| Nepo a întrebat:

Am o problema cand deschid PC-ul stau vreo 10 minute, timp in care merge foarte greu... dupa care se inchide bruscstraight face. Apoi cand il deschid imi merge perfect...straight face ma poate ajuta careva? C poate sa aiba?

Răspuns Câştigător
| nobody88 a răspuns:

Ai putea avea cateva variante.
Simplu prin eliminare.

1. daca era o componenta gen rami sau altceva ma indoisec ca iti facea asa adica se deschidea foarete greu se inchidea brusc deci ramii nu cred ca sunt ( desi nu strica daca nu mai ai garantie sa iei sa desfaci unitatea si sa le schimbi slotul si sa probezi din nou ) niciodata nu strica sa incerci.
2. Sursa ta de putere are destui W? ca sa iti tina tot ce ai tu in calculator? este buna ai cum sa faci schimbul cu sursa unui prieten sa verifici daca iti merge altfel?
3. daca reusiesti sa schimbi sursa si vezi ca nu are nimic treci la urm pas. ai putea sa verifici din nou toate legaturile din pc toate firele sa fie bine puse la locul lor mai ales mufa cu 24 de pini. si cea de 4 pini de la sursa la placa de baza.
4. Verifica sa nu se atinga placa de baza cu vreo componenta metalica din carcasa. si sa aiba piciorusele alea de plastic pe care sa se sprijine.
5. daca toate astea de mai sus sunt ok ai putea sa verific HDD vezi daca e bine legat de pl de baza si sa nu stea stramb mufa sa fie bine bagata in el.
6. daca nici una din astea nu este valabila poti incerca o reinstalare win.

Daca nici cu asta nu merge ast mai multe detalii pe privat poate ii dam de capat succes si spor la trebuie happy nu ar trebui ( daca stii ce faci ) sa dureze mai mult de 30 de min sa le verifici pe toate mai putin ultima cu winul care in cazul xp dureaza minim 30 de min instalarea + drivere si toate programele alte 20 de min.succes happy

1 răspuns: