Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 3 Ianuarie 2026 sunt:
Cine vrea sa ma ajute putin? am nevoe de un text unde personajul principal sa fie un catelus
Tocmai m-am mutat in cartierul Bucurestii Noi, strada Petru si Pavel ( se invecineaza cu Soseaua Chitilei si Bulevardul 16 Septembrie). Imi poate recomanda cineva un furnizor de internet bun in zona?...? (mai mult)
Sa ma ajute cineva sunt pe laptop calculatorul a inebunit am un virus care imi face sa se activeze tot din pc am avut noroc ca nu a activat programul sa stearga windows-ul sa ma ajute cineva plz :D b-)...? (mai mult)
Cat de des ai ocazia sa cumperi direct de la producator?
Din aeroportul Baneasa este vreun maxitaxi, autobuz, pana in Bucuresti? cat costa, la ce ore sunt acolo? unde te lasa in Bucuresti? Multumesc!
Cat de mult ne putem increde in Wikipedia?
Pot face portatea de pe o cartele pre-pay tot pe o cartela pre-pay? Mai exact dupa Orange pe Cosmote pentru ca la TV am vazut ca spun ca se poate decat portarea de la pre-pay la abonament.
ce pot face cand ma plictisesc?:(in afara sa citesc carti...sau sa fac curat!
Am un Nokia N95 8GB si nu stiu cum as putea scapa de primul meniu... ceva idei? multumesc anticipat...
Cum sta treaba cu sectiunea intrebari favorite.cum ai intrebari favorite?
Cum se spune corect GOOGLE sau GOGLE.Va multumesc!
am aproape 16 ani si vara aceasta as vrea sa ma angajez, domeniul nu conteaza.Asi vrea un job in Bucuresti. Daca stiti vreo firma sau ceva/cineva care ma poate ajuta va rog sa ma anuntati.Va multumesc!...? (mai mult)
asi dori ca pe perioada verii sa ma angajez in orice domeniu.De preferinta as vrea un job in Bucuresti.Am aproape 16 ani si va rog daca stiti vreo firma sau ceva care ma pate ajuta.Multumesc!
Cand luam vacanta de vara 2010? Cate saptamani mai sunt?
Cum as putea sa scap dee nervi cat mai usor si mai repede?
Cum se numeste melodia care o da cu reportaju despre moartea presedintelui polonez pe kanal d
Ce servere de triburi stiti care sa mearga? Vad ca nici unul nu merge.
Cand se foloseste "just" si cand se foloseste"only"? :)
ma numesc simona si as dori sa-mi da-ti niste sfturi inlegatura cu progrmul nero dar nu pot sal instalez. Ce ma sfatuiesti sa fac? Astept un raspuns, Multumesc.
As vrea sa fiu model. Am un corp si o fata frumoasa am 46 kg 83-62-88 14 ani dar problema mea e ca sunt mult prea scunda pentru a deveni model am 1.64 si am o prietena care mi. a zis ca ea de la varsta...? (mai mult)
Stiu ca suna c-am tampita intrebarea dar daca ati putea sa-mir aspundeti va rog:)), deci plac o fata si ia e indiferenta de mine, si am cunoscut-o cand m-au chemat baietii prin oras.Imi puteti zice si...? (mai mult)
Imi da si mie cineva site-ul acesta Samsung Pc Suite? Multumesc anticipat. Dau fundita;)
Perușul meu dă toate semințele pe jos. Nu știu ce să îi fac. Face prea multă risipă și în fiecare zi trebuie să stau să adun semințele care s-au amestecat cu tot ce e în tăviță. Problema...? (mai mult)
Unde pot gasi seria dela jocul click-mania.Am cauta pe www.click.ro/editia de azi, dar f. rezultat.
vreau si eu sa am o porecla... da' nu genu: papusica; frumusica :( ceva mai true
Cum se numeste prince of persia 4.Numele lui(de ex. prince of persia the forgotten sands)?
Maica Domnului a mai avut copii? penticostali. adventisti zic ca da, ortodoxi zic ca nu, Domnul Isus a mai avut frati? eu nu stiu ce sa mai cred
Mi-am cumparat telefon Touch screen samsung s5230. Si nu stiu ce are pentru ca incerc sa bag sticul in mufa la calculator nu imi apare nimica.Si as vrea sa va intreb ca din ce cauza sau ce sa fac...? (mai mult)
Ajutati-ma si pe mine va rog am o problema, am left 4 dead si cerintele corespund dar nu stiu care este probleca deoarece imi merge sacadat. Multumesc anticipat!
Pentru cei care sunt la spiru si au cont pe site...cine imi spune cum pot afla cate restante am si la ce materii?
Maine marti 13 are vreo legatura cu vineri 13?
Exista vreo baza de date/arhiva cu toate emisiunile de la Daruiesti si castigi? Vreau sa caut o emisiune in care a donat o anumita persoana, dar nu mai stiu in ce an a fost.
A aparut play neighbours from hell 3 de unde il pot downloada?
Pot plecadin tara fara tutore? numa cu acordu parintilor? am 16 ani
Cum pot sa-mi scriu numele astfel incat cand scrie cineva "deagle" in casuta de cautat useri, niste semne ca nota muzicala? nu vreau sa pun alt nume in fata. Ma tot cauta cineva si se uita la raspunsurile...? (mai mult)
Pot trimite pe conQUIZtador unui jucator galbenii mei sau pot primii de la altcineva? Daca da, cum? multumesc!
Cine ma poate ajuta putintel si pe mine?:D Nu imi merge statusul la un id de messenger, si specific ca la unul deoarece pe alte id-uri statusul merge, si nu e vorba de calculatorul meu, am mai intrat...? (mai mult)
Cate ore poti sta la soare sa te bronzezi fara sa-ti faci rau? Si care este intervalul de ore pentru bronzat?
Vreau id al unor vedete din star wars, mumia, 101 almatieni sau unei vedete disnei dar nu hana sau maily
Poti sa stergi o intrebare de a ta pe TPU dupa ce ai ales raspunsul castigator?
Hei, salut. Am si eu o intrebare. Am observat ca pe hi5 nu mai merge scrisul mic ( ). Stiti vreo alta solutie?
Va spun adio prieteni, cred ca dupa aceasta postare nu voi mai apare pe site. Deci am vazut pe TPU o intrebare, care cerea rezolvarea unei teme, i-am raspuns dar i-am raportat Ralucai, intrebarea era...? (mai mult)
Ce sanpon de par imi recomandati? Eu folosesc Sunsilk, sincer, nu e bun deloc
HEY:* buna Imi spuneti si mie ceva reviste cu postere in Care sunt si cu JUSTIN BIEBER :-x Desigur in afara de BRAVO, BRAVOGIRL, Popcorn Cool Girl Poster sau care aveti postere cu Justin bieber si...? (mai mult)
Va rog frumos datim si mie un activation code pentru autoCad 2006. datim direct codu va rog frumos. poate stiti voi unu bun ca eu nu am gasit... mersi frumos. fundita
Ce fel de site-uri de facut banii sint?
Vreau si eu sa imi pun o melodie pe pagina de proflil hi5 si nu pot. ce sa fac si eu in cazul asta?:D
Pe regielive limita minima de puncte cumparate este de 10? Nu pot cumpara un singur punct?
Cum credeti, exista sirene?
daca este cineva aici din Botosani, poate sa imi spuna si mie cum se numeste blocul nou construit langa Pietonalul Unirii?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
tonyc7 întreabă:
Alexia2121 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Taylor Swift
Esti unul dintre Swifties? Cat de multe stii despre cantareata ta preferata?