Ce windows imi propuneti da sa mearga toate jocurile?
Stie cineva cum pot face sa mearga jocurile de play station 2 pe play station 2 daca play station 2 al meu nu e modat?
Anul acesta termin clasa a9a cu media 9.00 si as vrea sa ma transfer intr-un liceu care are media in jur de 9. ce liceu imi recomandati?(in bucuresti)
Buna:*! Imi puteti da cateva site-uri cu muzica download?
Care stie vreo smecherie sa primesc fundita?
Mi-am blocat telefonul. N-am codul puk. Cum il aflu?
Suedia a aderat la Uniunea Europeana? A trecut deja la Euro? Dau fundita:X
Dati-mi un site despre EGIPT ca anul acesta in august ma mut acolo si vreau sa stiu mai mult si daca e un site cu limba aceasta arabica daca se gaseste pe net. fundita va rog multttt
Voi credeti in fantome?
Unde gasesc c&c reneade va rog mult
Am de facut o compunere in franceza despre "Nimic". Stiu ca pare amuzant, dar chiar am de facut o astfel de compunere si nu stiu ce ar trebui sa scriu in ea. As vrea sa fie ceva mai deosebit, cu care...? (mai mult)
Buna:) care sunt telefoanele cu tuch screen mai ieftine dar cat se poate d bune(sa pot pune si card d memorie)
Am o problema cu internet explorer si asi dori sa ma ajutati.Atunci cand vreau sa intru pe un site imi apare ceva de genul content advisor si imi cere o parola ca sa pot intra pe site-ul necesar si ori...? (mai mult)
La cat trebuie sa sun sa vad cate minute mai am si cate sms? Sunt in reteaua orange!
Cum se instaleaza modurile in farming simulator 2009
Cine imi poate spune cum poti sa cistigi ceva pe lockerz.com? as dori ceva informatii sau niste linkuri ca sa citesc.mersi anticipat
I don`t no romanian and i speack english.Can you help me to learn english?
Care e cuvantul fara de care n-ati putea trai, cuvantul care, din punctul vostru de vedere, pune in miscare lucruri, relatii; cuvantul care, atunci cand il rostesti suspinat, apasat sau tragic, ...? (mai mult)
De unde ma pot informa despre ceva cu insecte ca imi trebuie un referat.Sunt pe cls 3
Salut, imi spuneti si mie denumirea blogului in care cineva poza locurie in care oamenii citeau de ex:pe plaja, in tren...
Credeti ca un proiect de autostop pe Internet (www.cumasina.net) functioneaza? Daca da, de ce, daca nu, de ce?
Va rog sa imi dati si mie niste modele de machiaje care se potrivesc si pentru ochii mei, ochii mei sunt verde-albastrui.Am fost plina de idei, dar nu mai am idei noi.Asa ca va rog pe voi sa-mi...? (mai mult)
Salut de curand mi-am cumparat un 5800 xpress music si l-am resoftat pentru o problema! Dupa ce l-am resoftat, telefonul merge doar 2 min si apoi se stinge si se aprinde singur! Ce as putea sa fac va rog!...? (mai mult)
As vrea si eu niste curiozitati despre europa, s-au superlative.Sau niste site-uri de unde as putea citii?
As vrea sa stiu cum se numeste programul ara care tot spune cand intra cineva pe mess "o intrat unu" cand iasa cineva "o iesit unu" si cand te cauta cineva "te cauta cineva" pls:)))
Cum pot folosi site-ul www.lockerz.com?
Cum vad istoricul activitatii pe un calculator?
Cum trebuie sa respiram atunci cind alergam, pentru a putea alerga mai mult.
Ca sa fiu inregistrat, si logat costa ceva?
Vreau sa imi activez oferta de la orange cu 60 sms nationale cu 2 euro sau cam asa ceva. dar nu stiu cum. :-s help me! :d la 411 imi da doar informatii despre oferta dar nu si cum as putea sa o activez....? (mai mult)
am si eu o nelamurire! pe data de 24 mai nu se lucreza nicaeri? sau doar elevii nu vor participa la ore? intreb deorece vreau sa stiu daca cei de la idu club constanta vor functiona! pentru...? (mai mult)
Pot ramane insarcinata in perioada a 17-18 si 19 a zi de dupa menstruatie? va multumesc!
Cum pot vizualiza ultimele site-uri accesate de pe acest calculator?
Este undeva in Romania, intr-un oras undeva, un parc, unul mare/mediu, un parc unde se poate plimba cu rolele, de unde sa se vada un pod, sau chiar sa fie deasupra lui mai la margine? Un pod destul...? (mai mult)
Ce bere iti place mai mult? Dintre cele pe care le-ai baut nu din reclame :P
as vrea si eu sa ma ajute cineva cu site-ul acesta http://plusic.ro/pisicutza_sweety. va rog...am o problema nu stiu ce trebuie sa fac ca sa pot instala acel program:*multumesc!
Fundoi gras! Cine imi poate da va rog un site pe care as putea vedea adrese(domiciliu si numere de telefon) de pe Romtelecom si RDS? Rapid!:))
De unde pot downloada fifa 2010 full fara virusi?
Tu ce faci pe 24 mai?
Cu ce as putea sterge ecranul laptopului? Cu acele servetele umede pentru ochelari e ok?
Ca sa dai examenul pentru permis de conducere ai nevoie de o programare. Aceasta are termin de expirare? Pentru ca am dat o data si am picat iar a doua oara mi-am facut doar programarea si nu am putut sa...? (mai mult)
Ce programe stiti pentru eliminat niste secvente video dintr-o filmare? Dati daca se poate doar exemple pentru cele mai des intalnite formate de inregistrare la camerele video. Thx :) Funda;)
Cine imi spune si mie cum fac la miscrosoft office power point sa fac o imagine alb negru si cand vizualizez sa se coloreze? ASTEPT RASPUNS-DAU FUNDITA-PT A VB CU MINE ID MEU ESTE ghinea_ana10 astept repede...? (mai mult)
Spuneri va rog cum sa skap de alergie?
Spuneti ceva comedii interesante sa prives?
Cine mai site siteuri unde "se intalnesc blogerii" cu e acesta http://toateblogurile.ro/
am si eu o mica problema, am avut o intrerupere de sarcina si am luat novynette, a trecut pauza de 7 zile, mensta nu a venit si am luat pastiluta din cea de a doua folie, si as dori sa stiu,...? (mai mult)
Sall.Imi place o melodie dar nu stiu cum se numeste. Ea este in legatura cu armata; este cantata de o femeie si melodia este veche de 15 ani cred. dati-mi exemple de melodii macar una dintre ele sa fie....? (mai mult)
Cine imi spune si mie cand este finala eurovision? mersi mult.
Salutare, stie cineva de un de pot colecta si eu lucruri free din afara? Posibil voi aveti experienta! Multumesc
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
pityyy16cm întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Entourage
Te consideri un adevarat fan al serialului Entourage? Hai sa vedem cat de multe stii!