Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 31 Decembrie 2025 sunt:
Am nevoie de melodia "Michael Jackson-Happy Brithday Lisa" :( mp3.Nu o gasesc:(. Va rog ajutati-ma:o3:(. Funda:)
Intrebare pentru aia care "scormonesc" toata ziua prin fisierele windowsului: cum se poate ca la my computer cand dai click dreapta iti apare tabelu` ala in care scrie ce win. ai ce procesor. numele pc-ului...? (mai mult)
vreau site-uri gratuite care sa nu expire peste o ora. as dori mai multe site-uri daca se poate.
Vreau si eu un link de unde pot lua messengerul 9:| ca l-am luat in alta limba de pe un site, si imi da eroare:| si vreau sa il iau in engleza. Funda pentru cel mai rapid si bun raspuns:*
Cum fac si eu rost de o fundita si ce fac cu ea?
Caut si eu ceva firme, distribuitori, depozite de geam tras, float in judetul Dolj sau chiar Mehedinti. Ma puteti ajuta?
Unde pot sa vad cati vizitatori am avut pe blogspot?
Cum ajung de la Parcu' Titan la Herastrau si cat dureaza ? Dau funda
Daca am messengerul deschis si sunt invisible to everyone, ceilalti pot vedea daca ma uit la film sau ascult muzica? Multumesc.
Cine stie o tabara de incredere? ve rog spuneti-mi! urgent!
Am o intrebare daca ai 20 de ani poti incepe din nou la liceu? Adica poti incepe din a9a?
In mod normal trebuie sa ai permis de conducere pentru aproape orice(deci obligatoriu 18 ani). La ATV`uri si motociclete am vazut ca trebuie sa ai minim 16.La 14 ce poti conduce? In afara de bicicleta....? (mai mult)
Ce jocuri as putea juca cu verisorul meu la ziua lui?
Mai nou nu este obligatoriu sa ai 18 ani pentru un card de credit.Am vazut ca exista si carduri Junior pentru 16 ani; stie cineva daca la 14 se poate?
As vrea sa stiu si eu ce producator de laptop are autonomia de lucru (bateria) cu cea mai lunga durata?
In runescape (am lvl 73) dar nu pot vorbi :((...ma ajuta cineva cu o solutie? Dau fundita si sunt si foarte recunoscator!
Va rog frumos dati-mi lista bursierilor Fundatiei Dinu Patriciu la categoria "Inventeaza-ti viitorul". Nu vreau link-ul.Multumesc anticipat.
Sall! Care dintre programele: movie make, video studio sau pinnacle sunt mai bune? Voi ce programe folositi? funda pentru cel mai bun raspuns (vreau si link de download)
Stiti vreun program care sa copie parolele salvate? Am o problema mi-am uitat parola si de mess si de travian, partea buna e ca parolele sunt salvate in browser! Pe mess pot intra e salvata parola si mi-am...? (mai mult)
O fosta colega de-a mea de liceu se afla intr-o mare dilema, si banuiesc ca mai sunt si altii/altele in aceeasi dilema - Admiterea la faculta... Ce a facut ea... pai. A depus dosar in doua parti, 2? (mai mult)
Cine are cont pe cz team imi trimite o invitatie sa imi fac si eu cont.pls va rog dau funditzaaaaaa...cine are sa imi spuna pentru ai da id pe care imi va trimite invitatia.
Poate ca multi dintre voi aveti cercel in spranceana si imi puteti spune.As vrea sa-mi bag cercel dar nu la salon baiatul care trebuia sa-mi faca e plecat exista vreun risc daca mil fac singura? Doare?...? (mai mult)
Cine joaca wow pe www.rowow.com?
Am auzit ca YAHOO MESSANGER va fi inchis la sfarsitul acestui an...este adevarat?
Statusuri buna, ca de ex:ai bani hai la bere, nai bani du-te vere, ceva care sa ma invite la ceva, ca de ex:la bere, funda
Dau Fundita! Inca nu am primit raspunsul! Cine stie ce fel de ciine este acesta http://www.tpu.ro/utilizator/fkot?
