| Darky_6078 a întrebat:

Nu stiu daca am postat in categoria portivita dar asta este.Am windows 7 la calculator si as vrea sa imi bag XP.Internetul se configureaza automat dupa ce instalez windowsul? (Lan de mare viteza / Cablu). Din cate stiu trebuie un driver (Network adapter) care se numeste Realtek PCIe FE Family Controller (Pe asta il am eu momentan instalat). Deci dupa ce instalez windowsul internetul se va instala automat? Dau funda celui care imi va raspunde!

Răspuns Câştigător
| Damasc a răspuns:

Nu se va instala automat, ci va trebui ca tu sa il instalezi separat dupa finalizarea windowsulu.Presupun ca ai vreun cd cu drivere.Vei parcurge urmatorii pasi pentru a-ti face conexiunea.Start/Control Panel/Network and Internet Conections/Network Conections=>iar pe partea din stanga a paginii, primul rand va scrie create a new connections-selectezi si urmezi pasii. Daca mai ai vreo nelamurire da-mi de stire.

7 răspunsuri:
| Aesir a răspuns:

Nu se instaleaza automat, se instaleaza ori de pe cd-ul care ti-a venit cand ai cumparat calculatorul, iar in cazul in care nu il ai poti cauta pe net driverele la placa ta de baza respectiva.

| trăncănici a răspuns:

W7 e versiune mai nouă decît xp, face mai multe ca xp-ul, de ce să te întorci la Pazvante Chioru?

| Darky_6078 explică (pentru trăncănici):

Pentru ca Windows 7 are foarte multe buguri.Majoritatea jocurilor numai merg.Iar pe Windows XP cerintele sunt mult mai mici si nu sunt buguri.

| trăncănici a răspuns (pentru Darky_6078):

Da,mă rog, dacă aşa-ţi place ţie! Eu le am pe amîndouă şi vreau să spun că mi-e mai uşor să operez pe w7, decît pe xp!

| danyelo112 a răspuns:

Placa de retea se instaleaza de catre tine.nu automat.dar daca ai un driver cu toate placile de sunet video si de retea e mai simplu ca le insttalezi pe toate odata.bafta

| Darky_6078 explică:

Driverele de sunet si video le am incorporate.Dar cu internet connection... am mai instalat windows xp pana acum iar la uni au mers internetul la alti nu (acelasi internet ca al meu), iar legat de acel Network controller, necesita instalat?

| jazzephaken a răspuns:

Nu...trebuie configurat din control panel la set up new internet connection si bifezi acolo ce ai... dhcp sau pppoe
em92.blogspot.com