anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care sunt cele mai eficiente pastile daca vrei sa te sinucizi? Sau cel mai sigur e sa te arunci de la etajul 10? Dar dacă nu ai curaj sa te arunci de la etaj și nu ai pistol ce faci?
O sa îmi fac ziua de naștere și cred că o să îmi pun capătul, nu mai am pentru ce să trăiesc, am rămas fără părinți și am o depresie și anxietate imposibil de tratat cu orice tratament!

Răspuns Câştigător
| and0ra a răspuns:

Sper totusi sa intalnesti macar o persoana care sa te faca sa spui ca mai vrei sa stai. Nu voi sta sa iti insir acum cat de frumoasa e viata, ca as minti si prefer sa nu zic lucruri pe care nici eu nu le cred, dar sper ca pana vei ajunge acolo, sa gasesti macar o persoana care iti exprima iubire si compasiune.

67 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru UnchiulRamiz):

Nu vezi că astea nu își pun nici poze cu ele, online nu mai autiștii o ard de aia evita întâlnirile face 2 face, bine..peste tot sunt oameni duși cu cabina nu doar aici,că aici sunt mai mulți asta e altceva,se mai intampla. Una nu vroia nici de unde e să îmi spună,câți ani are dar în spatele tastaturii are tupeu laughing
Vorbesti până la stadiu până la a va cunoaște,dar dacă e exagerat totul cu conversațiile online și evita să se vadă clar are probleme, eu ti am zis că aici nu e locul unde să cunoști fete, multe sunt sărite de pe fix, speriate de bombe. Ajuta comunitatea și atâta tot, până la urmă e o platformă de Q&A nu de dating.

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, si nici nu se plac una pe alta, acele prietene de nedespartit am auzit. De apare si un tip misto devin dusmance de moarte.

| LonelyGuy07 a răspuns:

Du-te si tu si intreaba la farmacie mai bine

Răspuns utilizator avertizat
| OldSoul a răspuns (pentru anonim_4396):

Cam asa e lumea asta...
Insa, chiar si asa, nu e neaparat sa-ti gasesti locul...
Poti incerca sa te detasezi de ceea ce fac ceilalti, si pur si simplu sa "supravietuiesti" printre ei fara a te lasa afectat in mod direct.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Cred că o să îmi pun capătul. De ce crezi asta?

| UnchiulRamiz a răspuns:

Eu nu m-am gândit la sinucidere serios vreodată. Pistolul e cea mai ok varianta. Eu nu as avea curaj sa ma urc pe bloc asa înalt, apoi sa ma arunc de pe el? Pastilele nu cred ca au efect instantaneu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru sadrian46):

Fur curent dsgeaba! Nu pot sa merg la muncă am insomnie gravă, sunt constrâns să lucrez și nu pot din cauza insomniei, am incercat unele tratamente dar în zadar, asta e unu din motive mai sunt 100, ogrămadă de probleme am nu știu cât mai pot lupta, de exemplu hiperhidroza ceaniofaciala ( cred ) mă terorizează, îmi transpira fata de 50 de ori mai mult decât a unui om normal și nu exagerez, e imposibil de controlat, mereu sunt mega transpirat pe fata vara și eu fac dus zilnic, îmi creează un confort psihic foarte iritant, am multe probleme ar fi cea mai buna soluție dar nu am curaj

| LonelyGuy07 a răspuns:

Si cu parintii aproape, cunostinte, prietene eu am ajuns la concluzia ca oricum viata asta e un mare CA CA T, inteleg bine ce spui, stiu cum e sa te trezesti ca intr-o bucla pusa in caseta pe repet zi de zi ani la rand fara sa interactionezi cu nimeni, nu zic prietena sau prietenii e foarte greu sa mai fi om, sa iti mai functioneze mintea si organismul, asta nu pricep astia de comenteaza vizavi de gestul pe care vrei sa il faci, eu te inteleg perfect ca prin aceleasi stari trec si eu de la 18 ani de aproape 12 ani incontinuu, dar te stresezi degeaba am zis oricum O SA MURIM candva

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru anonim_4396):

Am insomnie gravă. Cum o ai? Te pui în pat și ce faci? Cum funcționează?
am incercat unele tratamente dar în zadar. Tratamente că să tratezi ce? Dacă nu ești bolnav, nici un tratament nu funcționează. Tratamentele sunt pentru boli, nu pentru oamenii sănătoși. Logic, nu?
am multe probleme. Cum le ai? Dacă spui că ai o problemă, dacă o ai, e a ta. Să luăm una din ele. Doar una, să vedem cum o ai.

anonim_4396

Nu pot sa dorm noaptea deloc

sadrian46

Eu repet întrebarea, Te pui seara la ora 22 în pat și închiz ochii. Ce se întâmplă apoi?

anonim_4396

Nimic,nu pot sa dorm. Alte întrebări geniale de astea mai ai?

sadrian46

O am pe acceași, genială, ca să te ajut să îți rezolvi problema.
Deci, te pui în pat, la ora 22, și închizi ochii. Nu poți să dormi. Dacă nu dormi, înseamnă că ești treaz, întins în pat, cu ochii închiși. Dacă ești treaz, înseamnă că faci ceva, sau nu? Stai nemișcat, ai ochii închiși, ești treaz. Înseamnă că faci ceva cu mintea ta. Ce faci cu mintea ta? Dă-mi un răspuns genial, dacă nu te-ai enervat prea tare, și te voi ajuta să dormi, dacă asta vrei.

| tasr123 a răspuns:

Esti degeaba, eu zic sa iti pui capat acum.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru tasr123):

Ok maiestre happy

| ionelfff a răspuns:

Nu are sens sa te sinucizi, priveste partea plina a paharului

| Mosotti a răspuns (pentru tasr123):

Nu pune nici un capat pentru ca profita de starea buna cand vine, ca are perioade de bine, altfel nu mai era pe aici de mult.
Alterneaza cu perioade de bine, si aia e motivatia de a trai. Se suicideaza aia care stau continuu in depresie grea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Mosotti):

Da e depresie recurenta. Daca mă simțeam rău în continuu îmi băgăm un cuțit în gât de mult, și dap chiar așa este, am momente când sunt relativ ok și momente când mă rupe depresia, dar îți spun sincer că de când am mâncat ciocolata cu 80% cacao aproape brusc mi s-a schimbat starea în bine, chiar nu cred că e efectul placebo, o sa mai îmi iau și o sa testez când o să mai mă simt rău să văd daca o sa ajute cum a făcut-o acum. Dar dacă era efectul placebo putea fi dat și când începusem să iau tratament, nu s-a întâmplat. nimic, rar mă simt ok de cad sunt pe tratamentul asta, venlafaxina 150 mg mi sa părut cel mai eficient dintre toate, in schimb pentru anxietate sociala nu am găsit nici un tratament care sa mă ajute înafara de xanax care e cel mai adictive

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu e nici un placebo, cacaoa aia te ajuta.
Si daca te ajuta si venlafaxina, ia-o.

Si atunci de ce vrei sa mori daca uite, ai perioade de bine, iar cu ciocolata esti si mai bine si poate timp mai indelungat!

anonim_4396

Azi am pierdut 450 la păcănele, am simțit că mor laughing
Trebuie sa fac cumva să mă las de ele că sunt periculoase pentru psihic
Poate era o coincidență
O sa mănânc și mâine să vad daca e sau nu placebo
D venlafaxina e cea mai buna pentru mine

Pai asa e, mai pierzi, mai castigi, ce sa-i faci, nu mai muri ca nu e cazul, nu poti doar sa castigi.
Nu cred ca era o coincidenta cu ciocolata, ca ai zis bine, la trat care nu au mers de ce nu era placebo?!
Ia venlafaxina cu ciocolata si vezi cum esti, daca starea e mai stabila in bine si dureaza mai mult.

anonim_4396

O sa îmi iau azi ciocolata de aia din nou să vad, ieri m-am simțit foarte rau când am pierdut, după câteva ore nu am revenit complet

Pai ia ciocolata sa vezi cum e.
Pai na, nu poti sa te simti bine daca pierzi, dar asta e viata, cu suisuri si coborasuri.
Iti place sa joci, si suferinta face parte din joc, si bucuria.

anonim_4396

Nu o sa mai joc la jegurile alea.
De abia jumate de xanax m-a calmat, e mai bun decât orice antidepresiv din lume, pe mine mă ajută foarte mult chiar daca da dependenta, e singurul tratament care mă ajută și pe anxietate sociala dintre toate.
Nu înțeleg de ce xanax îmi alina suferință dintre toate pastilele, face miracole

E nu mai joci, zici acum, tu ai impresia ca o dependenta o dai la o parte asa usor?
Dar bine, hai sa te cred, sa vedem, uite, dupa o luna sa vedem, ai mai jucat?

Pai atunci ia xanax, conteaza sa-ti fie bine in final, ca jumate e putin.
Discuta cu medicul tau, ca oricum fara reteta verde nu ai cum sa-l iei.
Ca sunt unii care iau a la long si nu au nimic, atat timp cat nu e nevoie sa urci doza poti lua si mereu.
Ca si daca devii dependent de ceva ca sa fi bine, nu conteaza!
Cont doar sa nu urci dozele, ca atunci e dezastru, pentru ca o sa ajungi sa nu fi bine si sa nici nu poti fara.
Totul e sa ramai la aceiasi doza mereu.

Cum nu intelegi? Pai xanaxu e pentru tine cel mai bun, la unu merge asta, la altul merge altul si nu merge asta, asa este, se stie asta.

anonim_4396

Am fost dependent și de țigări fumam un pachet pe zi timp de câteva luni ( nu multe ) și când am zis STOP așa a și fost, nu am mai fumat deloc.
Mai degrabă de dependenta de dulciuri e foarte greu să scap, cert e că nici nu îmi doresc să scap, și DA de dulciuri sunt dependent.
Dar xanax-ul ajuta și pe depresie?

Pai daca stii ca poti sa te lasi de joc, de ce ai mai intrebat pe aici cum sa scapi de dependenta?!
La fumat e mai usor decat la jocuri.
Pai de ce sa scapi de dulciuri? Nici eu nu vreau sa scap. Si eu chiar am diabet si tot nu vreau sa scap de asta, pentru ca atat timp cat nu ma ingras, nu e problema.

Xanaxul nu ajuta pe depresie, doar pe anxietate.

anonim_4396

Pai ieri când am luat jumate de xanax imediat mi-a trecut starea depresiva,am incercat cu cacao, cu ciocolata neagra cu de toate, am luat puțin xanax și am scăpat temporar de teroare laughing
Pai am întrebat ca să mă asigur unii cum au scăpat, nu e bătut în cuie, poate odată la o lună mai bag, dar dacă bag sper sa nu bag mai mult de 50 de lei,ori iau ori nu,dar o sa incerc sa le las definitiv că nu mă definesc pe mine astea eu sunt un băiat la locul meu, liniștit, exemplu pentru societate.
Pai maică-mea avea diabet, unii frați au și ei, vreau sa mănânc mai puține dulciuri nu sa le las de tot, oricum eu daca e da mor și mâine mie nu îmi pare rău eu nu mai am nimic de pierdut că nu mai am părinți, mie nu mi frica de nimic de când mi-a murit mama.
Inainte băgăm 10-20 de lei prima oară când m-am apucat de ele ( acum o lună jumate ) și dacă nu prindeam ieșeam de acolo, acum daca pierd bag într-una parcă nu mai am control, de aia e mai bine sa nu mai calc in astfel de locuri sa le evit și pot să le evit că pot să mă apuc de canto ca și pasiune chiar daca am voce de canal e singurul lucru de pe lumea asta care mă pasionează

Daca ti-a trecut cu xanax si starea depresiva e f bine, totul e doar sa nu urci dozele, atat, in rest poti lua aceiasi doza.

Daca poti sa scapi de pacanele, pai scapa. Sa vedem daca poti baga maxim 50 de lei. Ca e una ce zici sau ce vrei sa faci, si alta ce vei face.

Daca maica-ta avea diabet si tu n-ai, ai mare noroc. Ca in general baietii mostenesc bolile cronice ale mamelor.