Hi:)! De multe ori cand vreau sa dau pe un raspuns de al meu nu ma lasa.Adica in loc sa intre pe raspuns imi apare iar prima pagina.Asta se intampla la majoritatea raspunsurilor. Nu stiti dc?
Stiti site-ul www.lucrurigratis.ro? Daca da si daca aveti lucruri prin casa pe care nu le-ati folosit sau nu le mai folositi, de ce nu faceti o fapta buna si nu le dati altuia care are mai multa nevoie...? (mai mult)
Salut, am o prietena care implineste 15 ani. vreau sa ii iau un cadou si nu stiu ce:|...va rog frumos sa ma ajutati cu niste idei...
De unde iau si eu jocu Team Fortress 2 sa pot sa ma joc online? ofer funda celui care ma ajuta sa iau Team Fortress 2.
Care puteti sa ma ajutati cu niste informatii; cum se poate ajunnge in Spania pentru sezonul agricol sau Italia daca se poate prin persoana fizica nu prin firme de plasare ca nu sunt prea serioase...? (mai mult)
Ce stiti despre aurora boleara?
Ce poprietati au samburii din samburi caiselor... e adevarat ca contine arsenic. Si ce e arsenicul. help plz... dau fundita
Stie careva cum se face un post de radio? fundaaaaaaaa
De ce se inchid chioscurile de bilete la ora 20:00 si tramvaiele circula pana la 22-23:00?
Fratelui meu mai mic ii plac foarte mult jocurile disney, de accea as dori sa-mi spuneti unde gasesc jocul Hercule. Dau fundita!:)
Am inceput sa joc san andreas si acum cuceresc cartiere, dar a mai ramas o patratica mica care nu pot sa o cuceresc, mai exact este un hotel, patratica este MOV, ma lupt cu cei mov, nu stiu...? (mai mult)
Cum pot sa imi populez chatul de pe xat? Funda pentru cel mai explicabil raspuns si cel mai rapid!
Aveti idee cum pot scoate petele de rugina de pe o pereche de pantaloni? Am incercat cu sare, zeama de lamaie dar nimic. Alte idei?
Cine imi converteste tabelul de aici: http://admitere-licenta.ase.ro/2010/rezultate1/afisare11.asp?fac=CIB&toti=true in Excel? Dau funda...
Buna, Vreau sa stiu si eu ceva, despre site-uri. daca imi cumpar un domeniu. ro, . com. etc... pot sa mi-l fac exact ca pe www.webgarden.ro? adica la fel, pun eu culorile informatiile si toate astea? cat? (mai mult)
Cine are telefon Nokia 7310?:). Ce parere aveti despre el? Auzul este placut? As dori sa-mi cumpar.Si vreau sa imi fac o parere mai dezvoltata. Funda:)
Care este interesat de o tema(design) pe blog cum ar fi:blogspot, wordpress si altele... facuta cu ce vreti voi si cum vreti voi super poze modificate in photoshop, photoscape... emitza_Craiova01@yahoo.com? (mai mult)
Cum pot sa imi adaug mai multi prieteni pe TPU?
Am si eu o problema.Cand deschid Google chrome, in loc sa imi apara titlul mare "Google" imi apare chestiile acelea de la plusul de sus, unde scrie Google Chrome, in dreapta.Si sunt nevoita sa caut ceva...? (mai mult)
Va rog sa-mi spuneti daca stiti pe cineva care vinde Sulfat de magneziu la fiole pentru ca nu se mai fabrica in Romania si imi trebuie urgent. Orice pret.
Am luat si eu jocul Euro truck si nu stiu cum sa pun harta cu romania.ma puteti ajuta?
Cum sa imi fac o adresa de genul me@yahoo.ro ( deci sa fie. ro )?
Cum imi fac un e-mail cu domeniu in @live.com sau @msn.com?
Am şi eu o intrebare. Vreau să mă duc la mare cu o prietena dar nu stiu cât costă un bilet de tren.Am 12 ani si jumatate. Aveţi idee cât ar putea să coste? Mulţumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Kardashians
Esti la curent cu detaliile din viata celei mai celebre familii dintr-un reality show?