Salut, de curand mi- am luat arma 2 CO pe steam si nu stiu cum sa ii fac setarile grafice sa mearga mai bine, cu piesele la pc pe care le am eu ar trebui sa mearga cu setarile la very high dar nu merge...? (mai mult)
Ieri am inceput sa joc,, Need for Speed Underground 2``. Am vrut sa accesez mapa jocului (tasta M) si nu a mers.Imi puteti spune, va rog, de ce nu merge sa deschid mapa? Multumesc anticipat. *Funda*
imi putetii imprumuta 1 cont de minecraft premium ca sa pot sa ma joc modpacks de pe tehnic pack ca la alcv nu le folosesc :(.
Care sunt comenzile unui admin de Counter Strike 1.6?
Ceva jocuri pentru 4gb ram, procesor 2.60 GHZ, placa video Intel(R) HD Grapichs 4600? Sa fie gen Destiny.
Sall TPU Deci eu cand joc cs pe sv de dr am doar 29-30 fps! ce sa fac sa mai cresc fps-urile cu 20 30?
Am nevoie de ajutorul vostru TPU! Deci cand intru in CS 1.6 apare sus in dreapta WARNING cl_flush entitypacket.Dar imi apare pe multiplayer atunci cand cineva aprinde lanterna! Nu este pentru ca am conexiune...? (mai mult)
Imi ziceti un joc fain,singleplayer daca se poate, gen FarCry sau gta
Am un cont de Youtube cu 8 subscribe- uri si am un nume cam naspa. si dislike- uri cam multe si am gasit un nume de youtube mult mai bun! ce sa fac.? sa schimb numele si sa sterg toate videourile...? (mai mult)
am si eu 2 probleme in legatura cu minecraftul: 1)Cand intru pe serverul meu joc ce joc si dupa 10 sau 20 de minute se inchide singur si trebuie sa il deachid iar. Ceva solutie? 2)De 1 saptamana...? (mai mult)
sunt Antonio si am o nelamurire astazi ( Vineri 27.06. 2015 ) mi- am comandat un Playstasion 4 care imi va fi livrat Luni, eu nu am mai avut o experienta cu un playstaion, dar din cate am inteles...? (mai mult)
Salut TPU De cateva zile m- am gandit sa imi cumpar un pc sau un xbox 360 si nu m- am decis inca. Daca mi- as cumpara xbox, am inteles ca se plateste lunar pentru a juca online asta nu este o problema...? (mai mult)
Salut Tpu.De ce cand ma conectez la orice server de cs global offensive ma da iar din meniul principal.Nici macar nu mi se conecteaza.De ce si ce ar trebui sa fac sa imi mearga.Va rog sa imi spuneti orice...? (mai mult)
Salut, TPU! Am o intrebare. La E3 2015 s- a anuntat ca din iarna (sau pentru cei care sunt in programul de preview, de acum) o sa putem juca jocurile pe care le aveam pe Xbox 360 pe Xbox One. Intrebarea...? (mai mult)
Acum 1 saptamana fifa 14 se misca fara lag, acum saptamana asta a inceput sa aiba lag, mi.am reinstalat si windows ul si tot are. Ce pot face? repede va rog
Hai salut TPU am 12 ani si cand eram mic cam pe la 7 8 ani mi- au luat un laptop la second hand 3 miliaone si acum laptopul merge foarte greu pana si cs 1.6 imi merge in 3 fps cum mi pot convinge sa imi...? (mai mult)
Vreau niste coduri de capsuni pe transformice.Am pus cateva dar nu au mers. Daca aceste coduri care mile veti da sunt bune o sa fiu bucuros.Multumesc oricum.
As vrea o placa de baza asemanatoare cu Asus P5PL2, dar memoria ram sa fie pe ddr3 si sa fie compatibila cu un procesor Intel Pentium D 3.40 Ghz. Ofer funda!
Am si eu o problema cu browserul Google Chrome am 2 extensii care au numele in rusa si imi dauneaza la browser le dezactiv le sterg si dupa aceia inchid calculatorul il redeschid si tot nu scap ...? (mai mult)
Am o intrebare eu am windows xp si nu stiu cu ce sa filmez gaming am nevoie de ceva cu ce sa filmez ca bandi cam nu prea functioneaza bine
Am o problema. Pe telefon am date mobile si chiar daca scrie h+ ( adica internerul merge ) si totusi daca intru pe facebook, youtube sau alte prostii nu se incarca... ce credeti ca o fi de...? (mai mult)
Vreau si eu cateva jocuri PC star wars, gen Battlefront sau Jedi Knight, ceva d-astea... stiti? Funda :)
Cum se poate ajunge intr-o echipa de CS din Romania. Ce sunt mixuriile, si care este treaba cu PGL(professionall gamer ligue), dau funda!
