Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 28 Decembrie 2025 sunt:
Spuneti-mi si mie va rog niste placi video bugetu este de 280 lei cu transportu inclus va multumesc am slotu PC EXPRES V1 SI X16
intr- o zi intru pe cs 1.6 si imi aparea o eroare, am cautat pe google si trebuia sa sterg fisierele TGA, dar dupa ce le sterg intru in cs si nu imi mai aparea nimic ci doar alb si pe fundal...? (mai mult)
Salut. Din cate stiti pe 24 martie apare GTA 5 pe pc. Vreau sa stiu daca mi- ar merge pe pc- ul meu. System: PLACA DE BAZA Chipset H81 Sloturi 1 x PCI Express 2.0 x16, 2 x PCI Express 2.0 x1 Sunet...? (mai mult)
Salut tuturor, am si eu o problema cu contraol panel la nVIDIA, am sp3 driver- ul este instalat dar nu imi da control panel..am intrat in dxdiag imi arata ca o am instalata si in my computer la manage...? (mai mult)
Hey! Era un joc care imi place si am uitat numele! Era vorba despre o fetita care isi cauta papusa furata de un vultur! Cum se cheama?
Stie cineva cum se poate face misiunea cu licitatia de la Social Goals pe The Sims Free Play? Cat mai detaliat, va rog :))) :3
Mai are probleme cineva cu jocul acela Subway Surf pe Samsung s5? Adică sa meargă sacadat uneori mai mult alteori mai puțin. Menționez ca telefonul nu e replica pt ca joc și jocuri mai grele ca ...? (mai mult)
mi- am bagat windows- ul 8.1 deoarece mi- am luat un laptop care are drivere exclusiv pentru windows 8. Incer de cateva zile sa imi instalez football manager 2015 si tot imi da eroare ...? (mai mult)
Buna, vreau sa va intreb ce pot sa fac la jocul batman arkham origins ca tot apare o eroare e in partea aia cand iei liftul, nu e departe de locul unde acolitii lu black mas se dezvaluie a fi a lui joker(am...? (mai mult)
Cine ma ajuta si pe mine cu un Taf in FS 2013 cine vrea sa ma ajute ma gaseste pe pagina de facebook https://www.facebook.com/grama.raulalexandru.....Multumesc
Imi puteti da si mie un cadou pe Steam? Dau funda! Si raman dator
Mi-am luat jocul Stranded Deep si nu stiu care e scopul lui... adica ce tre sa faci inafara de sa supravietuiesti? Are vreun scop jocul? Am gasit flare gun dar nu e bun de nimic.
Am instalat need for speed world si imi da eroarea asta ( no direct x found ),ce trebuie sa fac ca sa mearga, am windows 7
Haloha. Cine imi poate da, in mesaj sau privat conturi de lady popular? Nu vreau conturi de la 1-18. Mersi. Funda. Normal ca dau funda.
Minecraft! Cum fac ca serverul meu de minecraft sa fie mereu deschis fara tine calculatorul deschis? Trebuie host stiu...cum il pun? cum il iau? cum fac sa fie deschis permanent si sa platesc doar...? (mai mult)
Buna ziua TPU! Imi va merge GTA 5 pe laptopul ASPIRE ER-571G? Dar GTA 4?
Ajutor TPU sufar. Am nevoie de itelepciunea voastra legata de Minecraft. Eu mi- am instalat windosu de curand si inainte minecraft forge imi mergea sa bag moduri intra in el usor mergeau si modurile, ...? (mai mult)
Spuneti-mi niste jocuri in care esti politist si trebuie sa arestezi infractori..gen need for speed etc.dau funda...repede
caut si eu metin2 privat cu lvl maxim 250 foarte multe evolutii la arme,armuri, accesori.Sa fie PvP-PvM rate 400%+ la toate.Harti de crestere speciale si skiluri P de la lvl mai mic.
Salutare TPU vreau sa imi ziceți și mie cu sa imi fac seturi pvp pe metin 2 NR.
Salut, astazi am downloadat metin2 ro...Am windows xp l- am downloadat tot dar dau start game si cand sa se inacrce chestia cu hackshield pro ramane blocat pe loc 2 linii nu se incarca.Ce pot face Dau...? (mai mult)
Am o problema, cand deschid cs 1.6, ma joc 1-2 min la 80-90 fps si dupa coboara la 20-30 fps, dar de ce? Ma puteti ajuta?
Spuneti-mi niste jocuri in care esti politist si trebuie sa arestezi infractori..gen need for speed etc
Cine are vine? E misto? Categoria nu se potriveste!
Imi puteti recomada un program de filamt care sa faca putin lag la jocuri?
