Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 31 Decembrie 2025 sunt:
Cine se pricepe la laptop sa-mi zica si mie ce parere are despre urmatoarele caracteristici: Producator: Fujitsu-Siemens Procesor: Mobile Athlon 64 3400+ Diagonala LCD (inch): 15.4 Tip display:...? (mai mult)
Vreun tutorial photoshop pentru schimbarea culorii parului?
Ma gandesc cand voi fi mare sa imi schimb numele, nu prenumele, numele de familie. Se poate?
am o intrebare! nu ma lasa sa-mi contactez prietenii... oare de ce? FUNDAAA MAREEE! multumesc anticipat
Unde pot sa ma angajez ca promoterita? ma ajutati si pe mine daca cunoasteti pe cineva? va multumesc
am o intrebare! nu ma lasa sa vorbesc pe mess... oare de ce?
Ce faci la profilul electronica si automatizari, cu ce specializare iesi dupa ce termini liceul? cine explica cel mai detaliat are funda!
Am si eu o intrebare.Stiti cumva la ce pensiune se desfasoara emisiunea "Serviti va rog"? Nu mai stiu cum se numeste:(. Fundita:).
In functie de ce anume se calculeaza taxa vamala?
Credeti ca timpul este cel care ne stapaneste, sau noi suntem cei ce stapanim timpul? Eu sunt de acord cu a doua varianta!
ca sa pot merge in italia cu avionul la tatal meu am nevoie de insotitor? (sunt minora) si as vrea sa stiu de ce acte as avea nevoie? Merci anticipat!
Cum imi pot personaliza my channel, pe youtube? In genul astuia: http://www.youtube.com/user/ShaneDawsonTV Asta e un exemplu.Nu ma refer la doar la el.
Crede-ti cai normal ca un baiat sa iti rada parul de pe picioare?
Din greseala am apasat nu stiu pe unde...si pe mess cand dau enter imi da cu un rand mai jos...adica nu trimite. Unde pot da ca atunci cand apas pe enter sa trimita mesajul?
Am o probleme cu firefox-ul imi tot apare o eroare de fiecare data cand deschid o fereastra.Imi scrie [JavaScript Application] si mai jos "TypeError: Components.classes[cid] is undefined". Ce are, cum...? (mai mult)
Cum pot sa fac pe firefox sa nu imi mai apara nici o eroare?
As vrea sa stiu ce alte siteuri mai exista in afara de "moove" pentru a trimite mesaje gratuite.plz dau fundita astept raspuns urgent:*
Cum se poate face sa nu retina internet explorer siteurile pe care se intra sau sa le sterg din bara in care se baga siteu?
Toate intrebarile pe care le-am pus in ultima vreme pe TPU mi-au fosr refuzate stitit de ce? Daca o va refuza pe aceasta imi pare rau dar daca nu o va refuza va voi da fundita.Si pot afla cine imi refuza...? (mai mult)
Ce melodii R & B cunoasteti?
Ma descurc acum.
Ce acte sunt necesare pentru eliberarea pasaportului unei persoane sub 18 ani?
Cum pot sa am mai multe diamante in jocul Lady Popular? dau fundita;;)
Mai astia din Braila! unde gasesc si eu dvd-uri sau cd-uri lightscribe... ofer funda...am nevoie urgent :D;)
Cat timp dureaza aproximativ sa-ti faci un buletin? Imi expira peste cateva zile si nu am putut sa-l schimb mai repede pentru ca am avut nevoie de el. De asemenea, peste 3 saptamani vreau sa plec din tara....? (mai mult)
Nu stiti cat ar fi in total toate taxele de aeroport care trebuiesc platite in Cluj? Stiu ca fiecare aeroport are propriile taxe. Daca ati luat avionul din Cluj in ultimii ani (de preferat anul acesta),...? (mai mult)
as vrea sa intru la facultatea de actorie si inca nu m-am decis la ce universitate sa ma duc, propuneti-mi o univers. in Bucuresti ...ms mult. dau funda celui care imi va da informatii
Cum pot afla daca cineva are mai multe conturi pe neogen?
Am decupat o poza iar acum cand o pun pe hi5 la primary se vede cu mult zoom, cum sa o fac sa fie ca si cum n-ar fi decupata ci o poza normala?
Care a fost visul pe care l-ati avut si ati ramas cu amintiri neplacute din cauza lui? sau cel mai frumos.nu este o intrebare pusa din plictiseala. Fac un top.si care mi se pare? (mai mult)
Cum sa scriu mic pe hi5 si in mijloc :PAltii scriu la about me mic, colorat, in mijloc si pe deasupra pun si niste imagini :"> care dau clik si nu se intampla nimica :P please help! nu vreau de pe generator...? (mai mult)
cine este din orasul Bicaz jud. Neamt? sau din zonele apropiate orasului?
Ati fost vreodata la Frizeria & Hair Stylist din Bucuresti de langa Palatul Cotroceni? si daca ati fost imi puteti spune si mie preturile pentru o tunsoare de baiat.
Un obiect facut din otel inoxidabil care arata ca o sabie ar putea fi interzis la vama otopeni?
Salut am si eu o intrebare. cine ma poate ajuta sa instalez si eu nfs world. sa stiu exact ce trebuie sa fac mai explicit. va rog frumos ast raspuns
Ce acte sunt necesare daca cineva se casatoreste in itlia? uitati cazul: o femeie se casatoreste cu un barbat de nationalitate itliana, in italia. ce acte trebuie pentru aceasta casatorie, si exista vreo...? (mai mult)
Ziceti-mi site-uri cu stiri despre vedete unde este cel mai bine detaliat si cele mai lungi.
Sal ziceti-mi si mie un program care sa converteasca filmuletele care le iau de pe you tube in Mp3.va multumesc anticipat
Am un prieten pe SMALLWORLDS care vrea sa imi dea o plasma tv el e la inceput si nu il lasa! NU ma credeti hot sau cinestie ce dar el vrea sa mi-l dea pentru ca l-am platit personal in realitate...? (mai mult)
imi puteti spune ce este codul NCK? sau unde m-as putea interesa despre el?
Spuneti-mi va rog...intrebari cu teme sportive... unde se pot pune? nu ar fi necesara oare o rubrica si de sport?
am si eu o intrebare.La cosmote se dau Laptopuri? Va rog, daca stiti spuneti-mi, am nevoie urgent Multumesc
Sunt la universitatea Ovidius-Constanta, La BFT si trec anul II. Pentru a trece la 'fara taxa' cum se procedeaza? Se calculeaza ordinea mediilor inainte sau dupa restante? Mentionez ca nu am nici o restanta,...? (mai mult)
Inca ceva, daca cineva te invita la dans la o petrecere, il poti refuza? Daca faci asta, nu vei parea nepoliticoasa?
Cine joaca smallworlds? Cine joaca sa sscrie si numele:D
Cand mergi la o nunta cu parintii fiind fata, si parintii te prezinta unor invitati, cine trebuie sa intinda mana primul/a? spuneti-mi si mie va rog, codul bunelor maniere cu privire la asta.
Care stie niste siteuri gen FaceBook Twitter MySpace?
Mi-am cumparat costum de baie, iar cand am indepartat plasticul acela de protectie de pe slip, a ramas lipici. Am spalat costumul, insa nu s-a luat in totalitate. Cu ce as putea sa indepartez acel lipici...? (mai mult)
pe imvu am observat ca multe fete si baieti stiu sa faca bani nu doar din free credits sau sa plateasca. odata o fata mi-a facut 3000 credits si nu stiu cum fac unii atatia bani.Ma ajutati? Dau...? (mai mult)
Hey am si o intrebare! daca vreau sa-mi schimb numele adica NickName la mess de ce trebuie sa. l trimit la fiecare in parte? adica " send my contact details". adica nu pot decat sa-mi schimb numele iar...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Awkward
Ati ras si voi cu gura pana la urechi de pataniile adolescentilor din serialul Awkward? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!