Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 11 Ianuarie 2026 sunt:
Cum imi pot salva masina in garaj in altis life arma III? Cand bag masina intr- un garaj si ii dau parca scrie The server is trynig to store your car... Si nu se salveaza de ce? daca ...? (mai mult)
Salut.Mi- am luat jocul Dayz early alpha si voiam sa intreb cam ce compnente ii trebuie la pc ca sa nu am lag. adica nu neaparat sa mearga perfect doar sa n- am asa lag. Eu am asa Numele : Dell optiplex...? (mai mult)
Cel mai bun host pentru jocuri http://billing.indungi.ro/aff.php?aff=407
Am instalat windows 7 home premium dar cand bag ceva in porturile usb acestea nu merg, nu se aude nici un sunet nu se intampla nimic nu merge nici mouseul nici tastatura nimic.Care ar fi problema, am...? (mai mult)
Problema este urmatoare : Este un site pe care sunt logat si el are un launcher pe care il downloadezi. Ei bine am fost plecat, si acum dupa ce m- am intors site- ul nu mai merge imi apare ca pagina nu...? (mai mult)
Salut, se poate face abonament nou la xbox live gold? Am primit cand mi- am luat xboxul in pachet 1 luna gratuit si l- am activat pe un cont fara instructiuni si acum am instructiunile.Se poate face un...? (mai mult)
Salut, TPU! Mi- a aflat cineva parola wireless. Am un router TP- LINK si am observat ca tipul se conecteaza si dupa telefon si dupa calculator. Router- ul e configurat corect si habar n- am cum a putut...? (mai mult)
Cand incepe lumea 41 pe triburile?
Cand intru pe counter strikesi imi setez numele si poza pentru multiplayer jocul nu mi le salveaza. stie cineva care este problema si cum o pot rezolva? e cumva de la steam. sau daca stiti lasati- mi...? (mai mult)
Sall TPU, imi puteti da si mie un server de metin2 pvp in care tu iti iei batalia [arma] de la magazin si o evoluezi in beta in minim 2- 3 minute, adica iei pamflet si pergament de la magazit si o faci...? (mai mult)
Stie cineva coduri pe barn buddy? Am auzit de un cod cu care poti sa iei orice animal din magazin dar si altecoduri daca exista sunt bune! Funda!
Salut Tpu.Stiti cumva servere de samp care au jobul taxi driver.
As dori si eu niste servere de metin2 private in care sa cresti bine si sa poti sa-ti faci BETA fara sa donezi
Imi merge Doom 3 cu procesor Intel celeron 1000m 1, 8, 4 gb ram si placa video integrata dau funda
Vand cont blue. bugged de lvl 30 cu clan owner, cunoscut pe server am avut 2xban crash faction history frumos, cunoscut pe acest server. Pret: 10 euro. Link panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/daniel98 ...? (mai mult)
Processor: Intel(R) Pentium (R) 4 CPU 3. 20GHz Installed memory (Ram) 2.00 GB System type : 32- bit Operating System + net praf de 300 kb/s Intrebarea este: SA:MP merge cam greu. care este vina...? (mai mult)
Imi puteti spune, va rog, de unde pot descarca jocul Caesar 3 full vresion GRATUIT(un link ).
Am un PC-ul meu este cam slabut ai imi puteti recomanda care joc sa-l descarc din Euro truck simulator 2 si Car mechanic simulator?
Cine joaca fifa 2007 multiplayer si se considera bun sa bage id meu de mess "bogdan_bgd98" si vb acolo si dupa pe teren.
Dacă am EaseUS şi AOMEI şi lucrez pe amândouă are ceva? Şi dacă dezinstalez EaseUS revin setările la normal?
A-ti putea sa-mi da-ti cateva site-uri pentru editarea pozelor? Multumesc mult! :D
Cum pot sa setez viteza mai mare la camioanele din Euro Truck Simulator 2?
Cum imi pot salva masina in garaj in altis life arma III? Cand bag masina intr- un garaj si ii dau parca scrie The server is trynig to store your car... Si nu se salveaza de ce? daca astiti...? (mai mult)
Buna e prima oara cand folosesc google play ce inseamna Nu ați accesat aplicația Magazin Google Play (pictograma coș de cumpărături alb) pe dispozitiv cu acest cont de e-mail. >?
