Întrebare recomandată | ionutapetrei1919 a întrebat:

Buna, dupa ce mi-am pierdut buletinul si am depus actele necesare pentru unul nou am realizat ca am nevoie de un act asemănătoar pentru a ma angaja. Cei de acolo mi-au sugerat sa retrag cerea inițială și sa fac alta dar pentru un act de identitate provizoriu si nu se poate face altul "normal" intre timp. Practic alegerea este sa rămân cu unul provizoriu si dupa sa fac alte acte pentru unul normal si sa aștept 45 de zile pana imi vine? Nu pot rămâne cu cel provizoriu sau ceva cat timp se lucrează la cel "normal"?

2 răspunsuri:
| batranulintelept77 a răspuns:

Cred că în situația asta cel mai bine este să faci unul provizoriu, iar în momentul în care acesta expiră, să îți faci unul normal. Te duci cu buletinul provizoriu în ziua sau un pic inainte de ziua in care expiră, cu toate actele de care ai nevoie și depui cerere de schimbare buletin pe motiv ca a expirat.

| UnDiavol a răspuns:

Mie Miau dat 45 zile abia după o luna și într-un final îl iau pe 25 acum bine al meu este cartelă 10 ani cred ca și de asta a ținut atât de mult dar mau pus sa renunț la cetățeni din Austria ca sa-l pot facă și trebuie să-mi predau pașaportul electronic se 5 ani multă bătaie de cap a fost nau vrut să-mi facă la început caută motive la orice când cand au văzut verdele a dracu baba imediata sa vezi cum se purta