Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 31 Decembrie 2025 sunt:
Se poate de mancat bastonase daca am aparat dentar? funda la cel mai logic si inteligent...
Ce inseamna pe mess [asl pls]?
Care este emisiunea voastra favorita?
Erau niste desene pe proTV cu un tip care avea o manusa care avea puteri speciale si numai cei din neamul lui puteau sa o poarte si trebuia sa protejeze pamantu de o invazie extraterestra! erau frumoase...? (mai mult)
Detin un apartament primit ca si donatie de la parinti mei, in acest caz pot sa am acces la programul prima casa
Am un trandafir japonez este foarte mic si acum in floreste siniste purici stau pe el am incer cat saiau cu apa a mers darau venit iarat ce sa fac?:(:(
Buna TPU de curand mi-a iesit o umflatura pe piciorul stang jos zici ca este una de tantar mare dar nu este, daca pui mana este solida si ma mananca dupa cateva zile, aceasta s-a desumflat dar dupa circa...? (mai mult)
cine imi da puncte pe TPU? am 9215? ca stiu ca daca raspund la o intrebare imi da fundita, nu puncte.:|. deci chiar nu stiu de unde am punctele.:|:|
Azi este ziua lu fratele meu mama si tata sunt plecati se intorc maine si vreau sa ii fac o prajitura sau un tort dar nu retete complicate ca nu stiu ceva asa usor va rog ma ajutati?
Am o problema cu hi5: cineva are parola mea si face comentarii in numele meu. Are parola de pe un comp care a fost vandut... Am schimbat parola si tot are acces la contul meu :( Ce pot sa fac? Nu vreau? (mai mult)
Deci am slabit ft mult dar amumeri lati foaarte lati mi as dori sa port maieuri dar nu pot heeelpp plsss:o3
Ce inseamna "mamasita"?
am o problema. Mi-am downloadat nero 7 si la instalare imi cere un numar sau un cod:imi cere name:(pe care l-am pus), imi cere company:(am pus-o) si mai jos nu mai stiu exact, imi spune ca pot...? (mai mult)
Daca va rog sa imi spuneti si mie ceva siteuri de genul www.ilariant.ro
Cum trimit la toata lista numele meu de contact la id? sper ca ati inteles :-s mss:*
dintele de sus a lu frati-mi-a este prea stramb, cum pot sal indrept sau sal scott ce metoda imi recomandati. cand ichide gura, dintele se duce dupa dintii de joss.cine imi da cel mai bun...? (mai mult)
OMG.Concurs pe www.Zone-PGL.tk Premiu:Steam +CS+alte 8 jocuri (nu este patch) Intrati si participati la concurs
Am o intrebare legata de zborurile realizate de Wizzair: La bagajul de mana sunt permise incarcatoarele pentru acumulatori si acumulatorii? Dar pentru medicamente trebuie ceva de la medic?
Unde pot vota fete frumoase si baieti cool plus zeci de alte concursuri? NU e o intrebare pusa de plictiseala am avut-o pe conquiztador. dau funda
Ce pot minca daca am aparat dentar? la cele mai multe, si desigur sigure... funda
Ce periuta de dinti imi recomandati pentru aparat dentar? fundita, republica moldova
Ce mincaruri sunt interzise cind porti aparat dentar fix?
De fiecare data cand deschid computerul imi da o chestie Warning si scrie dedesubt INCORRECT SYSTEM DATE.CHECK THE DATE SET ON YOUR COMPUTER...de ce? si cum fac sa scap de aceasta eroare cred. pls? (mai mult)
Mai pot salva mesajele mele pe care le-am sters din neogen?
Buna! sunt irina am 16 ani fac 17! voi? daca nu va suparati vreau sa va intreb ce chesti paranormale visau intamplat? va rog raspundeti! multumel bye!
Intrebarea mea este de ce mereu cand ma uit la ceas e fix? Mi se intampla de jumatate de an incoace si foarte des cam de 2-3 ori pe zi, in fine. Toata lumea spune ca te iubeste cineva dar asta? (mai mult)
Am nevoie de o informatie va rog frumos... Vreau sa scriu un e-mail dar acolo in chenarul mare unde scrii textul vreau sa atasez o poza si pe urma scriu ce am de scris...Stie cineva cum sa fac?? (mai mult)
Buna am 37 de ani si stiu ca inca sunt tanar dar in fine...sunt plecat din tara de 6 ani si am de gand sa ma intorc in romania cand ma pensionez dar vreau sa stiu daca e scump sa platesc instanta mea in? (mai mult)
Din nou fratele meu a facut o prostie:)). Cum pot scoate pe cineva pe care nu il vreau de la "Subscriptions" de pe contul meu pe youtube? Am cautat sa apara "remove" undeva, dar nu am gasit. Funda:)
2 prietene au filmat un video in care se prosteau si se jucau de-a fantomele. Cand s-au uitat la film sa vada cum a iesit, au vazut ca ceva ca o bula de lumina a trecut pe langa prietena mea. Au incercat...? (mai mult)
vreau sa ma inregistrez la LadyPopular si nu stiu ce sa scriu la cod promotional...nici daca nu scriu nimica nu ma lasa dar nici daca scriu la nimereala acolo niste litere am nevoie de ajutor:) multumesc:)? (mai mult)
Cum pot afla informati despre o persoana cind ii stiu doar numele complet si orasul de unde este( ziua, luna, anul nasteri, si adresa )?
Am si eu o intrebare.mate-info se face la profil real, nu? e, pai eu am inclinati spre fizica-chimie.chestia asta o aleg eu? sau cum. explicati-mi si mie.
Cine a facut profil real la liceu?
Ce parere aveti despre cremele pentri epilat?
As dori sa stiu daca eu verific, o persoana daca sta pe invizibil, aceasta persoana stie ca este verificata si daca da stie cine?
Cum ajung de la pacii la adresa aceasta Nerva Traian nr 15, bl M 69 sc 3 et 1, ap 71 et 1 interfon 71 c dau fundita.
Daca poate cineva sa ma ajute incerc sa intru pe www.drpciv.ro si nu reusesc ce pot sa fac
Ce inseamna p. s. i si Btw?[p. net.;))]
Pentru baieti : ce v-ar place la o fata?(caractere fizice+ morale)
Am si eu o problema:(. Nu stiu cum a facut fratele meu, dar totul pe youtube imi apare mic inclusiv si scrisul si clipurile sunt mai mici.Cum pot face sa apara la marimea normala? Va rog ajutati-ma:(....? (mai mult)
Pentru cei care se uita la "Manana Es Para Siempre":Gonzalo Elizalde e fratele geaman a lui "Artemio bravo" sau ce legatura au ca toti zic ca seamana perfect, doar ca au alta frizura? Ca la wikipedia scrie...? (mai mult)
Cum fac clopotei pe clopotel.ro si la ce imi folosesc? Dar cum pot sa-mi fac fan club? Ce pun in el?
Vreau sa stiu daca exista un program de radio la care sa ii schimb frecventa
As vrea sa stiu si eu unde gasesc adresa asta si cum... vreau mai multe detalii va rog Nerva Traian nr 15 bl M 69 sc 3 et 1 ap 71 et 1 interfon 71 c
Cum poate sa sune cineva din alta tara (ex China) sa sune in romania pe o cartela orange? ce prefix trebuie sa foloseasca? va multumesc
Care e cel mai populat server privat de world of warcraft lich of the kings din romania?
Va rog sa-mi ziceti si mie. cum sa de un comentariu pe hi5. da pe mijloc sa fie asezat. nu sa il scriu de la margine; d. ajutor :]]` :> cat mai multe raspunsuri :x pls; ; ]; o3. dau funda mare si grasaa;...? (mai mult)
Vreau si eu un progam bun de editat poze:(. Am "PhotoScape" dar as fi vrut sa pot pune o poza cu cineva de exemplu, peste o alta poza cu un peisaj si poza cu acel cineva sa apara ca si fiind in umbra...? (mai mult)
Dupa ce cunosti porumbei (femela si mascul)?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Zeitatile Greciei Antice
Stii cine este Zeus sau ce simbolizeaza zeita Afrodita? Dar ce reprezinta zeul Eros? Haide sa afli cat de multe stii despre zeitatile Greciei Antice!