| DovleacTurbat a întrebat:

Salutare, ce joburi, meserii se caută la noi prin tara?
As dori sa urmez niste cursuri de calificare, să învăț o meserie ceva, dar nu știu ce să aleg.
Dețin permis categoria B, iar ca studii am liceul.
Aștept recomandări, mulțumesc.

16 răspunsuri:
| Salontanul a răspuns:

Daca nu ti-e scarba poti sa te faci instalator. Cerintele sunt mari si meseriasi nu se mai gasesc. La asociatia unde lucreaza un prieten al meu are nevoie si nu gaseste.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Da, instalator, daca esti bun nu vei face fata la cati au nevoie

| DovleacTurbat explică (pentru suntserios):

Mulțumesc, m-am uitat un pic și pe site-ul AJOFM din judetul meu, dar nu oferă prea multe informații și n-am decât să mă duc până la ei. As mai avea o întrebare: pentru a mă înscrie la un curs de calificare trebuie sa fac fisa medicala sau doar adeverință de la medicul de familie?

| GabiDumitrescu a răspuns:

Ospatar, bucatar, electrician, instalator.

| DovleacTurbat explică (pentru GabiDumitrescu):

Mulțumesc pentru timpul acordat, m-am uitat un pic și pe site-ul AJOFM din judetul meu, dar nu oferă prea multe informații și n-am decât să mă duc până la ei. As mai avea o întrebare: pentru a mă înscrie la un curs de calificare trebuie sa fac fisa medicala sau doar adeverință de la medicul de familie?

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru DovleacTurbat):

Depinde de curs. In principiu nu cred ca e nevoie de nici una, ca e curs, nu job.

Sau de multe ori, nu îți găsești de lucru, cu pregătirea profesională pe care o ai și ești nevoit să lucrezi unde îți găsești. happy Eu, spre exemplu, am terminat profesionala, cu pregătirea, operator în extracția, tratarea, transportul și distribuția gazelor și lucrez în prezent ca manipulant la o firmă de curierat. happy Încearcă ceea ce știi că ți-ar place sau tenta. Poate te ajută, acest articol! happy

"Meserii bine platite de viitor. Joburile in domeniile medical si tehnologic se claseaza in topul celor mai bine platite meserii"


Asistenti medicai

Software developers pentru aplicatii

Manageri operationali si generali

Manageri financiari

Contabili si auditori

Analisti de management

Chirurgi

Analisti pentru cercetari de piata si specialisti marketing

Manageri

Avocati

Manageri de spitale

Specialisti Business Operations

Manageri pentru sistemele informationale

Invatatori

Terapeuti fizici

Systems software developers

Sales Representatives

Supervizori de linie pentru constructii si extractii

Soferi de TIR

Profesori

Manager constructor

Instalatori

Dentisti

Medici de familie

Răspuns câștigator? big grin Funda?

Tu vrei funda fiindca ai dat un copy-paste din alta parte cu o lista fara de noima? Ai citit intrebarea? Ai procesat-o? Intelegi ca omul are liceul terminat si vrea ACUM o meserie, nu dupa ce face 10 ani de medicina sau alta facultate mai scurta?

Îți înțeleg frustrarea sau în invidia, big grin dar te la astăzi să atragi toată răutatea pe care o ai în suflet! Am uitat să las link-ul. happy Te rog frumos, nu mai interveni, stai la locul tău! Am vrut să ajut și dacă el consideră răspunsul meu demn de a fi câștigător și eu m-aș bucura! happy

Nu ma intereseaza funda absolut deloc, doar ca mi se ridica parul in cap cand vad raspunsuri de-astea turnate de-aiurea de pe net, fara nici o contributie personala.

Uită-te mai atent, și vezi că există și contribuție personală!winking Dar, hai să încheiem aici, mi-ar fi plăcut să fii mai interesant, dar mă plictisești groaznic. sad

Contributia personala utila ar fi fost sa periezi lista aia, nu sa trintesti un copy-paste lung cit o zi de post. Eu te plictisesc in trei rinduri, dar crezi ca e absolut OK sa ii raspunzi lui in vreo 50...

Te salut, multumesc pentru timpul acordat, dar mai mult de jumătate din joburile prezentate sunt ineficiente pentru mine /studiile mele.

Https://www.hipo.ro/......re-urmeaza

:) Acesta este link-ul, sper că te-am putut ajuta! :) Dacă vrei mai multe sfaturi, îmi poți scrie și în privat. :D Sănătate!