Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 31 Decembrie 2025 sunt:
Cum sa sterg un program de tot din calculator? Nu il am in control panel.De unde as putea sa il sterg, pentru ca l-am instalat dar nu imi functioneaza si vreau sa il sterg.Ms va pup pe toti. O zi...? (mai mult)
Aterizez la ora 21 :35 la aeroportul din Constanta.Cum pot sa ajung la Mangalia exceptand taxiul? Si ca ultima varianta taxiul, daca stiti careva un pret aproximativ...
Am si eu o nelamurire aseara am intrat pe chat pe apropo si mergea foarte bine dar azi de dimineata imi mergea foarte greu chiar daca seara erau foarte multi useri si ziua mai putini, trebuie sa instalez...? (mai mult)
Cine are telefon nokia n81? ca eu nu mai pot trimite mesaje de pe el. eventual mai dati-mi setarile de la mesaje
la un profil de economic sunt si clase de contabilitate?
Buna lume! Saptamana viitoare plec in tabara in Durau si am mare nevoie de ajutorul vostru. Plec din Iasi cu trenul care ne lasa in Bicaz. Si profu cu care merg a spus ca de la Izvorul Muntelui(Bicaz)...? (mai mult)
Salut sunt din basarabia si anul asta as dori sa-mi dau documentele in rominia la liceu unde e mai bine? si asa ceva un liceu nu chiar puternic adica doresc mai multa informatie
Saptamana viitoare as vrea sa ma duc sa dau examenul auto (sala) dar sunt un pic confuz in ceea ce priveste documentele necesare pentru dosar. Pana acum am asa : cazier, taxa de permis auto (68 RON) platita...? (mai mult)
Joc Barn Buddy pe hi5 si nu am destui vecini. da problema e ca daca vreau sa invit si imi zice ca e ful :-? stie cineva ce se intampla de fapt?
Cam cat costa un display de samsung j700i? Funda la primul raspuns :D?
Unde gasesc in Bucuresti sa cumpar un Powerball?
Buna deci m-a rugat o prietena sa postez povestea ei si voi sa faceti o poezie de 2 strofe sau ceva de genu. ea nu are calculator.:| deci va rog mult de tot : sa cobinat cu un baiat, sau sarutat, ...? (mai mult)
Care din aparatele foto astea le recomandati? Olympus SP-800UZ, Casio EX-FH20 sau Sony DSC-HX5V?
Stie cineva un program care pot face animati pe poze? Multumesc!
Trebuie sa ajung la firma Kelion Online, la service nu la sediul firmei. Firma este situata in str. Economu Cezarescu nr.2, sect.6, Bucuresti, cod postal 060754. Am googleit :D dar nu mi-am...? (mai mult)
Cum pun fundal transparent la o imagine? Imi trebuie pentru skinul unui site. Peste imaginea de profil vin imaginile de la sectiunile mici (despre mine, nterese... ) si mi-as dori ca imaginile de la aceste? (mai mult)
Cati dintre voi aveti iphone?:x Si de unde l-ati luat? Vreau si eu detaii mai multe despre el.:x(cat costa?) Funda:)
Cum mai pot castiga credite pe IMVU daca mi-am facut cont si pe yearbook si le-am "cheltuit" ca sa zic asa? Obtin maine altele daca intru pe Yearbook? Si cum pot face sa mut chatul la mine in camera? Funda:)...? (mai mult)
care stiti unde se gasesc tigari kiss in timisoara si la ce pret? si ce alte tigari mai stiti slimuri, mentolate...si am vz ca sunt niste tigari ca un fel de ruj i pachetu. ns cum i spune.si fara? (mai mult)
Cum sterg un cont de Facebook?
Cine stie sa-mi zica si mie magazine online gen emag, evomag, popstore? As vrea sa compar preturiele de la laptop-uri intre ele.
Ce inseaman ginger? Tocmai am aflat de curand ca sunt cei cu parul roscat pe seama carora se fac glume si se spune ca n-au suflet.:|Pentru o explicatie cat mai detaliata despre ei dau fundita.
Ce fel de biologie fac in clasa a VIII-a? :-?