Vreau niste jocuri in care sa conduc un camion, un automobil cu semnalizari, cu semafoare, etc...
Care poate sa imi spuna niste jocuri pentru android gen the walking dead sezonul 1, 2 sau jocuri cu zombie survivor peste 1 gb! Care imi da cele mai multe si mai tari jocuri primeste funda...? (mai mult)
am o problema cu mafia 2 imi merge bine dar cand merg caracterul nu imi raspunde la comenzi merge singur putin apoi se opreste dau funda
Joc c.s. dar nu stiu din ce motiv de cand am reinstalat windowsul ( am 7 ultimate) grafica imi merge numai pe software si nu pe OPGL. Daca e nevoie de vreun driver sau ceva din setari spuneti- ...? (mai mult)
am o intrebare: cum imi pot da seama (uitandu-ma pe carcasa DVD-ului) daca nu e cumva demo-ul jocului Sims3 generations expansion pack?
Am încercat sa- mi fac cont pe siteul MINECRAFT. Am pus acolo tot ce trebuia, e- mail, parola, etc și la sfârșit mi- a spus sa ma uit an mesaje la yahoo masenger ca am trimit ei peste...? (mai mult)
imi dati conturi de transformice fundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sa fie adevarate
Cum adaug un joc(left for dead 2) in garena plus?
Am si eu o intrebare despre jocul Moun&Blade Warband. Am cucerit la omvi o cetate si la verzi 2 cetati si ceilanti nu le- am facut nimic mi- au declarat razboi? Cum fac pace cu aceia? ca de ex: cei de ...? (mai mult)
Sall tpu.Am si eu o intrebare Daca un joc are 1, 00 GB iar eu am 0, 99 GB (ram).Imi merge jocul respectiv?
stiecineva un server de minecraft simplu?
Pentru cei care joaca metin2 Alaska, imi puteti spune ce bonusuri imi trebuie pe iteme ca sa rezist cat mai bine? Mersi anticipat!
Imi puteti spune niste campioni de trolling pe lol?
Vreau si eu niste jocuri care mi- ar merge in 50 fps + Pe urmator pc : procesor : Intel core i3 2.2 ghz placa video : Intel hd grphics familly 1760 mb, integrata ram : 4 gb. Nu vreau ...? (mai mult)
Ma puteti ajuta cu un server de minecraft PE v0.11.0 alpha verrsion? Sa fie gen Survival. Funda la best server.
Salut miar merge gta 5 4 watch dogs as creed 3 4 la 60 fps pe un i 3 4430 memory 6 ram 3.50 ghz windos 7 ultimate 64 biti placa video nVIDIA gygabite gtx 750 ggdr5?
Am instalat un joc farming simulator 15 si nu ma lasa sa- l joc imi apare error:could not init 3D system. please install the latest video drivers. ce trebuie sa fac, am jocul pe laptop cu windows 7,...? (mai mult)
recent am descarcat Counter Strike Warzone si cand intru il el sa il instalez apare,, non 7z archive" ma puteti ajuta.Dau funda>
De curind joc WOM2, am nevoide un fishboot, dar care sa mearga pe acel server. cel care-mi da fishu ii dau 5 funde.
Ce laptop imi recomandati ( Asus, Acer) pana in 2000 ron care imi poate "duce" LoL in 60fps sau 60fps+
3/? Minecraft. Ă. Cum fac portalu` ăla spre sfărșit...(Cum îl construiesc) *Fundă la primul răspuns corect*
La GTA V cand apas pe "f4" apare o fereastra in coltul din stanga sus si scrie: weapon vehicle etc. Ce e si cum functioneaza?
Spuneti-mi si mie niste nume superrr pentru sura! Dau funda
Am o problema la CTL 11 cand intru pe el imi da o eroare uitati ce imi da Unexpected Error : Stack Trace: Exception: IndexOutOfBoundsException Message: Index: 0, Size: 0 Trace: ...? (mai mult)
In gta san andreas vip mod v3 imi puteti spune si mie controalele la masini pentru tuning deschiderea usilor portbagajului si trapa fata?
As vrea si eu un hack pentru metin 2 ro da farmat si de pescuit. !
Salu! In Nfs world cand iti cere nume de drive ce trebuid sa scri? Ca am incercat tot feluri de nume!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Americans
Ati urmarit The Americans, un serial despre spionaj, secrete si aventuri? Hai sa vedem cat de multe va mai amintiti!