TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Jocuri PC / Online

Jocuri PC / Online

• 1679
  • 1680
  • 1681
  • 1682
  • 1683
TheNiGhTCoReLV
în 8 Iunie 2015 | TheNiGhTCoReLV întreabă:

Cine stie un server de minecraft survival /fly on free?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Iunie 2015 |

Dau funda! Deci am intrat pe gta 5 online doar ca nu am stiut exact cum sa completez data nasterii ca scria mm dd yyyy.Intrebarea mea e...cum o resetez intr- un fel? cum completez campul in asa fel incat...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
BezeaToxica
în 8 Iunie 2015 | BezeaToxica întreabă:

Mi- am descarcat Battlefield 3 dar cand intru in el imi apare o imagine si atat, ca aici(https://www.youtube.com/watch?v=Nxu_MiLvBOY ) In acel video cineva a zis sa fac asta: Following...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
Apocalipsa22
în 8 Iunie 2015 | Apocalipsa22 întreabă:

Hi, TPU.De ceva vreme m- am uitat la un youtuber romana la jocul The Last of Us de la Naughty Dog ier terminase seria m- a emotionat si intristat faptul ca se terminase fiindca ma atasasem asa de mult ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
CristY1412
în 8 Iunie 2015 | CristY1412 întreabă:

Salutare,aveti idee cum pot sa inregistrez cand ma joc cu xbox 360 pentru mai apoi sa le pun de exemplu pe youtube. Si a doua intrebare este daca stiti cum poti face streaming live dupa xbox 360

0
Shov
în 8 Iunie 2015 | Shov întreabă:

Care joc v-a impresionat cel mai tare?

6
Răspunde Raportează
BezeaToxica
în 8 Iunie 2015 | BezeaToxica întreabă:

Mi- am descarcat Battlefield 3 dar cand intru in el imi apare o imagine si atat, ca aici(https://www.youtube.com/watch?v=Nxu_MiLvBOY ) In acel video...? (mai mult)

0
Yijox
în 8 Iunie 2015 | Yijox întreabă:

Salut TPU, am si eu o nelamurire legata de un joc transformice, cei care joaca si stiu va rog sa raspundeti, deci... vreau sa donez in transformice 4- 5 euro...si cand dau acel sms imi consuma din credit,...? (mai mult)

0
15112003
în 8 Iunie 2015 | 15112003 întreabă:

Salut, joc Top Eleven, pe Facebook. Am cateva intrebari legate de acest joc : 1) De ce nu pot cumpara un jucator de la alt manager daca are nivel mai mare decat al meu? 2) Cum pot schimba formatia...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Oancea_Iacov_1998
în 8 Iunie 2015 | Oancea_Iacov_1998 întreabă:

Salut, cum adaug o melodie in IMVU, adica s-o creez eu... De ce programe am nevoie, si cum se folosesc. Ma poate ajuta cineva? Sunt VIP.

0
Ioan_Pavel_Barliga_1990
în 8 Iunie 2015 | Ioan_Pavel_Barliga_1990 întreabă:

Cum pot sa imi adug facebookul la my talking tom?

1
Răspunde Raportează
AndreiPisoias
în 8 Iunie 2015 | AndreiPisoias întreabă:

Cand intru la Steam, colectie imi arata niste jocuri pe care nu le- am cumparat si scrie langa - 2 zile ramase. Asta inseamna ca jocul e in versiune demo 2 zile sau ca daca il downloadez in mai putin...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Alinslab
în 8 Iunie 2015 | Alinslab întreabă:

Am o problema.Imi doresc foate mult minecraft.Nu stiu nici sa- l instalez si cand am incercat nu imi da nici iconita la destop. Apoi dau play si- mi da crash.Nu stiu nici ce versiune de java ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Paulvasile10
în 8 Iunie 2015 | Paulvasile10 întreabă:

Intrebarea este adresata celor care joaca fifa 14, si au patch- ul pentru liga 1! eu am descarcat chestia aia, rngp, si mi- a aparut o salvare noua, dar nu stiu cum sa fac sa intru sa gasesc echipele...? (mai mult)

0
Visrass
în 8 Iunie 2015 | Visrass întreabă:

mi- am reinstalat windows 7 si am o mare problema... orice joc mi se sacadeaza la fel ca si inainte sa il reinstalez. tin sa mentionez ca nu am ultima janghina de laptop, am un laptop sa zicem...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
AlexRock
în 8 Iunie 2015 | AlexRock întreabă:

Intrebarea e pentru cei ce au Tomb Raider. De unde se presupune ca iei codul pentru instalare? Pentru ca la mine jocul nu a venit cu un manual de utilizare in interior si cand am vrut sa il instalez...? (mai mult)

0
Torreto
în 8 Iunie 2015 | Torreto întreabă:

Am un XBOX 360 si am putine jocuri la el dar faine(Hitman Absolution, Call of Duty Ghost gta 5 etc.)dar vreau sa imi mai iau unul de actiune si fain, sa nu fie call of duty nici unu sa nu ...? (mai mult)

0
Gicutzu23
în 8 Iunie 2015 | Gicutzu23 întreabă:

as dori si eu sa stiu de ce mi se blocheaza cand vreau sa joc GTA IV? M- am uitat pe System Req Labs si mi- a spus ca am totul la perfect dar se blocheaza rau cand vreau sa ma joc mai ales cand...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
NeluCurcanuuuu
în 8 Iunie 2015 | NeluCurcanuuuu întreabă:

Salut, cine imi poate spune de ce imi face skype-ul asa ( http://imgur.com/PTrFaWz )? mai ales cand vreau sa sun sau ma suna cineva

1
Răspunde Raportează
Mistiss
în 8 Iunie 2015 | Mistiss întreabă:

Ce jocuri imi recomandati? Sa nu aiba virusi. Dau funda! :D

4
Răspunde Raportează
RyosukeTakumy
în 8 Iunie 2015 | RyosukeTakumy întreabă:

No, Salut la toti. Azi am o dilema cu niste reguli pentra breasla de pe 4Story. Daca ati jucat sau jucati va rog sa- mi dati cateva ideei de reguli care sa arate ca suntem foarte seriosi cu aceasta breasla...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Warnicki_Sebastian_1995
în 8 Iunie 2015 | Warnicki_Sebastian_1995 întreabă:

Care stie niste servere minecraft kit pvp romane plzz?

1
Răspunde Raportează
war50000
în 8 Iunie 2015 | war50000 întreabă:

Pe calculatorul sistem it myria v29 cu ce grafica merge gta5?

3
Răspunde Raportează
geoluk
în 8 Iunie 2015 | geoluk întreabă:

Buna ziua TPU o rugaminte va as ruga am un joc VERDUN -PC SKIDROW si ami cere serialu la instalare care vrea si ie cu suflet bun sa mi-l daie si mia. va mlt

0
Bitca_Dorin_1998
în 8 Iunie 2015 | Bitca_Dorin_1998 întreabă:

cineva imi spune cum sa filmez pe ps3 gratis? Si inca pot conecta un ps3 prin cablu usb la un pc si sa imi arate ecranul?

1
Răspunde Raportează
aLeXu26
în 8 Iunie 2015 | aLeXu26 întreabă:

Am cautat pe internet zile intregi, dar dupa toate cautarile mele nu am gasit un rezultat. De acea am ales sa apelez la dumneavoastra. Recent m- am apucat de Terror Metin2 si mi- am facut...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
XxBlueRosexX
în 8 Iunie 2015 | XxBlueRosexX întreabă:

Buna din august anul trecut am un laptop Toshiba Windows 8, problema e ca acum nu mai merge chestia pentru cd- uri...adica bag cd- u si nu il mai citeste si asta s- a intamplat dintr- o data...nu mai...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Iunie 2015 |

Hei TPU, Cum se numeste acel plugin care pune un nume in aer, de exemplu la play.evolutioncraft.ro cand te duci pe acele podrui scrie Sky PVP, SG, etc... ~Funda!

2
Răspunde Raportează
Didanyel
în 8 Iunie 2015 | Didanyel întreabă:

Știu ca War Thunder are maxim 3 gb dar la mine de la 8 gb a ajuns la 1 gb. Ajutor plss

0
Carlos_Tudose_1994
în 8 Iunie 2015 | Carlos_Tudose_1994 întreabă:

Imi puteti sugera niste jocuri survival?(sa imi spuneti de unde le pot lua fara bani)

0
tdrvic19
în 8 Iunie 2015 | tdrvic19 întreabă:

Bună TPU, am nevoie de un sfat. :)) Mi- am luat gta 5 și nu știu ce rezoluție să bag, am 4 gb ram, i3 3.40, placă video nVIDIA GeForce 630 de 2gb. Am căutat pe net și scrie că rulează perfect...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
hgbgbfbgbgbg
în 8 Iunie 2015 | hgbgbfbgbgbg întreabă:

Cone are cont minecraft care nu il foloseste?(nu conteaza daca nu a fost cu bani, al meu nu mai merge) funda PS. As vrea sa primesc raspunsurile pe privat

1
Răspunde Raportează
LucaUrsulache
în 8 Iunie 2015 | LucaUrsulache întreabă:

am un xbox 360 si ma intrebam daca sa imi iau gta 5 sau watch dogs. multumesc anticipat

2
Răspunde Raportează
Il_Bogdan_1990
în 8 Iunie 2015 | Il_Bogdan_1990 întreabă:

Care mă poate ajuta cu un paysafe de 10e? Vreau din suflet sa imi iau si eu cs go Raman dator, Vă rog frumos Funda!

1
Răspunde Raportează
gHro123
în 8 Iunie 2015 | gHro123 întreabă:

Nume tari, originale, pentru un canal de Gaming. Dau funda!

1
Răspunde Raportează
Ana_Ana_1992_ZOB3
în 8 Iunie 2015 | Ana_Ana_1992_ZOB3 întreabă:

Ce campioni din League of Legends va plac? Mie teemo, fiora si zyra :3 Voua?

1
Răspunde Raportează
RobertEnciu
în 8 Iunie 2015 | RobertEnciu întreabă:

Ce sa aleg dintre ps3 si xbox 360?

5
Răspunde Raportează
Ancu4
în 8 Iunie 2015 | Ancu4 întreabă:

deci acum ceva timp, mai de mult am jucat cs si nu aveam problema asta. Deci il descarc intru in el si mi se face ecranul negru. Nu merge, dar nu imi facea asa inainte ( in caz ca e de la monitor...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
adyje
în 7 Iunie 2015 | adyje întreabă:

Salut #TPU! As dori sa imi creati un addons de Counter- Strike 1.6 cu statsme, amxmodx, adminmod, prechace, podbot(sau altul )+ pluginurile sank_sounds si protectia de la krond (cea impotriva exploitului;...? (mai mult)

0
Nicusor_Daniel_Popa_1990
în 7 Iunie 2015 | Nicusor_Daniel_Popa_1990 întreabă:

Cine imi poate spune un nume pentru youtube, nu gaming, ci vloguri. Multumesc!

4
Răspunde Raportează
FaBriXor87
în 7 Iunie 2015 | FaBriXor87 întreabă:

Stie cineva un server de minecraft cu build battle non premium?

14
Răspunde Raportează
asddsa123321
în 7 Iunie 2015 | asddsa123321 întreabă:

Vreau si eu niste nume de mmorpg cu caractere care folosesc spellsword.Gen Arisha in Vindictus sau Force Blader in Cabal.

0
Grsxx
în 7 Iunie 2015 | Grsxx întreabă:

As dori sa mentionez din start ca aceasta intrebare este mai...murdara...Dar sa trecem la subiect: Presupun ca stiti jocul ala, Skyrim.Ei bine, cred ca stiti si ca exista modurile sexuale, pentru...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
gheorgheasdfghjkl
în 7 Iunie 2015 | gheorgheasdfghjkl întreabă:

Buna TPU Cum pot sa fac un server de samp 0.3e in care sa fie mai multe gamemoduri de exemplu HostName: •••РусскиЙ[ЭпичныЙ]СервеР••• Mode: •DM•TDM•Stunt•Drift•RPG•RP• ...? (mai mult)

0
Androraul
în 7 Iunie 2015 | Androraul întreabă:

Mie imi place sa fac gaming si uni au de parere ca trebuie sa ma las nu ii ascult dar ceva din mn ma face sa ma las ce sa fac

3
Răspunde Raportează
danutzic
în 7 Iunie 2015 | danutzic întreabă:

Salutare TPU, stiti cumva ce ce intampla cu fisierele de pe google drive atunci cand formatezi laptopul? (am incarcat fisiere pe google drive doar de pe acest laptop).

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Iunie 2015 |

Buna TPU cine imi spune de ce am nevoie si unde gasesc obiectele care imi trebuie sa fac aripi?

0
anonim_4396
în 7 Iunie 2015 |

As avea o scurta intrebare legata de WoW (World of Warcraft). Daca cumpar acum toate expansiunile si fac de exemplu un caracter level 100 mai pot juca pe el dupa ce se termina abonamentul? Din ce...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
andrei7dream
în 7 Iunie 2015 | andrei7dream întreabă:

Am o problema cu contul meu The Elder Scrolls Online.La sectiunea "Remaining ESO Plus time" scrie "You have 30 days of ESO Plus time remaining".Eu cand intru pe joc, scriu id, parola, si cand...? (mai mult)

0
CostiBoss99
în 7 Iunie 2015 | CostiBoss99 întreabă:

Am vazut ca unii Youtuberi primesc Mape de la abonati lor si uni din ei in command block scriu: /say:mesaju si mesaju il scriu cu alta culoare. Cum pot face si eu asta? Atentia! Ofer...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
  • 1679
  • 1680
  • 1681
  • 1682
  • 1683
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • badriel
    trimisă acum 23 ore

badriel întreabă:

Salut! Planul meu de cariera este urmatorul: instructor de fitness cu 5- 7 clienti cu cate 3 sedinte pe saptamana (uneori 2 clienti in tandem) in urma unui curs IFBB si profesor de educatie fizica la o...? (mai mult)
    23 răspunsuri
  • octav005
    trimisă pe 29 Decembrie

octav005 întreabă:

Buna ziua. Am doua boxe. Fiecare boxa are doua difuzoare identice si ca mărime, putere si imprudenta. Ele sunt legate în paralel. Fiecare difuzor are 33w cu 12 ohmi ( specificatii ce scriu pe difuzor)....? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă pe 29 Decembrie

9PM întreabă:

Voi ce cumpărături va faceți pentru revelion? Merita produsele acestea 176 de lei? Sau nu am fost prea inspirat? Mai e și un ulei da nu l- am prins în screenshot! Normal era cu 50 de lei în plus...? (mai mult)
    18 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă acum 23 ore

Aurel100009 întreabă:

Daca nu platesti impozitul pe casa, chiar iti ia primaria casa? Te da afara din casa si ti-o ia primaria?
    14 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.612
  • Întrebări: 3.954.624
  • Răspunsuri: 17.664.702
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 32 minute
Ce zici de un quiz?
Viata in ocean

Viata in ocean

Esti pasionat de lumea oceanelor? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta.

Start quiz
Categorii
  • 652.090 Adolescenţi
  • 55.617 Afaceri & Financiar
  • 22.875 Artă şi Cultură
  • 72.881 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.114 Carieră
  • 20.366 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.388 Conversaţii