Care stie ce system cere la hitman3? adica ma refer la ce rami, procesor si placa video imi cere? (ge-force, anti-radeon) (4400EF, 5200, 5500, 7200etc.)
In ce oras locuieste selena gomez?
Pe ce site pot sa fac publicitate gratis?
Buna mai este cateva zile pina vin mama mea din italia si vreau sa ii iau un cadou dar nu stiu ce sa ii iau la cel mai bun raspuns primeste fundita
Cine ma ajuta si pe mine cu un film foarte horror? :D in afara de saw si final destination.
De ce nu raspunde ralucatpu.ro la intrebarile mere si a voastre?
Imi dati pagina de la metin2 good revolution?
Cum mai pot castiga credite pe IMVU daca mi-am facut cont si pe yearbook si le-am "cheltuit" ca sa zic asa? Obtin maine altele daca intru pe Yearbook?:)Si cum pot face sa mut chatul la mine in camera?:))Funda:)...? (mai mult)
Am o camera digitala si imi da "don't send" la 'auto-run', chestia e ca stiu ca daca am usb-ul la ea. pc-ul poate sa il ia ca un ubs. dar cand il conectez si dau "ok" pe "pc" la obtiunile din camera, ...? (mai mult)
Http://forum.computergames.ro/44-gsm/574801-vand-samsung-corby.html CE parere aveti despre acest anunt!?:D:D: in magazine noi cat costa?:D:D mi-e mi se par mai ieftine asa! Dati-va cu parerea!
Care telefon este mai bun? Samsungul Corby Sau SAMSUNG C3050? Oare sa-mi cumpar unu. de la anunturile aste de pe net.vand telefoane? ca sunt mai ieftine!:D:DD: [Funda]
rog mult ajutati-ma.Denisa m-a mintit la intrebare cate fundite aveti. Ea avea mai multe inainte sa ii dau eu.As vrea sa ii o sterg.Multumesc.O zi buna.
Cum pot schimba un calificativ pe okazii.ro?
Cum pot lua legatura cu Raluca de la TPU?
Sall.As vrea si eu un joc cu masini, unul cu masini rapide si care se manevreaza usor, poate sa fie si curse. Funda
am cumparat un stik de la vodafone dinacela fara abonament. am reincarcat cu 10 euro acum 27 de zile. azi am terminat traficu de 1gb la administrare servicile mele imi arata ca am...? (mai mult)
Am o problema cu pc'ul. Nu pot sa uploadez nici'o poza pe net, nicaieri. Care'o fi problema?
De ce nu aprobati toate intrebarile? am pus o intrebare care suna cam asa. ce "smecherie" au brichetele antivant de se sting foarte greu? era o intrebare nepotrivita?
Buna tuturor.Cum sa sterg din calculator niste programe? o zi buna.
Am instalat multe Cs-uri(counter-strike) si cele mai multe nu se conecteaza la servar.De ce? Ce trebuie sa fac? Multumesc anticipat.
Cine stie cati km sunt de la Modena pana la Bolzano...:D:D? fundita:X
Cum ti se pare proiectele realizate de - www.HomeSoftCenter.com/forum - Zeci de Priecte php, delphi, etc va asteaptam!
Stie cineva cum se numeste filmu ala cu roboti si cu o femeie robot blonda imbracata in rosu?
Si ce pot face pe IMVU? 8->Funda pentru cel mai detaliat raspuns:*
Acesta e bancul lui Einstein ...cine isi da seama despre ce e vb are funda. Sunt 5 case de 5 culori diferite, in fiecare casa traieste cate un om de nationalitate diferita, fiecare bea un anumit? (mai mult)
Am tel LG KF310 si nu am cd de instalare si nu merge sa`mi bag de pe comp pe telefon nimic pentru ca nu mi`l gaseste:( d unde sa i`au si eu de pe net cd de instalare sau ce`mi trebuie ca sa mearga:(? ajutati`ma...? (mai mult)
De fiecare data cand bag un cd sau un dvd, sau cand ma uit la pozele copiate dupa unu din cele mentionate imi apare "Data execution prevention - Microsoft Windows " mai jos explicand : " To help your computer,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Kardashians
Esti la curent cu detaliile din viata celei mai celebre familii dintr-un reality show?