Am facut o comanda la PC GARAGE la un sistem l- am montat tot in regula functioneaza... am descarcat un joc care se numeste APB RELOADED dar am o problema cand intru in joc dupa 10 - 15 sec se blocheaza...? (mai mult)
Cum pot face un sever de minecraft 1.8.3? cine ma poate ajuta? va rog dau funda!
Vreau sa imi iau un joc de pe steam cu un paysafe card. Jocul costa 14EUR, daca imi iau 2 carduri de 10 si raman 6EUR poate altcineva sa foloseasca banii aia?
Am o intrebare legata de league of legends prin ce metoda as avea fps-uri mai multe cand l-as tine in fereastra sau pe tot ecranul?
Caut si eu un metin2 PVP-PVM, nu foarte populat.Stiti ceva?
nu vreti sa jucati un metin frumos nou acuma aparut? Doar cei pasionati de acest joc bineinteles. va multumesc uitati linkul aici http://metin2xfactor.xcp.ro/index.php?s=home
Ultima oara cand am inchis laptopul puteam sa schimb luminozitatea ecranului acestuia. Dupa 2 ore ce nu l- am folosit am revenit pe el si luminozitatea lui este la minim si nu pot sa o schimb...? (mai mult)
Salut, spuneti-mi si mie niste servare de mix (cs 1.6) steam on dar altele in afara de odstyle, cs16, g-mix!
Am jucat un joc mai demult si nu imi mai amintesc cum se numeste! Era cu un baiat care trebuia sa impinga cutii ca sa blocheze monstrii de acolo (mumii, zombi etc.). Stie careva?
caut un site metin2 hard pvm rate max 500 in limba romana cu multi playeri CARE MA AJUTA
Cine stie niste jocuri faine pentru urmatoarea configuratie CPU : Intel Core 2 Duo T2050 - 1.60 Ghz x2(Dual Core) RAM: 1 GB RAM Placa Video: Intel de 256 mb Cel care imi zice jocuri ff smechere...? (mai mult)
Stie careva un joc pc sau online in care sa te poti juca dea dumnezeu P.S:FARA DOODLE GOOD SAU ALTELE IN GENUL LUI! DAU FUNDA!
Salut, vreau sa ma joc 4story, dar cand deschid gameforge Live imi zice Nu exista conexiune la internet.Incercati din nou.Nu e de la internet deoarece joc miencraft si am un ping sub 50.Am dat restarturi...? (mai mult)
Am un ford focus 2006 dar nu stiu keycodul si seria cum le pot afla? Funda
Are cineva un cont de Hero Zero pe care nu il mai foloseste? Dau funda celui care imi da.
Da-ti si mie niste sv de SA:MP noi 2014-2015. Dau fund!
Salut.Am un laptop mai vechi cu win 7.Are 2gb, 2ghz procesor si 780 placa video.Ce jocuri pentru el imi recomanda-ti? Fara CS si Metin.
I-am dat cuiva ceva online in schimb la suma de 3.2 euro pe paypal, acum eu am primit chestia asta pe paypal http://imgur.com/XOvIQNX, o sa primesc banii sau e ceva teapa?
Salut, TPU! ma plimbam ieri prin altex si ma uitam la console si jocuri. In timp ce ma uitam, m- am gandit sa- mi cumpar si eu o consola. Putti sa- mi spuneti care dintre cosolele : Play Station 3 ( ...? (mai mult)
Am primit un ps4 si cand am bagat cd- ul cu gta 5 eu ma asteptam sa se instaleze jocul, dar a intrat direct in joc si l- am putut juca. Deci asta inseamna ca poti juca gta 5 pe playstation direct...? (mai mult)
Va-rog dati-mi jocul lego marvel super heroes pe steam in schimb la jocu AdVenture Capitalist va-rog am nevoie urgent
Aveti un cont wepkinz pe care nu il mai folositi?
Stiti niste jocuri de strategie bune in care actiunea sa fie plasata in Europa si sa poti cuceri teritoriile, precum sa poti sa joci cu mai multe natiuni? Sunt incepator, dar nu cred ca asta...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta si pe mine cu un program asemanator sandboxie sau macar cum rezelv erorile acestuia...cel mai bun primeste funda
Va salut, am tras de curand pe laptop gta samp si as vrea sa stiu cum se trag modurile de masini,avioane, elicoptere... etc. Multumesc!
am o problema cu PC- ul.Tocmai ce am primit GTA IV, iar cand sa il joc totul mi se vedea invizibil, in afara de masina.M- am gandit ca problema este placa video, dar nu sunt sigur.Ma poate...? (mai mult)
As vrea sa-mi creez un server de cs. Daca stiti hosturi bune si ieftine sau GRATUINE dati link aici.
Cu ce joc ati compara Skyrim 5?
Am vazut mai acum ceva timp un joc pe disney, erau 2 echipe si unu din ehipa trebuia sa deseneze un cuvant si restul sa-l ghiceasca. Stie cineva cum se numeste emisiunea?
Am un sv de SA- MP si sunt in medie 3- 4 playeri pe el si as vrea sa- l populez sa aduc mai multi playeri pe el, cum fac? Dau funda! Serverul este: HostName: [0.3z] PlayzMax: RPG | Noul_Inceput_! ...? (mai mult)
Hei, jocurile de pe consola se pot juca si pe PC? Si daca da, numai pe tastatura sau ai nevoie de controler? Funda :3
Va rog sa-mi dati un cont de crossfire europe.
La fifa 15, mi se tot schimba fiecare muzica, una durand 6 secunde, sau chiar 3. Daca stiti care este problema, as dori sa ma ajutati ca ma innebuneste cand se schimba!
Nu stiti un metin 2 cu multe evolutii da fiecare sa o faci de la +0 la +9 nu direct cand o evoluezi sa dea +9 si sa aiba level maxim 250! Funda...
Heii! Imi puteti spune cu ce a editat Tequila (Bianca Adam) videoclipul: #OFacemPentruVoi ( Teaser) Si cu ce editeaza in general! Please
Salut imi va merge gta 5+ programe de fps chiar daca are lag si max payne 3 pe acest pc :Amd athlon 64x2 5200+ 2.71 ghz, 2 gb ram (fac update la 4 ), Ati radeon HD 5450 Sappire Edition 1gb ddr3, windows...? (mai mult)
Hei! Imi puteti spune cu ce a editat Tequila acest video : #OFacemPentruVoi (Teaser) Si daca puteti cu ce editeaza in general! Please.
HEY TPU, am o problema cu C.S-ul, cat am jucat pe Valve aveam 100fps, iar acum cand joc pe steam scad pana la 40. Spuneti-mi niste setari sau ceva sa nu mai am lag..PLZZ
Dati-mi va rog un windows xp sp3 bun sa imi mearga fifa 14 ca am bagat tot felul de windows si nu imi merge ca pe celalalt pe care l-am avut
Nume pentru Wattpad? Nu le vreau prea lungi si incarcate. Pot contine '-'; '_'; etc. Cine da cele mai multe si frumoase nume primeste funda! :o3
Eu filmez minecraft pentru youtube cu Action dar cand se proceseaza la final imi da FAILED de ce?
Deep web-ul ( internetul ascuns) este legal? Si cat de sigur este daca folosesti Tor?
Are cineva un servar de cs pe care da fondator/owner/c-o-owner free?
Ma ajuta cineva sa ajung in master cu un cont de th de 7 maxed? Imi mai trebuie 150 de trofee...Dar m-m blocat in cristal 1 va rog ajutati-ma (pe clash of clans)
Salut, TPU! Ma gandeam si eu sa- mi iau o consla de jocuri si nu ma pot horati ce sa- mi iau. Ma gandeam la PS Vita / XBox 360 / PS 3. De ce aceste console? Bugetul meu nu este infinit si nici nu ma...? (mai mult)
Era un joc care iti trecea topoare, foarfece, in bara de jos si cu topoare care tai porci foarfece pentru oi. si la sf. zile i trebuia sa strangi animalele
Are cineva jocul transformice? sau vreun cont care nu ii mai trebuie? va rog din suflet mess: anonim.anonim697
Cum pot vede la Fifa 14 golurile, fazele pe care le-am salvat?
La metin2ro e mai bun war mental sau corp? Am un war corp si imi place dar nu imi permit aura cc.Ce sa aleg?
Cine joaca Marvel heroes 2015? Cum fac eternitiy splinter mai repede? Funada :)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Ion1989 întreabă:
Sandu3 întreabă:
Mih201 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Kardashians
Esti la curent cu detaliile din viata celei mai celebre familii dintr-un reality show?