Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 31 Decembrie 2025 sunt:
Cum acceptaţi criticile? Le consideraţi intervenţii constructive sau o insulta?
Ce melodie credeti ca ar merita primul loc in topuri la UTV?
Avem un joc cu fotbal de strada, era fara reguli, si jucatorii faceau niste scheme calumea.Cum se numea? Care credeti ca ar putea fi?
Are cineva de vaznare Lego Technic, dar sa fie cat mai mare, sa aiba multe piese. Pana una alta va place melodia asta? http://www.youtube.com/watch?v=y35pLyz3i-ca&feature=related
Preferati sa stati sa va bronzati pe nisisip sau sa stati in apa?>
All daca stiti spuneti-mi niste superstitii romanesti gen "Daca spargi o oglinda ai 7 ani de ghinion" sau "Daca trece o pisica neagra prin fata ta iti fura norocul" etc... Vreau ceva ce stiti voi nu? (mai mult)
IMPORTANT! Nu stiu daca ati auzit acest cuvant, dar masonii sunt niste oameni care doresc sa domine lumea, acesta este un advertisment, nu va alaturati lor.
Ce carte frumoasa ma sfatuiti sa iau de la biblioteca? Vreau sa fie una foare interesanta care sa nu ma poata oprii din citit :D Multumesc!
Am o intrebare :de ce nu pot instala un antivirus in pc? am incercat mai multe antivirusuri de pe diferite site`uri, dar nimic, stiti care ar putea fi problema?
Stie cineva cand va incepe scoala...am cautat peste tot...sunt clasa a 5a
Ma daca mi-am facut cont la TPU asta costa ceva? daca da cat?
In ce statiune este cea mai adinca apa?
La barn budy am incarcat credist de 2 euro si nu mi l-a dat, ce trebuie sa fac?
La ce hotel v-ati caza in costinesti?
In ce statiune si ce hotel ati fost la mare.in romania?
Un prieten de-al meu a facut o poza pe capota di fata a masinii, nu s-a vazut numarul de imatriculare, este vreo problema daca a facut asta fara acordul proprietarului?
Ce parere aveti despre cariera MADALINEI MANOLE?
Am nevoie de ajutorul vostru. Caut o persoana cu numele de arsenie eugen si are in jur 50 si ceva de ani, nu il stim cum arata, daca mai traieste, unde locuieste, etc. Unde si cum ma sfatuiti sa il...? (mai mult)
Cum modifici dimensiunea unei poze de fundal pentru hi5?
Dau funda la cel mai rapid raspuns.La play station2 unde sscrie regiunea pe joc, pe cd sau pe caseta si in ce loc?
vreau sa stiu daca stiti niste exercitii sa mai cresc si eu 5 centimetri. am 17 ani si am :)
Ah Doamneee! Ce se intampla cu TPU? Cred ca de 15 ori in dimineata asta am vrut sa raspund primul la intrebari dar cu toate ca scria pe intrebare ca nu are nici un raspuns sau ca ete publicata de aprox...? (mai mult)
Cat inseamna 0, 13 euro?
Unde pot gasi Sesoanele din 1001 de Nopti(Binbir Gece) sau A ta pentru totdeauna(Banoo Main Teri Dulhaan)
Cum se fac filmuletele in care sa pun poze si sa adaug si muzica? :]. cat mai explicit va rog :d
Ajutati-ma va rog... mi-am facut un slide si nu stiu cum sa il pun pe hi5:-?:((...am incercat sa copii link-ul si sa dau copy-paste, dar nu se vede. cum as putea sa il pun altfel? :((
Cine stie de unde se seteaza rezolutia la print screen sysrq. Adica atunci cand vrei sa faci o poza dekstop-ului apesi tasta care scrie "Print Screen SysRq" poza se face cu o rezolutie anume...? (mai mult)
Am o problema cu calculatorul si nu stiu ce sa fac calulatorul meu este o plasma samsung si aia mare nu stiu cum se numeste este lg...de catva timp am avut ceva probleme cu el, scrisul se vede mare, ? (mai mult)
Am o intrebare: Cand sa ma conectez pe facebook, scriu E-mail scriu parola si se incarca si imi da roadblocks ce e? https://ssl.facebook.com/roadblock/ asta imi da, cum se rezolva? Multumesc Anticipat...? (mai mult)
Stit cumva vreun doctor veterinar foarte bun prin craiova? Am schimbat 5 medici dar nici unul nu a reusit sa il faca pe Bubu (cainele meu) sa nu ii mai lacrimeze ochiul drept.
Cine a fost in Statele Unite ale Americii? Cati ani aveti? V-a placut? V-ati muta acolo?
Ce meserie e si credeti ca va fi si pe viitor cea mai banoasa?
Cum imi pun melodii sau un film pe stick? E de 4 gb Adata.
Care imi poate da un site de imbracaminte rap/hip-hop! Dau funda pentru cel mai de incredere site!
Mi-a facut cineva un server si nu sunt admin pe el.Cum pot sa fiu admin pe serverul meu?:| Fundita
Good... I want to know how and when to wash a parrot perush?
Stie cineva cam cum pot sa scap de cativa centrimetri in inaltime daca s-ar putea asa ceva. Dau fundita. Promit.
Sall cum imi fac si eu un siter cum vreau eu?
Cine imi poate povesti tot ce s-a intamplat pana acum in serialul Zaara? De la primul episod pana la cel mai recent ( parca sunt 11 pana acum). Am inceput sa-l urmaresc de ieri, dar nu prea inteleg continutul....? (mai mult)
Spuneti-mi si mie cel mai tare program de modificat poze :X... sau un site. dar sa fie bun.plss dau funda;) :X
Cum imi schimb numele pe youtube
Mi-a facut cineva un server.si nu am admin pe el si ar trebui sa fiu owner.si nu`mi merge adminul.Ma puteti ajuta? a, si dupa sa imi spuneti si cum se da admin.
Cand erAm mica tata imi facea undita dintr-un bat carlig pluta si ma punea pe mine sa-mi prind musculitele si cosasi ( ce vremuri.) imi ziceticum se fac acele undite
Salut :)... vreau sa imi spuneti cum sa imi activez optiunea 500 min + 500 Sms nat + 50 min int ...in orange cu 5 euro va rog
Care sint banii bulgari?
numele meu pe ucoz.com este emilianxx. cum pot sa mi-l schimb? nu last name sau first name.numele...vreau sa gasesc! va rog!
Buna vreau sa-mi fac si eu un video-clip si sa-l pun pe youtube cu muzica aqua barbi girl impreuna cu sora mea geamana. ma puteti ajuta cu un program nu stiu care dar exista unul eu vreau sa filmez in mai...? (mai mult)
De ce nu se primesc cutiile de bere la fier vechi?
Catelasi mei sunt pichinezi si sunt cam scunzi; )):x au o luna si 1 saptamana.Cand merg la ei sa le dau de mancare mereu vin la mine si se pun langa picioarele mele si vin si imi ling picioarele;...? (mai mult)
Ce vi se pare cel mai interesant pe site TPU? 1. faptul ca poti sa pui intrebari? 2. faptul ca poti raspunde la intrebarii interesante si poti afla si tuh multe informatii? 3. faptul ca ti se ofera multe...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Roma Antica
Haide sa vedem cat de multe stii despre Cetatea Eterna si eroii (pozitivi sau negativi) ai acesteia