| SideBySide11111 a întrebat:

A auzit cineva de biroul postal AK post?
De pe soseaua Iancului nr 53. Am o ruda ce trebuie sa ridice ceva de acolo. Eu nu am auzit de acest birou postal in viata mea, ma gandesc sa nu fie vreo inselatorie. A auzit cineva de acest birou? Daca este o locatie reala imi poate spune cineva cum ajung acolo?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Am găsit asta:
AK Post Courier Services Bucureşti

Address
STR. BIHARIA NR. 67-77 ET. 1, SECTORUL 1
Bucuresti Romania

Phone: +40-215272002

https://www.dnb.com/......dab46.html

3 răspunsuri:
| AllyMM a răspuns:

Buna, azi am primit un aviz de la aceeasi firma si la fel, nu am auzit de ei, in plus, nu am de primit vreun colet sau scrisoare. Nu am gasit firma la acea adresa de pe Iancului cautand pe net, ci doar acea adresa din sectorul 1. Chiar nu stiu ce sa cred. Inca nu am sunat la numarul de pe aviz.

| SideBySide11111 explică (pentru AllyMM):

Am fost acolo pe Iancului, erau un plic. Nu e pe bulevard. Este dupa un coafor langa un parc de ala mic intre blocuri. Poti intreba lumea pe strada sa te ajute, ca asa l-am gasit si eu.

| AllyMM a răspuns (pentru AllyMM):

Buna, multumesc pentru raspuns!
Faza e ca nu astept nimic si de cate ori i-am sunat, telefonul era inchis. Oricum nu au procedat ok, un curier suna, si te cauta si a doua zi, ei nu au sunat, si m-au cautat acasa doar o data. Asadar sa ma mai caute, daca nu, acolo ramane plicul sau ce o fi happy