TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Jocuri PC / Online

Jocuri PC / Online

• 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
SiderS
în 21 Decembrie 2020 | SiderS întreabă:

Imi puteti spune si mie un server de World of Warcraft "alive" cu ceva playeri on ( 7.1.5/7.2.5/7.3.5), ma intereseaza doar patch-urile de Legion.

0
Răspunde primul Raportează
Geanicu
în 21 Decembrie 2020 | Geanicu întreabă:

Buna seara TPU, am si eu o rugaminte, imi poate spune cineva un model de laptop pana in 2000 de lei care sa duca CS:GO, GTA V si alte jocuri dinacestea pe high sau macar pe medium?

3
Răspunde Raportează
ALEXXXL19
în 21 Decembrie 2020 | ALEXXXL19 întreabă:

Salut, recent m- am trezit cu vac ban pe joc cs go. Am jocul din 2014 si recent ma jucam frumos, termin meciul si bag banda rosie, ies afara, intru din nou si na vac ban, unde pot face contestatie...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
ShadowLoleris
în 20 Decembrie 2020 | ShadowLoleris întreabă:

Pot să joc GTA 5 de pe Intel HD Graphics 440? O speranță, ceva? Pot aduce o modificare la joc ca să pot juca? De exemplu, la GTA 4 creez un notepad pe nume commandline și în el scriu...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
WALFMAN
în 20 Decembrie 2020 | WALFMAN întreabă:

Salut, am o întrebare pentru gameri, cine știe de ce google blochează jocul SAO'S LEGEND încerc să joc de ceva timp dar de fiecare data nu- mi da voie, spune că google blochează acest joc daca...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
DonEduardo
în 20 Decembrie 2020 | DonEduardo întreabă:

HEi, salut, TPU, am vazut la un youtuber un video in care se juca un joc. Personajul principal era o chestie ca un fel de insecta. Statea intr- un fel de padure, se plimba prin ea si colecta diverse...? (mai mult)

0
Raul1064
în 20 Decembrie 2020 | Raul1064 întreabă:

Am o problema la GTA 5, cand dau sa intru in el zice ca Please run Grand Theft Auto V using PlayGTAV.exe. Dau funda cine ma ajuta!

0
Maryocb
în 20 Decembrie 2020 | Maryocb întreabă:

Am un pc cu... - i5- 3570 3.4ghz - 8 gb Ram - AMD Radeon r7 350 4gb - HDD 2Tb si nu stiu ce se intampla dar cand intru in GTA5/Rust/The Firest/CS GO....Are un bug...intra in joc sta ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Ragnar307
în 20 Decembrie 2020 | Ragnar307 întreabă:

Daca cumpăr un sd cu joc pe el și îl bag normal direct in laptop fata ps-uri merge să-l joc?

2
Răspunde Raportează
Zuzumilk26
în 20 Decembrie 2020 | Zuzumilk26 întreabă:

Cum pot ieși din Story mode pe GTA5 ca sa joc online sau normal?

5
Răspunde Raportează
Tenerife28
în 20 Decembrie 2020 | Tenerife28 întreabă:

Buna ziua TPU. Am si eu o dilema, in minecraft 1.16.4 am gasit un sat in desert, mi- am facut o casa in cladirea cu blast furnace, in fata ei am plantat 4 pomi, unul dintre ei a crescut destul de mare,...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
KsT19
în 20 Decembrie 2020 | KsT19 întreabă:

Am nevoie de un scripter pentru un server de minecraft 1.8 factions. Discord: CristiNotFound#2316 Platesc

1
Răspunde Raportează
Dragos39533
în 20 Decembrie 2020 | Dragos39533 întreabă:

Cam câte fps- uri duce jocul Rust pe un laptop Huawei d15 care are un procesor AMD Ryzen 5 3600U și o placa video AMD Radeon Vega 8 și 8 GB RAM. Intreb asta pentru ca nu vreau sa dau 35 de euro...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Dacianlm
în 19 Decembrie 2020 | Dacianlm întreabă:

Laptop HUAWEI MateBook D 15, AMD Ryzen 7 3700U pana la 4. 0GHz, 15.6" Full HD, 8GB, SSD 512GB, AMD Radeon Graphics, Windows 10 Home, argintiu.Am in plan sa imi cumpar un laptop decent care e bun...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Mariushgv
în 19 Decembrie 2020 | Mariushgv întreabă:

Tot mi se Blocheaza ps4 pro și tot imi da eroare. Si câteodată nu ma lasă să intru și imi zice în safe mode ca nu e instalata versiunea de software chiar dacă e instalata. Ce sa fac?

1
Răspunde Raportează
UpSideDownSix
în 19 Decembrie 2020 | UpSideDownSix întreabă:

Salut, am încercat să mă joc un joc mai vechi numit Santa Claus In Trouble, pentru nostalgie, dar când intru în el monitorul meu se stinge și îmi scrie Out of range. Ce pot face pentru ca jocul...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
usAlexGTX
în 19 Decembrie 2020 | usAlexGTX întreabă:

Ce ziceti de PC- ul asta? Este bun? Merita? Nu stiu sa fac eu build adica nu ma pricep la compatibilitati de piese etc, dar vreau performante mari in jocuri la un pret mic. Pc Garage: PC FirstGear...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Zuzumilk26
în 19 Decembrie 2020 | Zuzumilk26 întreabă:

Credeți ca o sa fie GTA 5 iarăși gratis pe epic games?

9
Răspunde Raportează
SporeBox
în 19 Decembrie 2020 | SporeBox întreabă:

Ma puteti ajuta cu configuratiile unui calculator? As vrea sa imi iau unul nou dar nu ma pricep la caracteristici. Nu sunt un gamer inrait pe pc incat sa imi trebuiasca unul de milioane dar ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Costel9695
în 19 Decembrie 2020 | Costel9695 întreabă:

Acum 10- 15 ani, aveam un telefon Nokia dacă nu greşesc, era galben şi când se aprindea şi fundalul era galben. Mă interesează numele unui joc, am încercat să- l caut pe net dar nu l-...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Uncopilmaicuprobleme
în 19 Decembrie 2020 | Uncopilmaicuprobleme întreabă:

Mi- am luat vac ban pe cs go pentru greefing, cont in care am investit 50 euro... mai pot sa scap de vac ul ăla cumva, le- am scris la Steam, ei i- au pe contactat valve, dar atât, alt răspuns...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
DomexD
în 19 Decembrie 2020 | DomexD întreabă:

De mic copil mi- au plăcut autobuzele, microbuzele, tramvaiele, trenurile, troleibuzele aducă tot ce înseamnă transport in comun sau mașinile cu transport de călători și vreau să vă întreb dacă...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
DomexD
în 19 Decembrie 2020 | DomexD întreabă:

WorldBox de pe Android e diferit de WorldBox de pe PC? Și încă ceva, mai exista jocuri foarte, foarte asemănătoare cu WorldBox?

0
Onoriuadrian
în 18 Decembrie 2020 | Onoriuadrian întreabă:

Ma poate ajuta cineva cu un raspuns LA jocul gta 5 se învârte imaginea incontinu Oare de ce Ms

0
Nuhjajdjdbdbdjdjdhchxhcjcbhchxhchxhcbcbxbcbx
în 18 Decembrie 2020 | Nuhjajdjdbdbdjdjdhchxhcjcbhchxhchxhcbcbxbcbx întreabă:

Salut, era mai demult un joc cu un tractor si era first person, mergeai pe camp si alungai ciorile, dau funda

0
Vint_Florin_2003
în 18 Decembrie 2020 | Vint_Florin_2003 întreabă:

O rezolvare va rog la Rockstar Games Launcher..." Online din in failed. We were unable to fallback to offline sign in because you have not previously signed in on this machine..."

2
Răspunde Raportează
Vladut333
în 18 Decembrie 2020 | Vladut333 întreabă:

Salut, de curand vreau sa imi iau inca 8 gb ram la pc si nu gasesc nimic in stock la cei pe care ii am si as vrea sa va intreb daca acesti rami se potrivesc unul cu altul si nu o sa fie probleme. Rami...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
xNarcis24
în 18 Decembrie 2020 | xNarcis24 întreabă:

Salut, ieri mi- au fost luați 134, 99 ron de pe card de către Comerciantul GOOGLE*Google Play Ap Locația fiind GOOGLE*Google Play Ap, g.co /helppay#, GB Are cinvea vreo idee unde sau dus acești...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
ionel7596
în 18 Decembrie 2020 | ionel7596 întreabă:

De unde pot lua moduri pentru samp? San Andreas Multiplayer

2
Răspunde Raportează
Alex_Alex_1996_biY4
în 18 Decembrie 2020 | Alex_Alex_1996_biY4 întreabă:

contul meu de Epic Games are cateva jocuri misto pe el, eu am un laptop acum pe care ma joc aceste jocuri, dar vreau sa- mi cumpar un pc mai bun, voiam sa stiu daca am instalat jocurile ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Pompieru1998
în 18 Decembrie 2020 | Pompieru1998 întreabă:

Am o sărăcie de laptop cu procesor single core pe care vreau să îl donez. Dar vreau mai întâi să îi schimb procesorul pentru a se folosi cineva cât de cât de el. Acest laptop suporta procesoare...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Decembrie 2020 |

Cam cât internet ar consuma jocul Free Fire dacă ma joc sa zicem timp de o ora?

2
Răspunde Raportează
DomexD
în 18 Decembrie 2020 | DomexD întreabă:

Există vreun joc cu tiruri sau autobuze, masini pe Magazin Play Android care are și harta României sau macar câteva orașe din România?

1
Răspunde Raportează
valy69669
în 18 Decembrie 2020 | valy69669 întreabă:

Aveți idee dacă pot muta jocurile de pe un cont pe altul? Pe PS4 Sau sa dau family share ceva? Ideeae ca vrem 2 persoane sa jucam jocurile și am vrea fiecare contul lui.

1
Răspunde Raportează
AzoreL112
în 17 Decembrie 2020 | AzoreL112 întreabă:

Imi puteti recomanda un joc mai nou cu o poveste buna si grafici faine? Dau funda! fast!

2
Răspunde Raportează
PetrusEmanuelMihai
în 17 Decembrie 2020 | PetrusEmanuelMihai întreabă:

Buna seara joc jocul, nfs undercorver insa nu ii cunosc pe toti. 1 Hector 2 Carmen Mendez 3.Chase Linh Si mai este una bruneta cu par lung ce- l tine pe unu de umeri de ii zice adversarul lui...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
FaneFane6564
în 17 Decembrie 2020 | FaneFane6564 întreabă:

Salut am o orga si nu stiu de ce cand apas clapa DO imi canta DO#. Aveti ceva solutii va rog pentru aceasta problema?

0
GrozzyGroaza
în 17 Decembrie 2020 | GrozzyGroaza întreabă:

Salut am o intrebare (: pot sa curat calculatorul de praf cu aspiratorul?????????

2
Răspunde Raportează
Afsdghvcs
în 17 Decembrie 2020 | Afsdghvcs întreabă:

Hei TPU am vorbit cu un băiat pe olx de un Xbox one s cu fifa 21 sigilat acesta mai are 200 de anunțuri din domeniul asta, iar el mi- a spus de la început asta și că știe ce vinde, are rating de...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
gabi11000
în 17 Decembrie 2020 | gabi11000 întreabă:

Am si eu o problema nu mi se aude nimic in jocuri dintr- o data, nu am facut nimic, pot sa vorbesc dar nu pot sa aud nici un efect din joc dar pot sa aud voci, si pe alte programe pot sa aud si in afara...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
VasileAlex0708
în 17 Decembrie 2020 | VasileAlex0708 întreabă:

Caut și eu un server de samp România mobile sa fie 24/24 și sa fie roleplay, ma poate ajuta cineva????

1
Răspunde Raportează
emipenet
în 17 Decembrie 2020 | emipenet întreabă:

Buna Seara TPU! Daca instalez un joc sau un fisier mai mare pe telefonul meu (am 256gb) folosind al internet decat cel de pe calculator, o sa pot sa trimit fisierul sau jocul de pe telefon pe calculator?...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
ZiPPeX
în 17 Decembrie 2020 | ZiPPeX întreabă:

acum 2 zile am cumparat un psf in valoare de 250 lei (2 de 100 si unu de 50) imi puteti spune in cat timp expira? Ofer fundita

1
Răspunde Raportează
Badarau_Andrei_1985
în 17 Decembrie 2020 | Badarau_Andrei_1985 întreabă:

Merge un monitor de 60 hz pe Core i5 10400F Comet Lake NVIDIA GeForce GTX 1650 s

1
Răspunde Raportează
emipenet
în 17 Decembrie 2020 | emipenet întreabă:

Am un internet prost, si as vrea sa ma imi pun cateva jocuri, dar sa fie sub 1gb sau chiar 1gb, dar sa nu fie vechi, ceva nou (nu conteaza grafica, poate fii si 2D, doar sa fie distractiv)...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Queensisjdne
în 17 Decembrie 2020 | Queensisjdne întreabă:

Am un laptop Asus tuf fx505dt si are un display de 144hz dar cand ma joc ceva configuratia nu poate sa duca 144 de fps- uri si le blochez la 60, dar se vede foarte urat din cauza display- ului de frecventa...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Cosmin483
în 17 Decembrie 2020 | Cosmin483 întreabă:

Deci, m-am uitat pe contul unei persoane de Instagram și îmi arata ca avem 4 persoane în comun. Când ma uit ce persoane sunt imi apare doar doua. De ce?

2
Răspunde Raportează
Mateidan
în 17 Decembrie 2020 | Mateidan întreabă:

O întrebare adresata oamenilor care joaca League of Legenda :dacă sunt bronz 1 și ajung la chestia aia cu 5 winuri ca să dau promote, la 2 winuri ce rank as putea sa am, și la 3? dau fundă dar ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ZiPPeX
în 17 Decembrie 2020 | ZiPPeX întreabă:

In cat expira un paysafecard?

3
Răspunde Raportează
TudorieDragos
în 17 Decembrie 2020 | TudorieDragos întreabă:

Se mai vede la voi optiunea de a plati cu, cardul de credit sau debit pe eneba? Ca mie nu :(((

1
Răspunde Raportează
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • UnchiulRamiz
    trimisă acum 23 ore

UnchiulRamiz întreabă:

Avem fani Harry Potter?
    20 răspunsuri
  • Hopoblade
    trimisă pe 3 Octombrie

Hopoblade întreabă:

Buna dimineata sunt baiat am 19 ani si sunt confuz in ce greutate ar trebui sa am, pentru context am 195 inaltime m- am apucat relativ de sala am ajuns de la 155kg la 146 in 4 luni aproximativ, multi...? (mai mult)
    12 răspunsuri
  • Ion1989
    trimisă acum 19 ore

Ion1989 întreabă:

Daca trimiti ceva stricat, si ala ti- a dat banii si dupa a observat ca obiectul este stricat, si ala vrea sa dea obiectul inapoi si vrea banii inapoi si tu nu mai raspunzi la telefon nu mai faci nimic,...? (mai mult)
    8 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă acum 22 ore

LisaJulie întreabă:

La o camera izolata cu termopane se poate face ceva sa nu mai ias? fum cnd se face focul sau trebuie neap?rat schimbate ?i geamurile ?i u?a dac? sunt termopane?
    8 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.604
  • Întrebări: 3.951.570
  • Răspunsuri: 17.643.283
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 36 minute
Ce zici de un quiz?
Twilight

Twilight

Ai urmarit povestea Bellei si a lui Edward? Afla cat de multe stii despre ei!

Start quiz
Categorii
  • 651.913 Adolescenţi
  • 55.524 Afaceri & Financiar
  • 22.861 Artă şi Cultură
  • 72.708 Auto & Moto
  • 144.214 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.990 Carieră
  • 20.321 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.883 Conversaţii