|

Daca la o comanda cu trimitere prin posta romana am pus alt cod postal fata de cel din zona in care vreau sa ajunga coletul, desi este in acelasi oras sunt sanse sa nu primesc coletul sau acea instiintare cum ca coletul se afla la posta?

7 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca ai scris adresa corecta, va veni dar cu intarziere. Pentru ca se va duce, mai intai, la oficiul in raza caruia este acel cod. Daca se verifica adresa va ajunge si la tine, in cel mai fericit caz. Mai multa atentie la aceste detalii cand mai faci comenzi prin Posta.

| a răspuns:

Bineinteles ca sunt sanse sa nu ajunga.
Nu inteleg totusi, de ce pui adrese fictive, in loc de adresa ta de acasa, asa cum este normal si corect?

| a răspuns (pentru Ioneasca1001):

Era vorba de cod nu de adresa, daca erai mai atenta.

| a răspuns (pentru darrio2007):

Conform mesajului lui: "...am pus alt cod postal fata de cel din zona in care vreau sa ajunga"
... am dedus ca a pus si alta adresa, odata ce codul ala te trimite la cuca macaii in cine stie ce colt de oras, chiar daca este in acelasi judet cu tine.
De ce ai da alt cod postal? care este logica?
Oare nu ai pe buletin adresa corecta?
Am intalnit copii care au dat adresa oficiului postal si evident, postasul nu avea cum sa anunte pe nimeni, ca doar nu o lua la rand toti Ionesti din oras, sa-i intrebe daca nu au de primit pachet. Totusi, cand pui adresa gresit, asteapta-te sa su primesrti pachetul, pentru ca nu-i vina nimanui, decat a ta (ma rog, a baiatului, astuia)>

| explică (pentru Ioneasca1001):

Cand te muti intr-un oras nou cu o adresa noua nu prea ai cum sa iti dai seama care este codul postal. Si daca te uiti pe harta, vezi ca esti la jumatatea distantei dintre doua oficii postale. Am pus si eu codul la unul din oficii. Nu stiu daca apartin acelui oficiu sau nu. Adresa este corecta. Acum nu stau sa fac cercetari si sa vad de care apartin. Plus ca am spacificat ca adresa este corecta si ca acel cod este din acelasi oras.

| a răspuns (pentru sweetys):

De ce ai pus codul oficului postal?
Niciodata nu dai codul oficului postal, ca tu nu locuiesti la posta!
Cand comanzi ceva, dai adresa de acasa, aia de pe buletin!

| a răspuns (pentru sweetys):

Ca sa pui codul postal al adresei respective, cauti pe internet la adresa la care stai. Uite aici:
https://www.posta-romana.ro/cauta-cod-postal.html