Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 2 Ianuarie 2026 sunt:
Stie cineva a aparut robin hood 2010. daca da de unde pot sa-l iau
Ce inseamna daca ma uit la ceas la fara un minut?
Va rog mult cine stie si imi poate spune, unde se pot face cursuri de informatica si calculatoare in Judetul Constanta, pentru Instalare si optimizare Windows XP, Vista, 7 si pentru asamblare si upgrading...? (mai mult)
Ce sampon si gel de dus folositi? Este de calitate si are efecte? Puteti sa-mi spuneti si ingredientele sale?
Nikon d5000 sau nikon d3000?
Imi puteti spune si mie niste nume de melodii din india?
Este adevarat ca melodia Family Portrait. o caracterizeaza in mod special pe Pink?
La www.clopotel.ro unde scrie, , clopozauri"? Am ramas fara clopotei si vreau sa imi doneze cineva. O fata mi-a zis ca trebuie sa intru la clopozauri, dar nu stiu unde este, si, va rog! :o3:o3:o3 Si...? (mai mult)
Imi poate spune cineva de ce nu imi mai apare pe youttube URL-ul melodiei?
Buna asi dorii sa imi spuneti ce facultate trebuie sa urmez pentru a devenii inspector opc, de mediu, sau protectia muncii.
Motivele pentru care o femeie decide sa insele 1. Nevoile sale emotionale nu mai sunt satisfacute. Unul dintre motivele care determina o femeie sa se arunce in bratele altui barbat este acela ca nevoile...? (mai mult)
daca stie cineva cu ce pot ajunge(transport in comun) din centru Piata Unirii la Gradina Zoologica? sau din alta zona nu neaparat Unirii...mersi anticipat!
Dragii mei comentati.[ ROmania ofera R, MOLDOVA un imprumut nerambursabil de 12 mil de euro DE ce si de unde dau acesti bani din ce a luat ROM imprumut de la FMI? sau de unde? noi suntem bogati sa dam...? (mai mult)
Cine stie cum pot sa pun o intrebare si sa fiu anonim?
Mi-au dat de la tribunal un certificat de grefa. " Se certifica prin prezentul de Grefa Judecatoriei Targoviste, ca pe rolul acestei instante se afla inregistrat dosarul cu nr... avand ca obiect plangere? (mai mult)
Ce programe de editat filmulete stiti? sa pot decupa, lipi, cu ceva efecte( de ex sa vad in ceata. cum se vede cand esti ametit.etc):D imi trebuie si mie unul urgent. multumesc anticipat
Iti mai trebuie pasaport pentru a parasi tara?
Cine stie fabrica de ceramica din Turda mai fuctioneaza?
Hello! trebuie sa prezint un mijloc de transport in fata clasei.cine imi poate da niste informatii despre avion, masini etc.mersi anticipat.ast cat mai multe raspunsuri. cel mai bun fundita :X
Cum pot depista daca cineva are webu activat si este pe invizible?
Cine ma poate ajuta nu gasesc driver pentru cablu de date samsung c450
Ce inseamna "mob"?
Cum se numeste melodia aia de la telenovela Cealalta fata a Analiei? Multumesc
Salut, am o mare problema, acu 2 zile am baut 6 litri de vin 1litru coniac si niste vodca, problema este ca de vreo 2 zile nu m-am "trezit din betie" am incercat sa ma duc pana la magazin si am cazut...? (mai mult)
A incercat cineva crema normaderm de la vichy? Este destul de scumpa si as vrea niste pareri inainte sa mi-o cumpar. Ms anticipat.
Poti sa apelezi de pe telefon pe i-phone? fundita
De ceva zile tot vad o reclama de la Stella Artois, acea reclama in care se canta intr-un cor, iar unu aduce in graba berea pentru dirijor si se pune in cor incepand sa cante fals. Stie cineva cum se...? (mai mult)
Cum sterg programul Picasa de tot din comp?
Am nevoe de o poezie la L. FRANCEZA eu nu pot sa compun si pe google nu-i ajutati-ma daca puteti va rog
La ce ne ajuta informatica?
Am o mare nedumerire! Cu ce as putea sa ma imbrac la banchet(facem in Bulgaria la Nisipurile de aur)-nu as vrea costum elegant, vreau ceva mai simplu, casual -si tinand cont ca nu sunt nici chiar slab(nu...? (mai mult)
Cum pot sterge o poza din hi5? va rog sa-mi spuna ceva, ca nu stiu :(
Cum pot sterge o poza din hi5? please! help my!:(
Cum pot sa intru la privat pe acest site cu cineva?
: "ce imi trebuie pentru a putea sa-mi fac, pe hi5, avatarul acel stars am nevoie cumva de monedele hi5?" contactati-ma plzzzzzzzzz
Cine stie de unde pot cumpara acuarele in ulei din galati... un pret mai mic :D
Am si eu o intrebare voi ce credeti de povestea cu extraterestrii din click?
Buna:-*! Ce mai faceti voi?
Pentru o constatare elocventa ce ajuta la intocmirea unei lucrari de licenta, spuneti-mi si mie va rog, daca ati intalnit cenzura pe acest site, sub ce forma ati intalnit-o si daca ati intampinat...? (mai mult)
Chiar nu stie nimeni ce teste se dau de cls a 4 a si mai exact cand si daca imi puteti da si niste modele de teza se schimba de la an la an ce suciti sunt!
Am cablu de date pentru telefonul samsung c 450 dar nu am driver cine imi poate spune de unde sa i-au driver de pe net?
Am un cablu de date pentru telefonul samsung c 450dar nu am driver cine imi poate spune de unde sa iau ca nu gasesc am cautat pe net.
Spuneti-mi si mie de ce pana acum puteam sa ma uit la tv online pe www.cool-digitv.net si inclusiv pe alte siteuri sau programe iar de la un timp nu imi mai merge.adica la unele se incarca dar nu se vede...? (mai mult)
Cum a fost vremea de Paste?:D
La scoala la ora de cultura civica profa nea cerut sa cautam doua ziare in care se discuta acelasi subiect dar din perspective diferite.Am tot cautat dar nu am gasit nimic mai ales ca in familia mea...? (mai mult)
Mai.pe cat se deschide strandu`? nu pe 15 iunie/:)?
Care este parerea voastra:de ce in padurile ecuatoriale cantitatea de umezeala este in permanenta foarte mare, dar in deserturi cad mai putine precipitatii?
Stiiti un joc cu masini cu reguli de circulatie?
Vreau sa socializez cu persoane si din alte tari, care au alta nationalitate. Unde as putea sa-i gasesc? Pe ce site-uri, jocuri, chat-uri?
Deja am 4 luni si 2 saptamani de sarcina pana acum nu am avut nici o stare de greata sau ameteli sau in orice caz simptome normale ale sarcinii... de vreo 3 zile ma simt foarte rau si am avut si o mica? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
pityyy16cm întreabă:
Alexandra123s întreabă:
9PM întreabă:
T0T întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recunoasteti personalitatea
Le-ai auzit numele de nenumarate ori. Sunt cei mai celebri oameni din istorie. Poti insa sa le recunosti chipul?