Întrebare recomandată |

Sunt din Bucuresti. Cand merg cu un autobuz STB si sa zicem urc inainte de capat si validez cardul de transport (mentionez ca am abonament). Daca autobuzul intoarce apoi si se considera linia de retur, mai validez inca o data? Eu asa stiam, dar cand am incercat aparatul imi spune ca e deja validat cardul.

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

E posibil sa isi fi scos CAPUL DIN KUR si sa fi constatat ca "capatul" e doar o statie, iar daca autobuzul nu vine din sens invers (adica nu ajunge la un punct unde intoarce efectiv, ci are mai multe statii) atunci chestia e PUR ILEGALA, eu NU pot sa merg 1-4 statii ca sa ajung in partea cealalta a capului, pentru ca daca ar intoarce efectiv, atunci pur si simplu as trece strada si m-as duce la statia din sens opus asa ca NU as mai avea nevoie sa merg pana la capat si apoi sa intorc

treaba asta se intampla grupa mare in Bucuresti cu toate autobuzele (313, 116, 117) care vin de la Tineretului si fac dreapta in Pta Unirii, iar apoi capatul e la politie, moment in care in P-ta Unirii trebuie sa traversez INTREAGA Piata ca sa ajung pe sens opus, iar intre Unirii si "capat" mai e o statie, iar daca sunt acolo, atunci ori merg pana la capat o statie pe jos, ori taxez de doua ori

sper din tot sufletul ca au facut modificarea asta pentru ca i-a phootoot cineva in kur dpdv legal!

si sunt o tona de imbecilitati in STB, cum ar fi intersectia de langa Afi Cotroceni, unde STATIILE DE TRANVAI SUNT PUSE PE SENSUL GRESIT, adica, daca vrei sa o iei intr-o directie, poti sa iei din 1-2 tranvaie 2 statii in loc de una unde sa opreasca TOATE 3 tranvaiele care o iau in directia respectiva... CAT DE IMBECIL POATE CINEVA SA FIE SA SE RAHATEASCA PE CALATORI?!?!?!?!?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Poate au schimbat ei regulamentul dar si eu stiam ca odata ce pleci de la capat trebuie sa validezi chiar daca ai mai validat inainte. Am vazut cu ochii mei cum s-au dat amenzi pentru asta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează