Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 2 Ianuarie 2026 sunt:
Sal all imi zice si mie cineva cateva siteuri sa descarc muzica, jocuri, aplicatii pentru telefon va multumesc
Cump pot afla care dintre raspunsurile mele au fost considerate folositoare, stupide, inteligente etc?
As avea o rugaminte la dumneavoastra. Eu unul nu am nicio tangentza cu istoria, nu-mi place de nicio culoare, DAR voi fi nevoit sa invat fiindca am bac anul asta din isto. Intrebarea mea...? (mai mult)
Va rog ma puteti AJUTA?>>|?| E URGENTT! Am la romana un text " Dragos-Voda" si profu ne-a pus sa cautam alte jerfe populare shiti ca sa intemeiat Moldova dupa ce a murit catelusa lui Dragos....? (mai mult)
Imi puteti spune cite ceva despre cercetarile actuale din Antarctida?
Care este cel mai bun (bun) antivirus din toate punctele de vedere - m-am corectat ca bun ca nu este cel mai bun... deci recomandari ma intereseaza
Buna!`Vreau sa ma ajutati si pe mine in legatura cu programe ce contin semne diaclitice ( ţ, ă, â, ş, etc. ). Vreau sa le am si eu in calculator, cand vorbesc pe mess, cand intru pe TPU, cand...? (mai mult)
O problema serioasa:Mi se blocheaza calculatorul(freeze)pentru 2 min de ceva vreme si se aud zgomote dinauntrul unitatii ce poate fi?
cine a vizionat aseara emisiunea {ROMANIA te iubesc] de pe PROTV?/? ce parere aveti despre ce se intimpla in sate si cit de putin pregatiti sunt oamenii si. bautura? nu mai spun de neinformate sunt femeile...? (mai mult)
Cum pot da efect de lumina unei picturi? ca si cum ar bate razele soarelui? precizez, folosesc creioane colorate.
Ma puteti ajuta caut driver pentru cablu de date pentru samsung c 450 si nu gasesc
Ma ajuta cineva cu un nume al unei librarii din america? urgentttttt adica.in maxxim 20 min ...va rog mult de tot
Am si eu o intrebare :)) deci eu nu sunt pe abonament sunt pe cartela... credit ma rog... la cosmote stiti si eu am pe telefon net, youtube multe programe din astea stiti si nu merg cum fac sa-mi bag? (mai mult)
Cum se trimit funditele?
Cum salvez o prezentare facuta cu programul slide effect in format avi? cand dau save as, imi apare doar format 'sef'. si am nevoie de un avi...
Care este cel mai lung cuvant din lume ?
Cum salvez o prezentare facuta cu programul slide effect in format avi?
Care crezi ca a fost cel mai crud om din lume? Adolf Hitler Vlad Tepes Pol Pot Che Guevara
Cine doreste invitatie pe lockerz sa imi dea mailul. Nu ii cer nimic.
Vreau sa fac ceva bani daca stiti ceva pe net as fii recunoscatoare in afara de jocuri de cazinouri si porcarii. Sau daca imi fac un blog pe care altii pun reclame rog cine ma poate informa Rog seriozitate ...? (mai mult)
Mai stiti alte tipuri de browsere pentru net cum ar fi opera, mozzila, exploreru`?
Stiti cumva care este id-ul si numarul de telefon al lui Sterling Knight? spuneti-mi daca stiti
Eu nu stiu cum trebuie sa salvezi poza facutza pe Photo Instrument.Cine imi zice cum trebuie sa salvezi poza?:-*
intrebarea mea este:daca folosesc un boiler electric si nu am inpamantare la priza, daca cumva se intampla sa curenteze ceva din cauza ca nu am inpamantare curenteaza doar exteriorul boilerului...? (mai mult)
Imi poate spune si mie cineva, daca imi poate cineva accesa camera web de pe laptop fara acordul meu sau fara ca eu sa stiu, pentru a ma spiona? Si daca da, cum si in ce conditii? Am un laptop...? (mai mult)
Am un alcatel ot 708 nou, dar pot trimitr sms-uri de pe el. poate cineva sa ma ajute?
Cate luni trebuie sa ai pe cartea de munca pentru a beneficia de somaj?
Stie cineva idei de jocuri pentru nunta crestina? as avea nevoie va rog...
Care e diferenta intre tuchscreen si multitouchscreen?
Ce foste tari comuniste au facut revolutie intre anii 1985 si 1990? Numai cei care stiu va rog!
Eu ma voi muta in vara in Norvegia si nu stiu nimica despre limba, am 12 ani si trebuie sa ma descurc la scoala, spuneti-mi daca stiti cum este scoala, daca vara oamenii se duc la mare, daca...? (mai mult)
Sunt in cautare de melodii (toate imi plac in afara de mel populare). Care sun melodiile voastre preferate?
As vrea sa stiu si eu cum se numeste si unde gasesc cateva fillme de pe disney channel de dowloadat?
Daca mi-am sters profilul pe MINIMI pot sa mi-l activez din nou :-? Multumesc:).
Buna tuturor v-a aduce-ti aminte era pe tv 1 o emisiune care se numea iarta-ma cu raluca moianu cand incepea emisiunea era o melodie de generic stiti cum se numeste? o caut de mult cine stie dau fundita...? (mai mult)
As vrea sa stiu unde gasesc filmul de pe disney channel dadaca?
Cam ce subiecte credeti voi ca or sa cada la examenul de la Limba si Literatura Romana pentru cls a8-a (pe care eu il dau in 4 mai... daca are vreo importanta).:D Ms.
Care sunteti din salonta?:D
La ce se spune picioci?
As dori sa stiu care este diferenta intre vagon de dormit sau cuseta.Multumesc.
Miley cyrus are un prieten?
Buna de pe ce site as putea descarca si eu filmul Avatar gratis, eu l-am vazut dar i-am promis unui prieten ca am sa il descarc pentru el.help
Am si eu o intrebare legata de hi5. Exista programe de flood pentru hi5? Mi se pare dubios faptul ca mi-am facut un cont, iar dupa ce m-am certat cu niste baieti pe care ii stiu ca mai fac chestii de genul...? (mai mult)
Imi zice si mie cineva niste programe de modificat poza?
Imi da si mie cineva niste idei de comentarii pentru poze? Dar sa fie mai multe, pentru ca nu mai stiu ce sa comentez la unele poze.
Ar exista o explicatie pentru asta: deci aseara aminchis calculatorul si m-am pus in pat.Am adormit si mai spre dimineata pe la 5, 6 boxa stanga a inceput sa faca un zgomot urat, asa ca m-am trezit si...? (mai mult)
Eu primesc mesaje pe YM.Si imi zic totii sa trimit mai departe. Dar la mine daca trag cu mousul pana jos nu merge ca sa dau paste.Adica bookmark.Cum sa fac sa trimt la toata lista deodata mesajul?...? (mai mult)
Sallut.As vrea si eu niste melodii.Imi plac acelea care refrenul este cantat de un copil. Ex:Nane ca o stea, Spike-visam.
De unde pot gasi dizain pentru un sait iaca de estea http://www.freecsstemplates.org/css-templates/?
Spuneti-mi si mie ceva site-uri de unde pot downloada muzica 2010?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
pityyy16cm întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Violetta
Este cel mai urmarit serial de pe Disney Channel! Ce stii despre Violetta?