Am nevoie urgent de un raspuns :( Am o placa video Nivida de 2gb bine nu prea are asa mare importanta memoria ei, e noua am incercat sa i intalez dravarul ei si il instaleaza tot pana...? (mai mult)
Salut si bine v- am gasit! Am si eu o intrebare la care sper sa primesc un raspuns cat mai lucid! As vrea sa "vin" pe partea de finantare la un server de MuOnline, ceva serios si nu toate copilariile...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta la facutul unui server de Minecraft? Va rog. Add me on Skype : alexxjoaca Am Router dar am dat Forwarding. Va rog sa ma ajutati. Multumesc!
Cine îmi face si mie un skin de boxer pe MINECRAFT? Dau funda!
Buna,imi puteti supune niste servere de cs 1.6 cu zombi? Multumesc.
Deci voiam sa stiu pretul unui ninja LVL75 cu rulantu si ambuscada P si norul un G? Gol fara itm, vreau sa stiu cam cati bani ar face?(Bani Reali) Metin 2. ! Vreau sa- mi cumpar un "ninjalau" si de...? (mai mult)
Cum pot a joc Ultimate Team la Fifa 2013?
Cumpar jocuri pentru PlayStation3 :in special GTA5, WATCHDOGS,FIFA15,WRESTLING de la 2012 incoace dar ma ontactati la : nr de te:0744814963 skype:doker.blite
Am primit un ps2 de la un amic si nu stiu cum sa il conectez la televizor. Pe youtube arata tot felul te tutoriale Dar niciunul nu arata cum se conecteaza la un televizor Samsung Ps2 are 3 chestii care...? (mai mult)
Ce jocuri ar putea rula cu urmatoarele specificatii : procesor Intel pentium quad- core de 2.16 ghz dar poate fi marit pana la 2.66 ghz, 4 gb ram si placa video nVIDIA geforce 820m de 2 gb! Este vorba...? (mai mult)
Cine îmi poate spune cum îmi pot face PlayStation- ul 3 să meargă pe 1080p. Momentan merge pe 576 cu, cablu hdmi, am HDTV, când încerc să îl mut pe 1080p se vede in "purici". Rog seriozitate,...? (mai mult)
Sunt gamer si vreau sa urc videouri cu mine jucandu- ma unele jocuri+ sugestii despre joc etc. As dori sa va intreb daca pot face bani de pe vizualizarile canalului fara a face parteneriat ...? (mai mult)
Cum pot afla vechea adresa de email a unui cont de ikariam...? Am schimbat adresa de email, iar acum nu stiu care era cea veche, si am nevoie de ea, Se pricepe careva?
Cate FPS- uri credeti ca as putea avea in CS:GO, avand minimul de configuratie: RAM 1 Gb, placa video ATI Radeon HD 3450 si procesorul AMD Athlon dual core 64 x2 3600+ pe Windows XP SP3 (acum l- am ...? (mai mult)
Cine imi poate recomanda niste jocuri gen blackshot,asa online shootere, dar nu cu cerinte prea mari pentru joc
Am auzit zilele astea despre o comanda la Counter-Strike 1.6, ca poti auzi playeru cand este pe walk, ma poate ajuta cineva?
Daca joaca cineva CS:GO sa se uite aici.Imi puteti da si mie un skin misto va rog eu mult. Daca da, imi lasati mai jos id de steam si va adaug DAU FUNDA! VA ROG MULT
URGENT! Salut, cum ma pot deconecta de pe My talking Angela de pe facebook? Am dezinstalat aplicatia si tot aceeasi pisica, la lvl care il avem si inainte sa- l sterg din nou! Ce sa fac? Nu ma pot deconecta,...? (mai mult)
Buna TPU as vrea si eu descrierea lui freddy chika foxi bony din five night at freddy's
Un link pentru WOW original?
Saluatere dragi prieteni, numele meu este Dorin, joc SA:MP de 4 ani, mai special pe servere de RP (Pro- RP, Mo- RP, Rc- Rp etc.), chiar daca am o experienta in roleplay, pur si simplu nu imi pot...? (mai mult)
Joc Doom 1 & 2...In 2015...Am innebunit sau n-am ce face?
Duce aceasta placa video: http://www.pcgarage.ro/placi- video/sapphire/radeon- r7- 250- with- boost- 1gb- ddr5- 128- bit/ pe aceasta sursa:http://www.pcgarage.ro/surse/sirtec- high- power/eco-...? (mai mult)
Am si eu o problema. De curand am descarcat un server de sa- mp si am facut exact ce trebuia, cu server.cfg si restul'. Cand intru in game imi apare asta oricat as sta pe server. Ce pot face sa...? (mai mult)
As dori niste jocuri fps shooter care sa corespunda acestor cerinte: RAM:767mb Placa Video: Nvidia GeForce FX 5600 128mb Procesor: Intel Pentium 4 CPU 2, 40 GHz
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
AndreiAdrian008 întreabă:
badriel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Geometrie clasa a VII-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VII-a