Cine stie un server de minecraft survival /fly on free?
Dau funda! Deci am intrat pe gta 5 online doar ca nu am stiut exact cum sa completez data nasterii ca scria mm dd yyyy.Intrebarea mea e...cum o resetez intr- un fel? cum completez campul in asa fel incat...? (mai mult)
Mi- am descarcat Battlefield 3 dar cand intru in el imi apare o imagine si atat, ca aici(https://www.youtube.com/watch?v=Nxu_MiLvBOY ) In acel video cineva a zis sa fac asta: Following...? (mai mult)
Hi, TPU.De ceva vreme m- am uitat la un youtuber romana la jocul The Last of Us de la Naughty Dog ier terminase seria m- a emotionat si intristat faptul ca se terminase fiindca ma atasasem asa de mult ...? (mai mult)
Salutare,aveti idee cum pot sa inregistrez cand ma joc cu xbox 360 pentru mai apoi sa le pun de exemplu pe youtube. Si a doua intrebare este daca stiti cum poti face streaming live dupa xbox 360
Care joc v-a impresionat cel mai tare?
Mi- am descarcat Battlefield 3 dar cand intru in el imi apare o imagine si atat, ca aici(https://www.youtube.com/watch?v=Nxu_MiLvBOY ) In acel video...? (mai mult)
Salut TPU, am si eu o nelamurire legata de un joc transformice, cei care joaca si stiu va rog sa raspundeti, deci... vreau sa donez in transformice 4- 5 euro...si cand dau acel sms imi consuma din credit,...? (mai mult)
Salut, joc Top Eleven, pe Facebook. Am cateva intrebari legate de acest joc : 1) De ce nu pot cumpara un jucator de la alt manager daca are nivel mai mare decat al meu? 2) Cum pot schimba formatia...? (mai mult)
Salut, cum adaug o melodie in IMVU, adica s-o creez eu... De ce programe am nevoie, si cum se folosesc. Ma poate ajuta cineva? Sunt VIP.
Cum pot sa imi adug facebookul la my talking tom?
Cand intru la Steam, colectie imi arata niste jocuri pe care nu le- am cumparat si scrie langa - 2 zile ramase. Asta inseamna ca jocul e in versiune demo 2 zile sau ca daca il downloadez in mai putin...? (mai mult)
Am o problema.Imi doresc foate mult minecraft.Nu stiu nici sa- l instalez si cand am incercat nu imi da nici iconita la destop. Apoi dau play si- mi da crash.Nu stiu nici ce versiune de java ...? (mai mult)
Intrebarea este adresata celor care joaca fifa 14, si au patch- ul pentru liga 1! eu am descarcat chestia aia, rngp, si mi- a aparut o salvare noua, dar nu stiu cum sa fac sa intru sa gasesc echipele...? (mai mult)
mi- am reinstalat windows 7 si am o mare problema... orice joc mi se sacadeaza la fel ca si inainte sa il reinstalez. tin sa mentionez ca nu am ultima janghina de laptop, am un laptop sa zicem...? (mai mult)
Intrebarea e pentru cei ce au Tomb Raider. De unde se presupune ca iei codul pentru instalare? Pentru ca la mine jocul nu a venit cu un manual de utilizare in interior si cand am vrut sa il instalez...? (mai mult)
Am un XBOX 360 si am putine jocuri la el dar faine(Hitman Absolution, Call of Duty Ghost gta 5 etc.)dar vreau sa imi mai iau unul de actiune si fain, sa nu fie call of duty nici unu sa nu ...? (mai mult)
as dori si eu sa stiu de ce mi se blocheaza cand vreau sa joc GTA IV? M- am uitat pe System Req Labs si mi- a spus ca am totul la perfect dar se blocheaza rau cand vreau sa ma joc mai ales cand...? (mai mult)
Salut, cine imi poate spune de ce imi face skype-ul asa ( http://imgur.com/PTrFaWz )? mai ales cand vreau sa sun sau ma suna cineva
Ce jocuri imi recomandati? Sa nu aiba virusi. Dau funda! :D
No, Salut la toti. Azi am o dilema cu niste reguli pentra breasla de pe 4Story. Daca ati jucat sau jucati va rog sa- mi dati cateva ideei de reguli care sa arate ca suntem foarte seriosi cu aceasta breasla...? (mai mult)
Care stie niste servere minecraft kit pvp romane plzz?
Pe calculatorul sistem it myria v29 cu ce grafica merge gta5?
Buna ziua TPU o rugaminte va as ruga am un joc VERDUN -PC SKIDROW si ami cere serialu la instalare care vrea si ie cu suflet bun sa mi-l daie si mia. va mlt
cineva imi spune cum sa filmez pe ps3 gratis? Si inca pot conecta un ps3 prin cablu usb la un pc si sa imi arate ecranul?
