Ce ziceti e bun sistemu asta:Amd Athlon 64 X2 Dual Core Proccesor 4200+, 2gb ram, ATI Radeon 4650HD
Cumnata mea naste peste doua saptamani. Nu am inteles care este treaba cu datul baniilor... Trebuie sa pun bani undeva cand vad prima data copilul? Cam cat ar trebui sa dau? Si chiar trebuie neaparat sa? (mai mult)
Cum pot sa imi dezactivez casuta la telefon pe Vodafone?
Cine imi face si mie un cont lady popular? detalii despre el la id:ir_inna99 nu stiu sa trimit mesaje pe TPU asa ca nu faceti asta.
Cine imi da si mie un con de metin 2 ro peste lev 20 si merge primeste o fundita
Unde pot vedea exaltatii/stoked de pe disney channel? Dar nu de pe "Pe teava" care are 21:59 minute(se gaseste cam peste tot acelasi film care nu merge ca arata imagini si e alta voce si nu inteleg nimic.)Si...? (mai mult)
Se poate juca lady popular si in romana? Am si alte 2 intrebari: 1.Cum pot sa joc online acest joc(am gasit pe ladypopular.com, dar nu prea vreau acolo, dar in fine pot juc aoriunde in afara de hi5, dar...? (mai mult)
Am uter fibramatos de 108/50/73. Ce trebuie sa fac?
Cum sa fac, sau o parola ceva ca sa am mai multi "coins" in joaca pet society(pe facebook)?
Am si eu o itnrebare pentru cei care jaoca IMVU!:D INTREBAREA:Care este treaba cu COUPO CODE sau cum s-o numi?:DCum se foloseste? Unde trebuie sa il pun? Ce castig? Dau fundita! Multumesc tuturor...? (mai mult)
Cum pot folosi camera web de la un telefon alcatel ot 708 pe pc? Ce am incercat : 1Cu softul lui sa vad daca dispune de optiunea asta = n-are 2Sa conectez telefonul : ca webcam ...? (mai mult)
Stiti cumva codurile de pe digi tv nagra vision 2 iulie?
Salut tuturor! Va rog sa ma lamuriti si pe mine de ce pe net cand dau la testare viteza net imi arata 2 mb dl si 512 kb up iar eu cand descarc un joc sau ceva imi descarca cu maxim 250 kbps. Chiar vreau...? (mai mult)
Cine stie cum se pot vedea cele mai vizualizate profile de hi5?
La counter strike pa ce apasa ca sa dai parasuta? fundita
Daca am abonamentul la voadfone pe 2 ani pot prelugi abonametul dupa un an pentru am`i lua alt telefon pe puncte?
Am aproape 17 ani, si ma gandeam sa nu stau toata ziua acasa si sa lenevesc, sa ma duc sa ma angajez undeva, mai ales ca fac si ceva bani. M-am dus la Vodafone, si am intrebat daca nu cumva angajeaza...? (mai mult)
Cine imi spune cum sa fac mai multe monede pe joaca:pet society, ofer funda
Ofer funda, buna, sunt din Moldova, si mi-am luat nr la orange... pot sa-mi pun internet la mob cu 50 lei -pe luna? adica cind eram la moldcell puteam asa ceva, pot si la orange?
Deci, eu acum am instalat pe calculator Ubuntu, vreau sa imi bag si windows in acelasi timp, cand aprind calculatorul sa imi apara care sa aleg dintre cele doua... aveti un tutorial cum pot face asa? (mai mult)
Imi puteti da o cheie de activare pentru windows xp? cand deschid calculatorul imi cere cheie si nu pot restarta windowsul.Va rog o cheie de activare cat mai repede.Mersi anticipat
Plec in tabara la statiunea Oglinzi si sunt ingrijorat ca sunt inundatii asa ca puteti sa-mi spuneti vremea acolo:D va rog.SI vremea din imprejurimi imi spuneti pana pe data de 4 07 2010. va rog!
Pentru cei care stau in Cluj: Daca imi fac abonament pe 24B si 3 pot sa merg cu 25 de la Iulius pana in Cipariu?
Vreau sa imi fac un id nou de messenger si nu prea am idei, m-ati putea ajuta cu o sugestie ceva?! Numele meu este Claudiu! Multumesc!
Cine a avut net pe telefon(prin wap unlimited) si l-a folosit si la pc sau pur si simplu cine stie (restul abtineti-va) happy Poti accesa orice pagina web de pe pc(legata de intrebarea precedenta)? Intrebare...? (mai mult)
Vreau si eu un link in care poti transforma foot in m etc.
Buna ziua all.Am si eu o intrebare imi poate spune cineva unde pot gasi un server de radio free? Am incercat cu shoutcast ul dar nu imi mere nu se conecteaza cu ip ul. Daca e cineva care ma poate ajuta...? (mai mult)
Care este problema? http://img231.imageshack.us/i/errorkv.jpg/ ce trebuie sa fac?
De ce puneti expresia "Dau fundita! " la inceputul sau sfarsitul intrebari postate? Credeti ca in felu asta primiti mai multe raspunsuri?
De ce unã lume pur si simplu cerseste funda? Nici acum nu am inteles asta!
De unde as putea sa imi iau un iphone 3g 8gb pana in 250$?
Cine a avut net pe telefon(prin wap unlimited) si l-a folosit si la pc sau pur si simplu cine stie (restul abtineti-va) :) Poti accesa orice pagina web de pe pc(legata de intrebarea precedenta)? Intrebare...? (mai mult)
As dori sa aflu cum cresc firele de par dupa epilatul cu benzi? Multumesc
Unde pot afla sau cine imi zice daca pe drumul national ce leaga Caransebes de Orsova se mai poate circula din cauza inundatiilor produse in ultimul timp?
Unde se practica box in Pitesti si daca stiti cam cat costa?
Am si eu o nelamurire si nu ma prea descurc.am o poza facuta cand am fost la munte si vreau sa o scot la imprimanta si vreau intai sa scot toata pagina albastra dar nu imi iese nu stiu cum sa fac si dupa...? (mai mult)
V-a rog supnetimi niste jocuri faine online cu animale dau
Buna TPU.ro am 3 probleme 1. vreau un comentariu in limba romana la pes 06 dar sa fie pana in 10 mega 2.tot comentariu in romana la fifa 07 tot panan 10 mega 3. vreau pentru pes 6 echipe romanesti fundita...? (mai mult)
E adevarat ca in regulamentul mall-uri-lor e specificat faptul ca minorii neinsotiti de adulti nu au voie in incinta mall-ului?:D
Ceva comedii noi? funda!
Buna:) De curand o prietena(nu dau nume sa nu o fac de ras) si. a schimbat parola, iar apoi a uitat. o. Acum nu si. o poate recupera deoarece nu mai stie ce a raspuns la intrebarile alea, si nu a pus...? (mai mult)
De unde pot cumpara sare amara (epsomit /sulfat de magneziu) din bucuresti, ca nu gasesc :((
Cum fac sa scriu litere din astea Ă ă Â â Î î Ș ș Ț ț? Fara copy&paste.
Imi tot apare la status in messenger "Profile update has updated basic information." Cum pot sa sterg aia sau ce sa-i fac ca sa nu mai apara? Multumesc!
Se intampla sa pun cate o intrebare pe acest site si multi ma intreaba cati ani am sau ceva despre mine un id... iar eu nu stiu cum sa le raspund la acele intrebari cum sa le vorbesc pe privat? multumesc? (mai mult)
Daca sunt student la o alta facultate la buget, inghet anul urmator si intru la o alta facultate, tot la buget, trebuie sa platesc vreo taxa?
Unde trebuie sa ma masor ca sa aflu ce talie am? ca unii spun un fel, altii altfel.
Da, m-ar interesa sa stiu ce cluburi romanesti sunt in londra, dar nu cluburi din astea varza, sper sa aud ceva interesant, mersi
La jocul Talisman vreau sa fac rost de Red Tassel Sword stie cineva unde gasesc acest talisman? Dau fundita
Voi ati castigat iphone de pe net?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istoria religiilor
Tu cat de multe stii despre marile religii ale lumii? Afla chiar acum!