Salu TPU! Am si eu o intrebare care caut un raspuns de aproximativ 2 3 luni. De ce nu imi merg bine jocurile am lag, putine fram- uri? De exemplu acum 2 ani GTA IV mergea bine acum se misca foarte prost...? (mai mult)
Stiti cam cand ar trebui sa apara GTA 5?
Dati-mi niste Bbcoduri misto pentru sweet flirt care-s cele mai tari
De ce ne apare in world racing 2 harta polish roads 2006 stage S2 pe culoare portocalie? Cum fac sa fie pe alb?! Va multumesc!
Salut cine ma poate ajuta sa fac un server de metin...As prefera fara hamachi, Sau daca e cu hamachi sa fie un client cu mc.txt nou ca sa aiba costume, freze etc. Ce cerinte la pc as avea nevoie...? (mai mult)
TPU,vreau niste saituri de jocuri vxp fara android Alcatel. ofer funda.
Dau cont de Ubisoft cu Far Cry 3 si Far Cry 3 Blood Dragon pe el [Sunt 2 jocuri diferite, nici un DLC instalat]. Puteti instala voi DLC daca vreti, gratuit de la site- ul official. Il dau la schimb pe ...? (mai mult)
Am primit cadou de la un prieten jocul " Dead Island : Epidemic " si de fiecare data cand intru imi apare : The game crashed. The crash report foler named "2014- 07- 20_150032" next to game...? (mai mult)
Care poate sa imi zica niste jocuri pentru 4gb ram maxim 10 gb pe disc si windows XP? Dau Funda
Ce joc sa aleg dintre left 4 dead 2 si din league of legend?
Cine imi da un cont metin2 Privat Chaos cu lv si itm?
Heii TPU! Cine vrea sa faca o serie de Minecraft/Tekkit cu mine! P.S eu nu filmez
Sallut TPU! Cum pot face sa mearga C.S. 1.6 pe windows 8? PLZZZ, FUNDA!
BunaTPU.De curand mi-am luat un pc nou: Procesor Amd quad core 4 Ghz Placa video Amd radeon 7770 1gb GDDR5 Ram 4gb Intrebarea este:Imi va merge gta san andreas macar pe setarile minime ?
Sallut TPU am si eu o problema cand deschid clientu de metin imi apare FATAL ERROR! Python Lybrary file not exist! ce as putea de a rezolva problema dau funda cine ma poate ajuta :)
La minecraft am intrat intr-un nether portal, m-am luptat cu niste monstrii, si cand am iesit m-a dat la o casa care nu era facuta de mine(jucam in singleplayer). Poate fii herobrine?
Hei. as vrea si eu un minecraft cu too many items gata instalat daca se poate. si sa fie versinuea 1.7.2 dau funda la cel care poate sa imi dea linkul :*
Salut, am si eu o problema, in jocul medal of honor pacific assault nu pot trece de prima misiune cea de iti cere sa securizezi plaja, dupa ce omor toti inamici mor. Cum trebuie de acea misiune, dau...? (mai mult)
Cine are Counter Strike 1.6 SeTTi? Este un cs vechi dar care mie imi place foarte mult iar pana acuma din ce am cautat toate au virusi. Daca imi puteti lasa un link de la cs 1.6 setti fara virusi ar fi...? (mai mult)
Ce sa fac sa imi mearga cfg? am facut un cfg, am bifat și ReaD-OnlY, și tot "couldn.t„ imi zice... plzz helpp me! funda
Vreau sa fac un sondaj si as vrea sa raspundeti cat mai multi. Care sunt jocurile voastre preferate (mmorpg si moba) eu prefer terra rising, wow si lol. Voi?
Sunt din targoviste si vand un xbox 360 e (ultimul model ) cu 320 gb cu 2 controllere si gta 5 si fifa 14 + kinect! stare perfecta nici o luna nu are! Daca sunteti interesati pretul e negociabil...? (mai mult)
Salut TPU? Am si eu o intrebare:mi-am luat metin2 dinasti si mi spune ca lipseste fisierul screenshot. Ma ajuta cineva dau fonta
Vreau sa imi fac un server de sa-mp dar nu reusesc. Am vizionat multe tutoriale dar tot nu merge, poate din cauza ca is cu RomTelecom si am router. Va rog sa ma ajutati!
Daca se poate as dori si eu comanda de dat admine la cs 1.6...eu stiu ca e asa : amx_addadmin Nume si dupa nu prea stiu ce sa mai pun... Daca puteti sa imi ziceti dau Funda!
Ce jocuri imi recomandati pe preocesorul Intel(r) pentium(r) dual cpu e2180 2ghz 1 gb ram si placa video Intel(r) g33/g31 express chipset family? dau funda al cel mai bun raspuns
Acum m-am apucat de Counter-Strike 1.6 ma puteti ajuta va rog cu un nume misto Dau Funda Si Vot
recent am facut un server de minecraft 1.7.9 bukkit. Problema este ca atunci cand vreau sa ma bag in ops ca sa fiu owner, imi scriu numele etc dau sa se salveze dar dupa ce s- a salvat in ...? (mai mult)
Mi- am luat jocul nou: Unturned. Am dat click pe el s- a instalat si apoi am dat incheiere. Apoi iar am dat click si mi- a zis: The game has crashed! The crash report folder name 2014- ...? (mai mult)
am si eu o problema, am descarcat recent jocul "The amazing Spider- Man". Totul a fost ok pana cand am primit misiunea de a face o poza la o lada, utilizand zoom- ul ( control fiind rotita...? (mai mult)
Imi merge windows 7 sp1 32 bit? am: procesor dual 3.0 GHz ram 1.5 nVIDIA geforce 4 mx 440 64 mb
Salut.Am o problema.Este aceea de nu a putea deschide jocurile, imi zice ceva de gen "Sorry, Your system does not support 3D graphics, please check your hardware and system configeration then try again".Ce...? (mai mult)
Salut pu, in cateva zile o sa plec cu tatal meu din tara si as vrea sa descarc pe telefon niste jocuri faine.( Am S4) ce imi puteti recomanda pnetru android? cat mai multe. sa nu fie online
Salutare. Caut si eu un joc online ( MMORPG ) foarte asemanator anime-ului Sword Art Online. Multumesc.
am si eu un laptop Presario CQ56 Notebook PC si are un sistem destul de mare 4 gb ram placa video de 1, 5 gb procesor Celeron(R) Dual- Core CPU T3500 @ 2. 10GHz (2 CPUs), ~2. 1GHz dar nu...? (mai mult)
Salut,TPU.M-am jucat un joc pc gen cs doar ca eram doar eu in joc si ma dadea intr-o vale in desert si eu trebuia sa intru intr-o tabara militara, parca era in Irak. Daca are cineva idei.Multumesc.
De ce nu merge mousele in gta san andreas? am dat la optiuni pe toata on, le-am schimbat nu a mers. dau funda va rog ajutati-ma
Imi poate da cineva un link de unde pot sa instalez MK9?
Am Xbox 360 si cand incerc sa imi fac un profile imi zice: ' To create a profile on this console connect a memory of unit or USB storage device and select Continue. ' Ce trebuie sa...? (mai mult)
Salut, am si eu o problema cu Sony Vegas 10. Deci adaug un video de 30 de secunde dupa adaug altul tot de 30 de secunde si inca unul si pun muzica pe ambele video- uri, dar cand dau play si cand trece...? (mai mult)
daca am returnat un campion pe lol mai merge sa returnez inca 2 nu? (adica stiam ca merge 3 dar nu stiu daca merge cate 1)
Salut tuturor am o problema legata de pc- ul meu recent mi- am pus wi fi si nu merge decat pe mozila pe opera zice ca nu am net si pe google chrome tot asa eu cred ca este din cauza driverului de net. ...? (mai mult)
Salut vreau sa ma reapuc de CS, mai exact modul HNS si de atunci au aparut multe cs- uri si as vrea sa- mi recomandati unul. numai pentru modul HNS, ca oricum joc dev off. S cateva server va rog, fara...? (mai mult)
Salut tuturor, Cine poate sa ma ajute cu un cont pe http://mangacs.3xforum.ro/, cand dau sa- mi fac cont imi zice sa astept un email in folderul Bulk(spam) dar nu primesc nimic, in fine, care poate ...? (mai mult)
Exista vreun magazin in gta 5 de unde as putea cumpara accesorii pentru caini?
Ce jocuri ca the walking dead stiti
Buna tuturor TPU, joaca cineva crossfire? Vreau sa invat sa joc calumea. :D As avea nevoie de ajutor.
Cine stie niste jocuri gen euro truck simulator sau orice alt gen de jocuri dar sa ruleze la aceste cerinte: procesor: amd athlon 2400+ 2.0 ghz 1gb ram directx 9.0 placa video 128mb radeon 9200 SE...? (mai mult)
Cum descarc cel mai recent h4ck boss pentru MicroVolts? Cine imi poate sa- mi dea site si sa- mi explice cum se procedeaza primeste funda! P.S. Daca este vreun roman cu h4ck pe aici si vrea sa ma ajute...? (mai mult)
Ieri am instalat The Sims 2 si nu stiu daca Sims 2 are opziunea de vointa propie sau invers> Dau funda la primul raspuns. Mersi mult
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
2 Broke Girls
Te-ai amuzat si tu alaturi de Max si Caroline in serialul 2 Broke Girls? Hai sa vedem daca esti un expert al acestui serial!