|

Dacă cineva își pierde abonamentul (mă refer la navetiști) aceștia trebuie să își facă alt abonament din nou? Să dea din nou acea sumă de bani? Adică nu figurează în calculatoarele acelora care au făcut abonamentul?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Conform legii, oricarui act nominal pierdut se poate cere si primi dublura de la organul emitent.

Problema este daca sunt multe acte (abonamente) scrise manual, indescifrabil, fiindca durata (si costul) de cautare poate fi mare, chiar sa depaseasca pretul unui abonament nou. In acele cazuri este mai rentabila cumpararea unui abonament nou.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu cand mi-am stricat cardul si m-am dus sa fac altul mi-a cerut 5 lei pentru inlocuirea lui, abonamentul a ramas la fel, adica n-am platit iar, in general asa ar trebui sa fie peste tot.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut! Eu unul știu că se cumpără din nou! nu răspund ei de faptul că tu ai pierdut abonamentul! La mine in zonă cel puțin așa este! Și sincer nici nu știu dacă sunt și calculatoare! Te trece pe o parte de abonament aceleași date ca și cele de abonament iar în carnețel rămân datele și jumătatea pe care o iei se numește abonament!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

La Bistrita iti da un duplicat la abonament, ar trebui sa pastreze si ei, sau macar un bon de la casa de marcat. Acum depinde cum e abonamentul, sora mea are un card acum, dar inainte avea pe un carton si jumatate ramanea la ei, si l-a pierdut o data, a mers la ei si i-au dat un duplicat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează