?
Nokia E71 s-au E72 inregistreaza convorbirea?!
De ce uneori se stinge monitorul, comp continuă să lucreze_ (funda cine imi raspunde corect si raspunsul va fi de folos)!
eu trec in clasa a6a ...si nu stiu ce scenete am putea face la sfarsit de an scolar. si sa nu ziceti " diriga ta nu stie" va rog frumos dati'imi niste scenete dar putin mai lungi plsss? (mai mult)
Ce inseamna "mic" la rummy etalat?
Ajutati-ma sa gasesc varianta corecta va roooooog; Jerry has chosen a... pair of trainers. a) cotton/right/America/greyand red/. b)tight/grey and red/cotton/American. c)American/grey and red/cotton/tight. d)grey? (mai mult)
De ce nu mai pot raspunde la intrebari? Imi apare acolo in locul rezervat dupa ce dau Doresc Sa Il Public: Pentru a posta acest raspuns, te rugam sa confirmi adresa de e-mail folosita pentru contul TPU.ro Pentru...? (mai mult)
Ce ziceti sa imi iau telefon Corby sau? Poate imi mai spuneti voi ce telefon sa imi iau.:P
Credeti ca lady gaga ar fi barbat?
Cum naiba creez un aspect pentru hi5.ma tot chinui. si mereu apare alb 8-| Ajutor! :-s Dau fundoaie :X :|
Cine imi face si mie prezentarea carti junglei am mare nevoie de ajutorul vostru
Sall la toata lumea ama si eu o mare problema mi s-a stricat sursa de la trebuie sony ericsson s302 si acum l-am reparat da pentru ca a stat asa de mult ichis imi cere codu dar l-am uitat stiti vreun program...? (mai mult)
Dati-mi si mie un site va rog gen:Fisierulmeu.ro,dar nu mp3 alese sau vitan club, altele;). Tnx
As vrea sa stiu ce materii sunt de baza pentru facultatea de actorie.multumesc
Hey! Am de facut un proiect despre o tara.Proiectul trebuie sa fie gata vineri si nu stiu despre ce tara sa fie proiectul.Sa fie o tara interesanta.Si tot vineri trebuie sa duc la scoala 2 imagini si un...? (mai mult)
Cand incep inscriereile pentru master la SNSPA?
Care este definitia cititulu?(ma poate ajuta cineva?)
De ce acte ai nevoie pentru schimbarea pasaportului?
Peste o saptamana am traseul la scoala de soferi, si am visat de vreo cateva ori despre ex, intr`unul ca am fost admis, dar dosarul cica era al fratelui meu, altul ca conduceam fara carnet si nu am...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
LIME04 întreabă:
sefuisefsiinpijamale întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ratatouille
Il indragesti pe Remy si pe amicul sau Alfredo Linguini? Afla cat de multe stii despre aventurile celor doi.