| Noname2128 a întrebat:

Bună ziua, o întrebare am și doresc un răspuns concret de la persoane care cunosc. In afara de IBAN ul contului ce trebuie sa scrie doamna de la banca pe extrasul de cont? Acesta fiind necesar pentru alocația copilului pentru reînnoirea dosarului.

20 răspunsuri:
| Salontanul a răspuns:

Doamna nu trebuie sa scrie nimic! Scoate un formular special din program, ti-l da si gata.

| Noname2128 explică (pentru Salontanul):

Va spun din experienta, anul trecut mi-a dat extrasul și la primărie îmi spune ca trebuie sa scrie ceva anume pe el, eu nu mi-am dat seama și nu am reținut ce a scris doamna pe extrasul de cont după ce m-am reîntors la ea sa îmi scrie ceva pe acel extras. Acum trebuie sa îl reînnoiesc dosarul și îmi trebuie din nou extras și îmi e sa nu îl ia ca nu scrie doamna de la banca ceva anume pe el.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mergeti cu buletinul cred ca ar trebui si copilul sa mearga cu dumneavoastră dat fiind faptul ca acel cont este pe numele lui o sa i scrie nunele cnp ul adresa din buletin si daca nu are card o sa i l faca pe loc si va trebuii sa il activeze veti primii cardul in plic cu pinul cardului si ori îl activati dvs la atm, la ce banca doriti sa i vina alocatia? Ca doar acolo il puteti activa cardul la banca unde i deschide cont, si ce varsta are copilul? Si sa va dea un extras de cont unde sa scrie numarul de cont unde vor intra banii.

| Noname2128 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Am card, am făcut dosar și anul trecut dar trebuie reînnoit si am nevoie iar de extras de cont si nu știu ce trebuie sa scrie pe el ca primăria sa nu mi-l mai refuze. La BRD sunt.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Noname2128):

Mergeti la banca si vorbiti cu fata care va da extrasul de cont, intrebați o pe ea ce trebuie sa contina acel formular in asa fel incit cei de la primarie sa il accepte, spunetii ca a ti mai scos anul trecut un extras de cont si cei de la primarie vi l au respins, sau merge ti la primarie si intrebati acolo ca poate fetele din banca nu stiu si va trimit inapoi la primarie, luati o foaie si un pix si scrieti ce va zice doamna aceea la primarie ce trebuie scris pe extras ca noi pe TPU nu stim procedurile lor.

| Noname2128 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Da, încercăm sa evit sa mai fac un drum la primărie și unul înapoi ca am bebele. O sa vad poate nu o sa îmi mai refuze de aceasta data. Ma gândeam ca știe cineva de pe aici exact. Mulțumesc mult pentru mesaje.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Noname2128):

Numai la primarie aflii raspunsul exact nu te duce la banca fara raspunsul celor de la primarie ca alea din bancă nu stiu ce vor alea din primarie, dar daca nu vrei sa faci doua drumuri atunci ai de asteptat si pierzi alocatia. Copilul ce varsta are? Ce clasa este?

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Noname2128):

Aici nu stie nimeni numai la primarie trebuie sa mergi, esti din Bucuresti?

| GabiDumitrescu a răspuns:

Giiizas! Scoti extrasul de cont din aplicatia de mobile banking sau de pe site-ul lor, de pe online banking. Ce generezi acolo are tot ce trebuie. Printezi PDF-ul ala si gata. Nu trebuie sa iti scrie nimeni de la banca nimic.

| Noname2128 explică (pentru GabiDumitrescu):

Greșești. Cel puțin în Galați la primărie trebuie sa scrie ceva nu știu anume ca nu ți-l ia fara.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Noname2128):

Nu am cum sa gresesc. Aia de la primarie sunt cretini sau vor sa te puna pe drumuri ca nu i-ai uns. Scopul extrasului de cont e ca sa demonstrezi ca ai contul ala activ si sa fie scris negru pe alb numarul contului. Aia nu au nevoie de altceva. Ca sa trimiti bani intr-un cont ai nevoie de IBAN si numele titularului, atit. IBANUL ala apare pe orice extras de cont de la orice banca. Cine cere eu stiu ce fantasmagorii e rau-intentionat, incompetent, sau ambele.

| Noname2128 explică (pentru GabiDumitrescu):

Îți dai seama ca asa sunt și o fac intenționat. Nu contest asta. Am rezolvat pana la urma a scris doamna pentru alocație și am trimis online acum sper sa nu primesc mesaj înapoi cum ca nu ar fi ceva în regula cu extrasul de cont rolling on the floor))

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Noname2128):

Buna la ceva si pandemia asta, ne dam seama cate chestii se pot rezolva totusi fara cozi si stat la ghiseu...

| Noname2128 explică (pentru GabiDumitrescu):

Da, a fost simplu pentru mine sa trimit documentele necesare online dintr-un xerox.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Noname2128):

Ai aruncat banii aiurea. Orice smartphone poate fi folosit pentru scanat documente... practic faci poza cu putina atentie si crop. Sau ca si cum ai scana, depinde de aplicatia folosita. Nu trebuie sa fie eu stiu ce super-scula, si cu un telefon de 5-600 RON cu o camera acceptabila si lumina buna faci treaba asta. Ma bucur ca ai rezolvat usor. happy

| Noname2128 explică (pentru GabiDumitrescu):

Ai zis parca e o avere la xerox laughing))

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Noname2128):

De ce sa dai niste bani cand poti sa nu ii dai?

| CodrutElian1990 a răspuns:

Unele banci, cum este BRD-ul cer si adresa si CNP-ul destinatarului.

| NunuNini a răspuns:

Functionara de la Banca trebuie sa stie ce cere Primaria. Tu doar sa-i spui pentru ce-ti trebuie extrasul de cont. Si vezi sa-i puna si o stampila a bancii.

| Noname2128 explică (pentru NunuNini):

Doamna de la banca îmi scrisese cum a mai scris și cum a mai dat la alte persoane dar dacă pe mine ma trimisese înapoi ca nu era bun eu ce sa fac atunci... Oricum mulțumesc pentru răspuns am trimis online tot doamna de la banca scriind legat de alocație pentru copil și sper sa nu o trimită înapoi sau sa primesc mesaj cum ca e ceva neinregula cu extrasul de cont. Cei de la primărie sunt oricum răutăcioși și o mai fac și intenționat și ma aștept.