| PassMeBY a întrebat:

Salut! Am un laptop Lenovo Legion Y720, si am fost cu el la un service, pentru ca nu mai aveam sunet, si mi-a spus sa caut o placa audio pentru el, pentru ca placa de sunet s-a dus, si nu gasesc, nici ala nu gaseste, daca stiti voi ceva va rog sa-mi dati un link ceva, orice, m-ar ajuta mult.

5 răspunsuri:
| PassMeBY explică (pentru sierra1):

Da boss da ala nu cere de astea, de astea stiam si eu dar ala zice de altfel

| sierra1 a răspuns (pentru PassMeBY):

Nu sunt boss și in laptop NU bagi altceva!
Ajungi tot la stickul ăla. Poți zice merci

| SpiridusulTuca a răspuns:

Pai placa audio unde sa o bagi? ai loc pcie liber? Dar sincer nu stiu ce prostii vorbeste omul, nu este un cip pentru audio separat pe pcb, vine din apu sau gpu, erau cipuri audio la alea vechi dar acum nu prea ca le includ in arhitectura procesorului. Eu zic sa cauti in alta parte undeva unde sunt seriosi si nu iti spun sa iti cumperi o placa audio de o bagi in usb.

| LasleaIoan1972 a răspuns:

Se pare ca laptopu tau are o placa de sunet cu dolby atmos deci cam greu de gasit, este cumva un modul placa de sunet sau este parte din placa de baza? daca ar fi modul ar fi mai usor de gasit, daca nu ar trebui sa cauti cipul audio si sa l monteze un profesionist cu aer cald sau dispozitiv pentru schimbat cipuri in cazul tau cel audio https://www.youtube.com/watch?v=aSKQ8JgBdd8