Stiti cumva daca telefonul nokia x3 este bun? a avut cineva? as dori o parere in ansamblu despre acest tip de telefon.multumesc!
Intrebare: Acum ~10 ani cred era o emisiune pe tvr1 sau pe tvr2 cu o emisiune gen concurs copiata de pe posturile din Franta. Era o echipa ~7 persoane si trebuia sa rezolve diferite misiuni contra timp...? (mai mult)
Cum sterg intrebarile favorite?
Cum poti schimba o persoana egoista intr-una altruista?
Hey daca cineva mi-a spus sa trec o poza de pe hi5 la,, primary,, ce fac?!?
Am inteles ca Muzeul Grigore Antipa s-a deschis. Aveti idee cat costa intrarea pentru elevi?
Sunt student in anul II la o universitate din Iasi, Al.I.Cuza, la facultatea de Litere, insa as vrea sa ma transfer la o universitate din Timisoara, la aceeasi facultate. Se poate realiza...? (mai mult)
Stie careva vreun site unde pot primi previziunile astrologice pentru viitor?(ma refer la ani)era o emisiune pe b1 dar nu mai e
Am gasit un site cu niste poze dar nu pot sa le vad, ce program imi recomandati?
Cat timp faci de la suceava pana la brasov?
Cine se pricepe sa-mi zica si mie ce fel de placa video este compatibila la un Laptop HP Compaq nx9105?
Stie cineva un cod pentru Tower Bloxx Deluxe PC?
Cum deblochez un utilizator? daca l-am blocat din greseala pe TPU?
Imi puteti da si mie va rog toate detaliile posibile despre concertul lui u2 de la munchen pentru ca eu plec si nu prea am multe detalii despre acest concert asa ca va rog cu cat mai repede cu atat mai...? (mai mult)
stiti niste site-uri de unde imi pot lua si eu converse... tenisi etc nu neaparat de firma! dau funda
Am o mica problema.Imi apare o mica kestie unde scrie : Windows - No Disk. Exception Processing Message c0000013 Parameters 75b6bf7c 4 75b6bf7c 75b6bf7c - si imi scrie : Cancel, Try Again, Continue....? (mai mult)
Cum pot sa cumpar de la firma StarAmbalaj? ca este situata in Instambul? un nr. de contact ceva! pentru romania! mersi primul raspuns(bun) fundita! sunt coperti cu diferite personaje
C inseamna cartofii in vis
Va rog eu mult ajutati-ma sh pe mine cu ceva. Ptr vacanta am primit tema la romana un caite de fapt un feld e culegere.sh am un exercitiu in care trebuie` sa fac un dialog purtata de personajele din acest...? (mai mult)
Pentru cei care stai in arad imi puteti zice cum se ajunge in confectii eu stau la intim si nu am fost pe acolo niciodata. e adevarat ca trebuie sa trec prin kecheci?(asa cred ca se scrie...)As dori informatii? (mai mult)
Am un exercitiu inntr-o culegere in acre trebuie sa imi aleg culoarea mea preferata. [Albastruu ] sh apoi sa imi imaginez cum ar fi daca ar exista un tinut in care toate obiectele sh fiintele ar avea culoarea...? (mai mult)
La varsta mea de 12 ani e normal sa am 45kg? am 1.51 cm ce parere aveti e prea mult sau prea putin funda...
Vreau si eu sa traduc o melodie si sa fac un video cu ea.Cum pot face sa scriu pe video, in timp ce videoul cu muzica se deruleaza ca versurile sa fie exact pe muzica?:). Am incercat, dar nu stiu cum...? (mai mult)
Cei care va pricepeti la engleza cum s-ar traduce "I'm just an averange man"? Inteleg tot in afara de "averange". Dar "With an averange life"? Mersi:). Fundita:)
Am luat un program security tool si nu pot sa il dezistalez dar l-am sters din programul ala unde se bagate dar el e tot la start in bara aia de jos si ma anunta cand e virusi. Exista programe...? (mai mult)
Barbatii si femeile merg pe sisteme reprezentative diferite? Ei spun si aud, ele- vad si simt? Cum sa se inteleaga ( caci nu e diferenta numai de perceptie)? Care e solutia?
DAU FUNDA! Cine imi explica si mie cum imi pun poza cu mine pe profil la hi5, cum imi pun melodii si alte chestii frumoase :X Fundaaa maareee pentru cel mai explicit raspuns si frumos:D
Cum imi sterg un id pe care nu il mai folosesc? Funda:).
Imi ziceti si mie niste telefoane care au Wlan si camera preferabil de la 2 mpx in sus pana in 800 RON?
Ce imi recomandati Samsung S5560 sau Samsung M5650 Lindy http://www.telportal.ro/telefoane/comparatii_intre_Samsung_S5560_si_Samsung_M5650%20Lindy.htm
Cum as putea sa ma inscriu la un job pe gta sa-mp...caci as vrea sa fac bani...sau as vrea sa stiu mai multe informatii despre san andreas multiplayer.joc pe serverul: linkmania roleplay ROMANIA
Se mai editeaza impreuna cu Jurnalul National suplimente si in ce zi, precum: - Sanatatea - Bucataria - Casa mea - Program TV
As vrea sa imi sterg contul de pe TPU, sau intrebarile cum pot face asta?
Buna!:(Parola mea de la hi5 a fost schimbata din anumite cauze.Acuma cand am intrat pe hi5 am vazut ca a fost timis de la adresa mea un comentariu la una "Happy bdaty" eu nu i-am trimis acel comentariu...? (mai mult)
Stie cineva cum se scoate virusu acela care trim mass pe mess cu foto... etc?
Ce inseamna „viva la vida"?
Nu trece mult timp si imi apare o kestie mica unde scrie : Windows - No Disk. Exception Processing Message c0000013 Parameters 75b6bf7c 4 75b6bf7c 75b6bf7c - si imi scrie : Cancel, Try Again,...? (mai mult)
Va e dor de schoala?
Hi! funda:P Cine poate sa-mi explice si mie ce. s alea fiveuri pe hi5? Este un baiat de care imi place care mi. a dat unul suflete pereche, unu dragut si unul atractie. Funda celui mai explicit raspuns:*...? (mai mult)
Cum recuperez repede niste poze de pe un card foto? Va rog! :( Multumesc!
Am nevoie de un sfat... vreau sa imi cumpar un laptop(buget aprox 2000ron) si nu stiu ce sa aleg! Se pricepe cineva?
De unde pot sa ridic si eu premiile de la berea Ciucas? [ sunt din urz, ialomita ] Dau funda;;)
am contract pe 2 ani la internet (romtelecom), si vreau sa renunt la el chiar daca a trecut doar un an. Cu legea noua am inteles ca se poate. Raspundeti-mi daca stiti sigur. Multumesc Legea...? (mai mult)
As dori sa stiu cate episoade are filmul corean cronicile frumoasei luptatoare
Ce fac cand la instalarea de la sims 2 imi apare "please insert disk number 2"? Va rog ajutati-ma! Multumesc anticipat! :X:X:*
Cum sa cer la frizer frizura asta http://www.topcoafuri.ro/tunsori-barbati/tunsori-2010-2?pid=2425?
Cum sa cer la fizer frizura asta http://www.topcoafuri.ro/frizuri/frizuri-barbati/attachment/frizuri-barbati-7?
Cum se joaca Sterdooll
Poate o sa vi se para ciudat sau banal, dar de la un timp, mai exact 1 an, doua pers imi fac rau incontinuu, iar eu dintr-o fire puternica am devenit o fire slaba. Am suferit mult chiar daca nu ma aratam,...? (mai mult)
:(( cineva cred ca mi-a spart parola de la ID :(( si cand scriu id parola etc etc imi spune " your account has been locked.please click forget your password...etc." am dat la "forget your password"? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
badriel întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Rihanna
Te consideri un fan adevarat Rihanna! Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!