Salut ce jocuri gen assasin's creed 4 black flag sau far cri3 sau the amazing spider-man sau nfs the run stiti asa cu o grafica buna si o poveste calumea
Daca iau un joc de pe magazin play si nu merge, s-ar putea sa mearga de pe Samsung apps? Scuzati categoria
Cum modifici taxa pe care o platesc oameni la stronghold2? Funda!
Heiii... vreau si eu niste nume de facebook legate de Denisa ca... Denisa Deni. cat mai multe. va roogg dau FUNDAAA :> :x
Care joaca terraria cu mine cu un caracter nou cas cam nobalau dati add la alexsamoila31@yahoo.com pe mes
Cine joaca TrainStation sa ma adauge si pe mine la vecini Adrian Pop din Focsani, va astept sa fim cat mai multi, pana acum suntem 13 cu mine si Mr.Bill din care unu are lvl 217 ///VA ASTEPT
Salut, cine ma poate ajuta? Am nevoie de respunsuri corecte la aceste intrebari de pe Romania Roleplay. Pentru inregistrare, Dau funda!. Si inca o intrebare. Cand sa imi pun numele, adica ceva de gen...? (mai mult)
Am pus o placa video de 1 gb pe pc si merge bine pana intru in jocuri, aici sacadeaza si se vede lent. am primit o din Germania si mi a zis ala de mi a trimis o ca e posibil sa fie codata pe jocuri ...? (mai mult)
De unde pot descarca si eu farming simulatror 2006 gratuit?
:D va rog frumos daca stiti ceva jocuri gen SimCity sau Empire of earth enumerati-mi-le :D cel mai bun raspuns primeste funda! :D
Care este diferenta intre League of legends si League of legends PBE?
Cum fac ca la stronghold2 sa nu imi apara -rat si - gong la populatie?
Imi spuneti si mie dc nu se poate nimeni conecta la metin pe serverul meu facut cu hamachi? doar ii am in lista la hamachi si nu se pot conecta...le da "eroare conectare la server" dc?
Cine imi zice si mie un metin 2 pvm-easy lvl 105, ratele sa fie peste 500% Sa fie deschis de max 1-2 luni DAU FUNDA!
Salut, am farming simulator 2014 pe android si nu stiu de unde imi cumpar cisterna pentru lapte, ma poate ajuta cineva?
Vreau sa discutam despre Mortal Kombat... de ce se urasc si vor sa se omoare intre ei Scorpion si Sub- zero, la urma urmei, ei sunt frati.Ca tot vorbeam de Sub Zero, cum i- a aparut acea...? (mai mult)
Caut server de Metin2 care cautam GM! Am experienta de 6 ani! Cine are server si cautati GM contactati-ma pe mess : andreialexandruv@yahoo.com sau pe skype : alex_vornicu!
Cum sterg istoricul daca folosesc Mozilla Firefox?
Salut am incercat sa fac un cont pe world of metin 2 si nu stiu cum am dat la register si am facut tot dar imi cere si nume forum nu stiu care e aveti aici site- ul:https://metin2.co.nz/index.php#start ...? (mai mult)
Cum vorbesc in gta san andreas trebuie sa apas pe y dar nu merge ajutor.
Sal Nu pot schimba grafica la gta 4 nu stiu de ce nu pot sa schimb nici rezolutia tot e pe minim si totusi imi arata 210/3440 si e verde de ce ce trebuie sa fac sunt disperat :)) Si nu e sa zici ca ...? (mai mult)
Cat e maximul de moduri pe care pot sa le instalez in minecraft?
mi-am comandat world of warcraft mists of pandaria dar nu inteleg ceva. trebuie sa am si world of warcraft cataclysm ca sa pot juca acest world of warcraft? funda!
Imi dati si mie un site de unde sa downloadez un program care sa inregistrez jocurile ce le joc in calculator? Fundaaa! :)
Am o problema. M- a joc sims freeplay si azi mi- am făcut alt id Apple pentru ca celălalt era al unei mătuși. Am făcut contul si la card am dat none. Problema e ca acum cand vreau sa cumpăr...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Effy35 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea muntilor
Care este cel mai inalt munte din lume? Dar cel mai lung lant muntos? Tu stii?