Am cautat pe internet zile intregi, dar dupa toate cautarile mele nu am gasit un rezultat. De acea am ales sa apelez la dumneavoastra. Recent m- am apucat de Terror Metin2 si mi- am facut...? (mai mult)
Buna din august anul trecut am un laptop Toshiba Windows 8, problema e ca acum nu mai merge chestia pentru cd- uri...adica bag cd- u si nu il mai citeste si asta s- a intamplat dintr- o data...nu mai...? (mai mult)
Hei TPU, Cum se numeste acel plugin care pune un nume in aer, de exemplu la play.evolutioncraft.ro cand te duci pe acele podrui scrie Sky PVP, SG, etc... ~Funda!
Știu ca War Thunder are maxim 3 gb dar la mine de la 8 gb a ajuns la 1 gb. Ajutor plss
Imi puteti sugera niste jocuri survival?(sa imi spuneti de unde le pot lua fara bani)
Bună TPU, am nevoie de un sfat. :)) Mi- am luat gta 5 și nu știu ce rezoluție să bag, am 4 gb ram, i3 3.40, placă video nVIDIA GeForce 630 de 2gb. Am căutat pe net și scrie că rulează perfect...? (mai mult)
Cone are cont minecraft care nu il foloseste?(nu conteaza daca nu a fost cu bani, al meu nu mai merge) funda PS. As vrea sa primesc raspunsurile pe privat
am un xbox 360 si ma intrebam daca sa imi iau gta 5 sau watch dogs. multumesc anticipat
Care mă poate ajuta cu un paysafe de 10e? Vreau din suflet sa imi iau si eu cs go Raman dator, Vă rog frumos Funda!
Nume tari, originale, pentru un canal de Gaming. Dau funda!
Ce campioni din League of Legends va plac? Mie teemo, fiora si zyra :3 Voua?
Ce sa aleg dintre ps3 si xbox 360?
deci acum ceva timp, mai de mult am jucat cs si nu aveam problema asta. Deci il descarc intru in el si mi se face ecranul negru. Nu merge, dar nu imi facea asa inainte ( in caz ca e de la monitor...? (mai mult)
Salut #TPU! As dori sa imi creati un addons de Counter- Strike 1.6 cu statsme, amxmodx, adminmod, prechace, podbot(sau altul )+ pluginurile sank_sounds si protectia de la krond (cea impotriva exploitului;...? (mai mult)
Cine imi poate spune un nume pentru youtube, nu gaming, ci vloguri. Multumesc!
Stie cineva un server de minecraft cu build battle non premium?
Vreau si eu niste nume de mmorpg cu caractere care folosesc spellsword.Gen Arisha in Vindictus sau Force Blader in Cabal.
As dori sa mentionez din start ca aceasta intrebare este mai...murdara...Dar sa trecem la subiect: Presupun ca stiti jocul ala, Skyrim.Ei bine, cred ca stiti si ca exista modurile sexuale, pentru...? (mai mult)
Buna TPU Cum pot sa fac un server de samp 0.3e in care sa fie mai multe gamemoduri de exemplu HostName: •••РусскиЙ[ЭпичныЙ]СервеР••• Mode: •DM•TDM•Stunt•Drift•RPG•RP• ...? (mai mult)
Mie imi place sa fac gaming si uni au de parere ca trebuie sa ma las nu ii ascult dar ceva din mn ma face sa ma las ce sa fac
Salutare TPU, stiti cumva ce ce intampla cu fisierele de pe google drive atunci cand formatezi laptopul? (am incarcat fisiere pe google drive doar de pe acest laptop).
Buna TPU cine imi spune de ce am nevoie si unde gasesc obiectele care imi trebuie sa fac aripi?
As avea o scurta intrebare legata de WoW (World of Warcraft). Daca cumpar acum toate expansiunile si fac de exemplu un caracter level 100 mai pot juca pe el dupa ce se termina abonamentul? Din ce...? (mai mult)
Am o problema cu contul meu The Elder Scrolls Online.La sectiunea "Remaining ESO Plus time" scrie "You have 30 days of ESO Plus time remaining".Eu cand intru pe joc, scriu id, parola, si cand...? (mai mult)
Am vazut ca unii Youtuberi primesc Mape de la abonati lor si uni din ei in command block scriu: /say:mesaju si mesaju il scriu cu alta culoare. Cum pot face si eu asta? Atentia! Ofer...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
badriel întreabă:
octav005 întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Viata in ocean
Esti pasionat de lumea oceanelor? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta.